NIVEA SKin GUiDE

NIVEA SKIN GUIDE - FAQs

Vind hier de antwoorden op veelgestelde vragen

Algemene vragen

Algemene vragen over de NIVEA SKiN GUiDE

Wat is de NIVEA SKiN GUiDE?

De NIVEA SKiN GUiDE is een internet-app die je helpt bij het vinden van de huidverzorging die is afgestemd op jouw huid. Met behulp van een selfie voert de NIVEA SKiN GUiDE een individuele gezichtsanalyse uit en wordt de huidleeftijd, de elasticiteit en zuiverheid van je huid, zowel als de egaliteit van je teint bepaald. Met 135 jaar ervaring is NIVEA al generaties lang een expert op het gebied van huidverzorging. Met de NIVEA SKiN GUiDE zetten we nog een stap verder. Dankzij de digitale technologie kunnen we onze jaren ervaring op het gebied van de huid direct met je delen. Met een simpele scan van je huid kun je erachter komen wat ze echt nodig heeft. Voor een langdurig effect kun je je huid één keer per dag scannen en de evolutie van je scores in je persoonlijke huiddagboek volgen. Wij maken van jou een specialist van je eigen huid.

Wie en wat zit er achter de NIVEA SKiN GUiDE?

Een team van wetenschappers, huidverzorgingsexperts, programmeurs en NIVEA-fans werken achter de schermen aan de NIVEA SKiN GUiDE. Onder hen waren er meer dan 10.000 vrouwen wereldwijd die hun huid gedurende enkele maanden dagelijks hebben geanalyseerd. Ons project is gebaseerd op meer dan 20 miljoen beelden van huid, die werden geanalyseerd met behulp van kunstmatige intelligentie. Zo stemmen we ons af op elk huidtype en de individuele behoeften ervan. Die kennis gaat nu ten goede komen aan je huid. Er is alleen een selfie nodig om de leeftijd, zuiverheid en elasticiteit van je huid, zowel als de egaliteit van je teint te analyseren met behulp van kunstmatige intelligentie. Als actieve gebruiker draag je ook bij aan het nog beter maken van de technologie, omdat die leert van jouw beelden.

Wat analyseert de NIVEA SKiN GUiDE?

 1. De internet-app bepaalt de optische leeftijd van je huid met behulp van een selfie om vast te stellen of je huid jonger of ouder lijkt dan je werkelijke leeftijd.
 2. De elasticiteit van je huid wordt ook geanalyseerd. Dit betekent dat de elasticiteit en rimpelvorming worden geëvalueerd. Hoe hoger de score, hoe steviger je huid.
 3. We voeren ook een analyse uit van de zuiverheid van je huid. De NIVEA SKiN GUiDE beoordeelt hoe egaal en glad de huid is.
 4. Tot slot analyseert de NIVEA SKiN GUiDE de egaliteit van je teint, we meten dus hoe gelijkmatig je huidskleur is, met betrekking tot de hoeveelheid donkere vlekken, hun concentratie en de grootte.

Welke parameters analyseert de NIVEA SKiN GUiDE?

 1. Om je optische huidleeftijd te bepalen, worden het voorhoofd, de ogen, de wangen en de mond geanalyseerd.
 2. De elasticiteit van je huid wordt bepaald door de rimpels op je voorhoofd, rondom de ogen, neus en mond te controleren.
 3. Onzuiverheden, vlekken en roodheid worden gescand om de zuiverheid van je huid te beoordelen.
 4. Voor de egaliteit van je teint meten we het aantal vlekken, de grootte van deze vlekken en hun kleurintensiteit.

Wat betekent optische huidleeftijd?

Met behulp van je selfie bepaalt de app je optische huidleeftijd om je te vertellen of je huid jonger of ouder lijkt dan je werkelijke leeftijd. Naarmate je ouder wordt, ondergaat je huid biologische veranderingen die volledig natuurlijk zijn. De NIVEA SKiN GUiDE houdt hier automatisch rekening mee. Maar je huid wordt ook beïnvloed door andere factoren. Deze omvatten bijvoorbeeld voeding, stress, milieu en levensstijl.

Wat wil stevigheid zeggen?

Door middel van de stevigheid analyseren we hoe stevig en elastisch jouw huid is voor je leeftijd. Hoe hoger de score, hoe beter. In de jongere jaren is onze huid stevig en elastisch. Naarmate we ouder worden, veranderen de biologische processen in ons lichaam. Onze huid verandert, ze verliest aan stevigheid en er ontstaan rimpels. Bij de analyse van je huid kijken we goed naar de rimpels op het voorhoofd en rondom de ogen, maar ook naar de rimpels rond de neus en de mond.

Wat betekent zuiverheid?

We beoordelen de regelmatigheid en zachtheid van je huid. Hoe hoger de score, hoe gelijkmatiger en zuiver je huid is voor je leeftijd. We kijken goed naar jouw scan om te zien of er onzuiverheden, vlekken of roodheid op je gezicht aanwezig zijn.

Wat wil egaliteit teint zeggen?

Luminositeit gaat over de egaliteit van je huidskleur. We meten de hoeveelheid donkere vlekken die je hebt, hun concentratie, maar ook hun grootte. Hoe hoger de score, hoe minder vlekken je hebt en hoe gelijkmatiger je huid teint is.

HOE WERKT DE NIVEA SKIN GUIDE?

Het principe van de NIVEA SKiN GUiDE is om met behulp van een betrouwbare gezichtsanalyse een aangepaste en gepersonaliseerde huidverzorgingsroutine te bepalen. De app is eenvoudig, praktisch en kan overal gebruikt worden. Het doel is om gezichtsanalyses uit te voeren met een smartphone. Daarom hebben we een methode ontwikkeld om snel en betrouwbaar een selfie te nemen om de optische leeftijd, de elasticiteit, zuiverheid van de huid, zowel als de egaliteit van je teint te bepalen. Meer dan 10.000 vrouwen wereldwijd analyseerden hiervoor elke dag hun huid gedurende enkele maanden. Dit resulteerde in meer dan 20 miljoen beelden, die werden geanalyseerd met behulp van kunstmatige intelligentie. De resultaten van dit onderzoek zijn nu beschikbaar om jouw huid te kunnen analyseren. Na elke scan worden de resultaten weergegeven in de vorm van scores. We leggen natuurlijk ook uit wat die scores betekenen. Je kunt een digitaal huiddagboek starten om regelmatig analyses uit te voeren en je voortgang te volgen. We raden je verzorgingsproducten aan die passen bij de behoeften van jouw huid. Je krijgt ook gepersonaliseerde tips en trucs. Zo kun je dan specifieke maatregelen nemen om je huid te verbeteren.

Waar kan ik mijn profiel bewerken?

Bewerk je profiel en voer jouw naam en geboortedatum etc. in met behulp van het NIVEA Club.

 1. Klik op Mijn profiel
 2. Persoonlijke gegevens bewerken
 3. Bewaar de wijzigingen

Met wie neem ik contact op bij vragen of problemen?

Heb je vragen? Wij staan voor je klaar!

Je kunt hier contact met ons opnemen.

Gebruik

Hoe gebruik ik de NIVEA SKiN GUiDE?

Wat moet ik doen als ik mijn eerste aanbeveling heb gekregen?

Geweldig, je hebt de eerste stap naar een betere huid al gezet! Ga door met het goed verzorgen van je huid. Start je digitale huiddagboek. Al jouw toekomstige analyseresultaten worden daar opgeslagen. Nadat je binnen 28 dagen 6 scans hebt uitgevoerd, zie je een aanbeveling voor de huidverzorgingsroutine die past bij de behoeften van jouw huid. Je krijgt ook waardevolle, gepersonaliseerde tips en trucs.

Hoe neem ik de beste selfie?

De selfie die we gebruiken voor de gezichtsanalyse is een beetje anders dan de typische vakantie selfie op het strand. Je hoeft dus geen coole pose aan te nemen. We hebben alleen een duidelijke blik op je gezicht nodig. Dit betekent geen make-up, geen haren voor je gezicht, geen bril, ogen goed open - en niet lachen voor een keer, want lachen kan het resultaat scheef trekken. De foto moet lijken op de biometrische identiteitsfoto voor je paspoort. Het is dus niet echt een foto om te delen op het sociale netwerk, maar wel een perfecte foto voor een gezichtsanalyse.

Hoe voorkom ik fouten in de scores?

De NIVEA SKiN GUiDE werkt heel precies. Dit betekent echter ook dat zelfs kleine details worden opgenomen en geanalyseerd door de camera van je gsm. Om fouten in de scores te voorkomen, probeer je om de gezichtsanalyses steeds onder dezelfde omstandigheden uit te voeren. Dit betekent rond dezelfde tijd van de dag. Je gezicht moet schoon en droog zijn. In het idelae geval scan je je huid minstens om de twee dagen om lichte schommelingen te compenseren.

Op welk moment van de dag moet ik mijn huid scannen?

Het antwoord is eenvoudig: wanneer je maar wilt! Om preciezer te zijn: of je het nu 's ochtends of 's avonds wilt doen, je kunt je gezicht analyseren op het moment dat het het best uitkomt bij jouw dagelijkse routine. Je moet je echter wel aan het door jou gekozen tijdstip van de dag houden. Wil je je huid 's morgens na het douchen scannen? Prima, doe dat dan elke dag zo. Of doe je het liever 's avonds nadat je je make-up hebt verwijderd? Houd die gewoonte dan aan.

Waarom 6 analyses binnen 28 dagen?

Onze huid vernieuwt zich gemiddeld binnen 28 dagen. Om de werkelijke conditie van je huid betrouwbaar te kunnen beoordelen, moeten de analyses binnen deze periode plaatsvinden. Omdat een scan slechts een momentopname is, hebben we er minstens 12 nodig.

Hoe vaak verandert mijn huid?

Onze huid vernieuwt zich ongeveer elke 28 dagen. Dit wordt beïnvloed door een aantal factoren, waaronder gezondheid, voeding, het weer en de levensstijl. Ons huidbeeld kan zelfs veranderen op verschillende dagen of plaatsen, of in verschillende seizoenen of levensfasen. Daarom moet je je huid regelmatig scannen, zodat je de evolutie ervan altijd kunt volgen.

Hoe vaak moet ik mijn huid scannen?

Over het algemeen geldt: hoe vaker je een gezichtsanalyse uitvoert, hoe nauwkeuriger je aanbevelingen zullen zijn. Om de beste resultaten te krijgen, moet je ten minste om de twee dagen een gezichtsanalyse uitvoeren. Als je nog preciezere resultaten wilt, voer dan dagelijks een analyse uit.

Hoe bereid ik mijn huid voor op de gezichtsanalyse?

Je huid heeft niet veel voorbereiding nodig voor het scannen. Schoon, droog, klaar! Het is het beste om de analyse uit te voeren voordat je met je huidverzorgingsroutine begint. Een goed moment om het te doen is in de ochtend nadat je opstaat. Of 's avonds nadat je je make-up hebt verwijderd en voordat je met je huidverzorgingsroutine voor de nacht begint.

Hoe vaak kan of moet ik mijn huid scannen?

Om je huid in de gaten te houden en je scores te verbeteren, raden we je aan om je gezicht regelmatig te scannen, tot één keer per dag, en om jouw huiddagboek bij te houden. Na 6 analyses binnen 28 dagen ontvang je gepersonaliseerde aanbevelingen voor jouw huidverzorgingsroutine. Die producten vormen een uitstekende basis voor je huidverzorgingsroutine. Als je met de analyses doorgaat, krijg je twee extra aanbevelingen als aanvulling op je gepersonaliseerde huidverzorgingsroutine. Je huid en deze interne en externe factoren veranderen regelmatig en daarom moet je de analysereeks ook regelmatig herhalen. Omdat je huid producten nodig heeft die zijn afgestemd op de dag en plaats, afhankelijk van het seizoen en je levensfase.

Kan ik ook andere delen van mijn lichaam scannen?

Momenteel is de NIVEA SKiN GUiDE alleen ontworpen voor gezichtsscans. Maar ons onderzoeksteam werkt aan een uitbreiding van de NIVEA SKiN GUiDE naar andere delen van het lichaam. Zodra we klaar zijn, laten we het je natuurlijk weten.

Wat moet ik doen als mijn selfie wazig is?

In de applicatie en op onze website vind je specifieke instructies over hoe je de optimale selfie voor de gezichtsanalyse kunt nemen. Als je de selfie die je hebt genomen niet leuk vindt, kun je hem zo vaak als je wilt opnieuw nemen.

Is een selfie voldoende voor een gezichtsanalyse?

Ja. We hebben veel werk gestoken in de NIVEA SKiN GUiDE zodat je je gezicht kunt analyseren met een selfie. Meer dan 10.000 vrouwen over de hele wereld analyseerden elke dag gedurende enkele maanden hun huid. Ons project is gebaseerd op meer dan 20 miljoen huidbeelden, die werden geanalyseerd met behulp van kunstmatige intelligentie. Zo stemmen we ons af op elk huidtype en de individuele behoeften ervan. behoeften. Er is alleen een selfie nodig om met behulp van kunstmatige intelligentie de optische leeftijd, elasticiteit en zuiverheid van je huid zowel als de egaliteit van je teint te analyseren. Als actieve gebruiker draag je ook bij aan het nog beter maken van de technologie, omdat die leert van jouw beelden. Je kunt het een technisch hoogstandje noemen ten voordele van jouw huid.

APP/APPLICATIE

NIVEA SKiN GUiDE - INFORMATIE OVER DE APP

Welke toestellen zijn geschikt voor de NIVEA SKiN GUiDE?

Om de NIVEA SKiN GUiDE te kunnen gebruiken, heb je een smartphone met een camera aan de voorzijde nodig. De NIVEA SKiN GUiDE is een internet-applicatie die werkt in een browser. Dit betekent dat je op een iPhone het beste Safari kunt gebruiken. Als je een Android-apparaat hebt, raden we je aan om Google Chrome te gebruiken.

Hoe kan ik de NIVEA SKiN GUiDE toevoegen aan het scherm van mijn smartphone?

iOS-smartphone:

 1. Open nivea.be/skinguide in Safari.
 2. Druk op "Delen" in de menubalk onder aan het scherm - het is een klein vierkantje met een pijl naar boven.
 3. Scroll naar beneden en druk op "Toevoegen aan beginscherm".
 4. Voer "NIVEA SKiN GUiDE" in en bevestig door op "Toevoegen" te tikken.
 5. Je zult het pictogram op het scherm van je smartphone terugvinden.

Android-smartphone:

 1. Open nivea.be/skinguide in Chrome.
 2. Tik op de drie punten rechts van de adresbalk.
 3. Druk vervolgens op "Toevoegen aan beginscherm".
 4. Voer "NIVEA SKiN GUiDE" in en bevestig door op "Toevoegen" te tikken.
 5. Je zult het pictogram op het scherm van je smartphone terugvinden.

Hoe scan ik een QR Code?

 1. Open je camera op je smartphone.
 2. Zorg ervoor dat je de camera aan de achterzijde gebruikt.
 3. Richt je smartphone op de QR-code en houd hem 2-3 seconden stil.
 4. Je smartphone herkent de QR-code en laat je een melding zien met een link.
 5. Tik op deze melding om de link te openen.

→ Je kunt ons ook bezoeken zonder gebruik te maken van een QR-code via: https://www.nivea.be/skinguide 

→ Als je een iPhone hebt, kun je het beste Safari gebruiken. Als je een Android hebt, raden we je Google Chrome aan.

Kan ik de NIVEA SKiN GUiDE openen zonder de QR-code?

Natuurlijk, open gewoon de volgende link in je browser: https://www.nivea.be/skinguide Als je een iPhone hebt, kun je het beste Safari gebruiken. Als je een Android hebt, raden we je aan om Google Chrome te gebruiken.

Kan ik de NIVEA SKiN GUiDE offline gebruiken?

Nee, zorg voor een stabiele en snelle internetverbinding, indien mogelijk met behulp van WiFi.

Kan ik de NIVEA SKiN GUiDE gebruiken zonder WiFi?

Voor de gezichtsanalyse moet je je selfie uploaden. Dit kan met een WiFi-verbinding of met mobiele data. Een WiFi-verbinding is echter bijna altijd sneller. Als je geen andere keuze hebt dan het gebruiken van mobiele data, let dan op het datavolume en de snelheid van de verbinding. Het gebruik van mobiele data kan extra kosten met zich meebrengen, die afhankelijk van je contract erg hoog kunnen zijn, met name in het buitenland. Over het algemeen is het gebruik van WiFi veiliger.

Zal de NIVEA SKiN GUiDE in de toekomst meer functionaliteiten krijgen?

Hoewel de applicatie al veel kan, blijft ons onderzoeksteam aan nieuwe functionaliteiten werken. Uiteindelijk willen we alleen het beste voor jouw huid. Zodra er nieuwe functies beschikbaar zijn, laten we het je weten.

Werkt de NIVEA SKiN GUiDE met elke huidskleur en elk huidtype?

Ja, dit was erg belangrijk voor ons.

Werkt de NIVEA SKiN GUiDE alleen voor vrouwen?

Op dit moment wel. Ons onderzoeksteam is momenteel bezig met het maken van een NIVEA SKiN GUiDE voor mannen. Zodra we klaar zijn, laten we het je weten.

Kan ik een gezichtsanalyse uitvoeren voor iemand anders?

Als je iemand wilt laten zien hoe de NIVEA SKiN GUiDE werkt, moet die persoon een eigen account aanmaken. Natuurlijk is het mogelijk om de app uit te proberen als gastgebruiker. Maar je moet eerst uitloggen uit je eigen account, zodat jouw analyseresultaten niet worden beïnvloed door die van een ander.

Waar kan ik de NIVEA SKiN GUiDE downloaden?

De NIVEA SKiN GUiDE is een applicatie voor je internetbrowser. Dit betekent dat je geen app hoeft te downloaden, maar dat je gewoon naar https://www.nivea.be/skinguidekunt gaan, bij voorkeur met Safari voor iOS of Chrome voor Android. Je kunt de NIVEA SKiN GUiDE eenvoudig toevoegen aan het startscherm van je smartphone.

iOS-smartphone:

 1. Open nivea.be/skinguide in Safari.
 2. Druk op "Delen" in de menubalk onder aan het scherm - het is een klein vierkantje met een pijl naar boven.
 3. Scroll naar beneden en tik op "Toevoegen aan beginscherm".
 4. Voer "NIVEA SKiN GUiDE" in en bevestig door op "Toevoegen" te tikken.
 5. Je vindt het pictogram op het scherm van je smartphone.

Android-smartphone:

 1. Open nivea.be/skinguide in Chrome.
 2. Tik op de drie punten rechts van de adresbalk.
 3. Druk vervolgens op "Toevoegen aan beginscherm".
 4. Voer "NIVEA SKiN GUiDE" in en bevestig door op "Toevoegen" te tikken.
 5. Je vindt het pictogram op het scherm van je smartphone.

Waarom moet ik toegang tot de camera toestaan?

Om te voorkomen dat iemand ongeautoriseerd toegang krijgt tot je camera, vraagt je smartphone je toestemming zodra een applicatie deze wil gebruiken. De NIVEA SKiN GUiDE heeft toegang tot je camera nodig zodat je een selfie kunt meenemen voor je gezichtsanalyse - en nergens anders voor. Wanneer je voor de eerste keer een scan wilt starten, zal je smartphone je toestemming vragen. Geef de NIVEA SKiN GUiDE toestemming om je camera te gebruiken, zodat je de applicatie kunt gebruiken. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken in de instellingen van je smartphone.

Ik kan geen selfie maken. Mijn camera werkt niet.

Controleer of je browser, Safari of Chrome, toestemming heeft voor toegang tot de camera van je smartphone.

Cameratoegang voor Safari:

 1. Open "instellingen" en vervolgens "Safari" op je iPhone.
 2. Tik onder "instellingen voor websites" op "Camera".
 3. Laat toegang tot de camera toe op alle websites.

Cameratoegang voor Chrome:

 1. Open de Chrome-app op je Android-toestel.
 2. Tik op de drie punten rechts van de adresbalk en tik vervolgens op "instellingen".
 3. Kies "website instellingen".
 4. Druk op "Camera".
 5. Activeer de toegang tot de camera.
  a. Als de gewenste website als "geblokkeerd" wordt weergegeven, tik je op de website www.nivea.nl en kies je vervolgens "Camera toegang" en "Toestaan".

Worden mijn selfies en informatie opgeslagen?

Als gastgebruiker worden je selfies en gegevens niet permanent opgeslagen. Je gegevens worden binnen 24 uur automatisch verwijderd. Als geregistreerde gebruiker worden je foto en gegevens gebruikt voor de gezichtsanalyse en ter verbetering van het door ons gebruikte algoritme. De adviezen en aanbevelingen voor huidverzorgingsroutines en producten die je ontvangt zijn gebaseerd op deze informatie. NIVEA hanteert strenge normen om je gegevens te beschermen. Je kunt meer informatie vinden in onze Data privacy overeenkomst. Je kunt je toestemming te allen tijde met toekomstige werking intrekken.

Hoe kan ik al mijn persoonlijke gegevens laten wissen?

Als gastgebruiker worden je selfies en gegevens niet permanent opgeslagen. Je gegevens worden binnen 24 uur automatisch verwijderd. Als geregistreerde gebruiker kun je gewoon een e-mail sturen naar nivea@beiersdorf.com - en we zullen ervoor zorgen. Houd er rekening mee dat het wissen van al je analyses en gepersonaliseerde aanbevelingen definitief is en niet kan worden teruggedraaid. Meer informatie vindt je in onze Data privacy overeenkomst.

Met wie kan ik contact opnemen bij vragen of problemen?

We willen graag helpen. Heb je vragen over lichaamsverzorgingsproducten of NIVEA, wij staan voor je klaar!

Je kunt hier contact met ons opnemen.

AANBEVELINGEN

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER PRODUCTAANBEVELINGEN

Hoeveel verschillende productaanbevelingen zijn er?

De NIVEA SKiN GUiDE kan meer dan 700.000 productcombinaties aanbevelen. Dit geeft je een idee van hoe individueel en gepersonaliseerd onze aanbevelingen voor jou zullen zijn. Omdat je huid voortdurend verandert, raden we je aan om regelmatig een gezichtsanalyse uit te voeren. Zo krijg je altijd passende huidverzorgingsaanbevelingen.

Hoe wordt mijn huidverzorgingsroutine precies samengesteld?

Met behulp van je selfies worden je huidscores met artificiële intelligentie geanalyseerd. Met die scores kunnen we bepalen welke verzorging je huid nodig heeft. Met behulp van die informatie zoeken we vervolgens naar producten die voor jou geschikt zijn. En omdat jouw huid voortdurend verandert, moet je regelmatig een gezichtsanalyse uitvoeren. Wij passen onze aanbevelingen daarop aan.

Adviseert de NIVEA SKiN GUiDE alleen NIVEA-producten?

We bevelen alleen NIVEA-producten aan, om verschillende redenen. Dat doen we met een reden. Ten eerste kunnen wij je een enorme variëteit aan kwalitatieve huidverzorgingsproducten aanbieden. Ten tweede kennen we onze eigen producten het beste. We weten wat er in NIVEA-producten zit en we hebben precies onderzocht hoe ze werken. Ten derde ontwikkelen we onze producten zo dat ze elkaar perfect aanvullen. Dit maakt de NIVEA-producten ideaal om met elkaar te combineren. Nieuwe NIVEA-producten worden trouwens automatisch toegevoegd aan de NIVEA SKiN GUiDE database en worden in overweging genomen wanneer we je aanbevelingen sturen. We sluiten echter niet uit dat we in de toekomst ook huidverzorgingsproducten van andere merken zullen opnemen.

Hoe snel werken de aanbevolen producten?

Elke huid is anders dus we kunnen geen garanties geven. Voer je gezichtsanalyses regelmatig uit om geschikte productaanbevelingen te ontvangen. Houd er echter rekening mee dat je huid door verschillende factoren wordt beïnvloed.

Mijn huid kan het product niet verdragen. Wat moet ik doen?

Probeer het product op slechts een klein deel van je gezicht om er zeker van te zijn dat het echt het product is dat het probleem veroorzaakt. Het komt zeer zelden voor dat een prodcut niet verdragen wordt. Een productintolerantie is zeer zeldzaam. Als dit toch gebeurt, stop dan met het gebruik van het product.

Je kunt hier contact met ons opnemen

RESULTATEN

INFORMATIE OVER DE RESULTATEN VAN JE GEZICHTSANALYSE

Wat betekenen de scores op elasticiteit, zuiverheid en egaliteit van de teint?

De NIVEA SKiN GUiDE werkt met een schaal van 0 tot 100 voor elasticiteit, zuiverheid en egaliteit van de teint. 100 is de hoogst mogelijke score in je leeftijdsgroep. Dat betekent bijvoorbeeld dat je met een stevigheidsscore van 100 een ongelooflijk stevige huid hebt voor je leeftijd. Ons doel is om met jou samen te werken om je score zo hoog mogelijk te krijgen. Daarom sturen we je individuele productaanbevelingen en tips die passen bij je scores.

Hoe lees ik de grafiek?

Als je verschillende gezichtsanalyses hebt uitgevoerd, zie je je scores voor elasticiteit, zuiverheid en egaliteit van de teint op een lijngrafiek in je dagelijkse huiddagboek. Als je scores verbeteren, zal de lijn naar boven bewegen. Als oriëntatiemiddel kun je de gemiddelde scores voor je leeftijdsgroep op de grafiek toevoegen of verbergen.

Hoe kan ik mijn resultaten vergelijken met de gemiddelde scores voor mijn leeftijdsgroep?

Onder de lijngrafiek met jouw scores zie je drie knoppen, "elasticiteit", "zuiverheid" en "egale teint". Met deze knoppen kunt je de gemiddelde scores voor jouw leeftijdsgroep direct in de grafiek toevoegen.

Hoelang kan ik mijn huidscores volgen?

We willen dat je je huid goed leert kennen. Zo kun je de evolutie van je huidscores tot 12 maanden volgen en vergelijken met die van je leeftijdsgroep. Je zult in staat zijn om trends en vooruitgang te zien. Je kunt een periode selecteren voor de lijngrafiek.

Hoe vaak moet ik mijn 18 analyses herhalen?

Om jouw huidscores actueel te houden, kan je elke dag een gezichtsanalyse uitvoeren. De volledige set analyses moet je minstens om de drie tot zes maanden uitvoeren. Op die manier kun je snel reageren op veranderingen in je huid.

Waarom schommelen mijn analysescores zo sterk van dag tot dag?

Onze huid is een dynamisch orgaan dat voortdurend verandert. Het wordt beïnvloed door talrijke factoren. Je hebt misschien te lang in de zon gelegen, je voeding is veranderd of je hebt te veel stress ervaren. Andere mogelijke invloeden zijn nieuwe huidverzorgingsproducten of het uitvoeren van gezichtsanalyses op verschillende tijdstippen van de dag. Belangrijk is dat je een trend over een langere periode kunt herkennen. Zorg ervoor dat je de scan altijd op hetzelfde tijdstip en onder dezelfde omstandigheden uitvoert, als dat mogelijk is.