Vriendinnen op strand met NIVEA ballon

NIVEA zonnebrand olie: voor een natuurlijke en langdurige teint

Zonbescherming die je huid intensief verzorgt. Geniet zorgeloos van de zon en verzorg je huid, zelfs tijdens het zonnen: NIVEA zonnebrandolie biedt betrouwbare bescherming en ondersteunt het natuurlijke bruiningsproces.


Zonnebrandolie van NIVEA

Zonnebrandolie voor een natuurlijke teint

Protect & Bronze Beschermende Olie geeft je een zijdezachte huid en een langdurige, gebruinde teint. De speciale formule met pro-melanine-extract ondersteunt het sublieme, natuurlijke bruiningsproces van je huid zonder de toepassing van zelfbruinende producten. Voor iedereen die graag een prachtige en egale bruine teint wil zonder in te boeten op betrouwbare bescherming!

NIVEA zonnebrandolie

NIVEA zonnebrandolie met beschermingsfactor 20 en 30

Lange tijd werd veronderstelt dat zonnebrandolie enkel over een lage beschermingsfactor beschikt. NIVEA maakt een einde aan deze misvatting met haar twee transparante zonbeschermingsoliën, die een gemiddelde en hoge bescherming bieden (SPF 20 = gemiddeld, SPF 30 = hoog),

Zonverzorging voor een mooie, natuurlijke teint

Zonnebrandolie voor een zijdezachte huid

De transparante zonnebrandolie-spray is eenvoudig aan te brengen en trekt snel in. De zijdezachte formule biedt een aangenaam, zacht gevoel. Direct na het aanbrengen van de olie, beschermt de waterproof zonnebrandolie de huid tegen UV-schade door het UVA-/UVB-filtersysteem. Voor een langdurige bescherming en bruining – door NIVEA.

Zonnebrandolie in plaats van zonnebrandcrème of zonnemelk

NIVEA zonnebrandolie verschilt vooral door de samenstelling van NIVEA zonnemelk en zonnebrandcrème: olie is vloeibaarder en kan makkelijker worden aangebracht. Zonnebrandolie is uiterst geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan olie en de intensieve verzorging ervan weten te waarderen, zonder een compromis te sluiten als het gaat om de doelgerichte bescherming van hun huid.

Belangrijke weetjes over zonbescherming

Goed om te weten

Wat betekent onmiddellijke bescherming? 

Na het aanbrengen bieden de nieuwe NIVEA SUN producten onmiddellijk bescherming tegen verbranden en vroegtijdige huidveroudering. ‘Onmiddellijke bescherming’ betekent dat de aangegeven UVA- en UVB-bescherming direct na het aanbrengen wordt gegarandeerd en dat er geen tijd hoeft te verstrijken vooraleer de werking en bescherming efficiënt zijn Na het aanbrengen van zonnemelk kun je direct van de zon genieten. Toch moet je er voor zorgen dat je de lotion aanbrengt vooraleer je naar buiten gaat, daar je op weg naar het strand ook wordt blootgesteld aan een grote hoeveelheid UV-stralen. 

Hoe vaak moet ik de zonnebescherming opnieuw aanbrengen?  

Zonnebrandcrème moet elke twee uur opnieuw worden aangebracht en steeds na het zwemmen, daar de zonbescherming door transpireren, water en spelen afneemt. Let op, het opnieuw aanbrengen van zonnebrandcrème betekent niet dat het beschermingsniveau opnieuw bereikt wordt: het product opnieuw aanbrengen, betekent dat de natuurlijke beschermingsperiode van de huid behouden blijft. Erg belangrijk: gebruik de juiste hoeveelheid product, dit is de enige manier waarop de aangegeven beschermingsfactor wordt behaald. Opteer meteen voor een beschermingsfactor die je huid gedurende de hele dag beschermt.

Opnieuw insmeren

Geniet van de zon

De transparante zonnebrandolie-spray van NIVEA hydrateert je huid intensief, biedt een betrouwbare bescherming tegen de zon en geeft een prachtige, natuurlijke bruine teint als resultaat.