Plantje tussen vingers

Hoe NIVEA de planeet raakt

AANRAKING MAAKT ONS MENSELIJK

Dankzij onze tastzin kunnen we ons ontplooien als mens en bepalen we wie we zijn. Onze huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en de belangrijkste weg naar aanraking. Ze brengt ons in contact met elkaar en de wereld om ons heen.

LAAT DE POSITIEVE KRACHT VAN DE MENSELIJKE AANRAKING OP ONZE WERELD LOS!

baby-hand-holding-adult-finger

Bij NIVEA geloven we in de positieve kracht van de menselijke aanraking. Wij streven ernaar huidverzorgingsproducten te ontwikkelen die je goed doen voelen in je vel, zodat je contact kan maken met anderen en kan genieten van het leven. We beschouwen de huid op een holistische manier. We bestuderen hoe deze ons met onze omgeving verbindt. En hoe onze voeding en onze emoties haar beïnvloeden. Onze productfilosofie houdt in dat we huidverzorgingsproducten creëren die de natuurlijke functie van de huid verbeteren zodat iedereen een stralende, mooie huid kan hebben.

 

En we zijn vastberaden om een positieve impact te hebben op de wereld. We hebben onszelf ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen gesteld. Onze onderzoeksafdelingen blijven onze formules verder ontwikkelen om onze huidverzorging zo goed mogelijk te maken en tegelijkertijd onze impact op het milieu te verminderen. We werken nauw samen met groene initiatieven en andere partners zodat we nieuwe manieren kunnen vinden om onze planeet op een positieve manier te raken. Huidverzorging creëren die net zo vriendelijk is voor onze planeet als voor onze huid is een uitdaging die NIVEA bereid is aan te gaan bij alles wat we doen.

DRIE PIJLERS VAN NIVEA DUURZAAMHEID

Deze pagina's zijn ontworpen om ons allemaal te helpen onze planeet te beschermen. Ze bieden een schat aan informatie over alle aspecten van veilige, zachte en actieve huidverzorging en het milieu:
nivea-sustainability-skin-comes-first

Huid staat op de eerste plaats

Profiteer van de toonaangevende expertise van NIVEA op het vlak van huidverzorging en lees meer over onze betrokkenheid bij huidveiligheidsbeoordelingen, initiatieven voor gezonde en milieuvriendelijkere huidverzorging en NIVEA-ingrediënten.
nivea-sustainability-world-is-our-skin

De wereld is onze huid

Ontdek de vele manieren waarop NIVEA ernaar streeft om de duurzaamheid te verhogen in al onze activiteiten – van inkoop tot productie, verpakking en recycling.
nivea-sustainability-honesty-transparency

Eerlijkheid & Transparantie

Lees meer over hoe NIVEA naar onze waarden leeft – van onze gedragscode tot betrokkenheid, gezamenlijke projecten en andere initiatieven.