Vegan verzorgings-producten

Vegan verzorgings­producten

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

COSMETISCHE PRODUCTEN VAN NIVEA MET EEN VEGAN FORMULE

Met de term ‘vegan cosmetisch product’ wordt bedoeld een huidverzorgings-, make-up- of toiletartikel, zoals een douchegel of gezichtsreiniger, dat geen enkel ingrediënt van dierlijke oorsprong bevat. Veel ingrediënten worden verkregen uit stoffen die worden geproduceerd door bepaalde dieren, zoals bijenwas, honing of melk. Als ze op een verantwoorde manier worden geproduceerd, zijn die ingrediënten hernieuwbare oplossingen, die niet alleen zacht zijn voor de huid, maar ook respectvol zijn voor de dieren die ze hebben geproduceerd.

Daarnaast kunnen bepaalde ingrediënten worden verkregen uit bijproducten van de veehouderij voor de voedselproductie. In die context maken veel consumenten zich zorgen over de behandeling van de fokdieren. De fokkerij veroorzaakt eveneens milieuproblemen, bijvoorbeeld door ontbossing om plaats te maken voor grasland. NIVEA is zich bewust van de rol van intensieve veehouderij bij de klimaatverandering, en neemt die problematiek daarom heel serieus.

Biedt NIVEA vegan verzorgingsformules?

Voor veel mensen passen ingrediënten van dierlijke oorsprong niet bij de waarden van leven in harmonie met dieren. Daarom zoeken ze naar alternatieven, zoals vegan verzorgingsformules en verzorgingsproducten van plantaardige oorsprong.

NIVEA biedt talrijke verzorgingsproducten die passen bij de vegan waarden. Onze hele productlijn Naturally Good bestaat uit vegan verzorgingsformules, 100% zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong.


woman using vegan skincare product
Vegan verzorgingsproducten

Vegan verzorgingsformules voor het gezicht

Als u op zoek bent naar cosmetische producten met vegan formules en verzorgingsproducten voor het gezicht, zou u de gezichtsverzorgingsproducten van NIVEA Naturally Good eens moeten proberen. De formules bevatten geen enkel ingrediënt van dierlijke oorsprong, maar 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, alsook oliën en extracten afkomstig van biologische landbouw.

woman washing her face with vegan skincare product
Vegan verzorgingsproducten

Gezichtsreiniger & make-up remover met vegan formules

woman using vegan skincare shower gel
Vegan verzorgingsproducten

Douchegels met vegan formules

Onze productlijn NIVEA Naturally Good douchegels bevat 98% natuurlijke ingrediënten en is samengesteld zonder microplastics (volgens de definitie van de United Nations Environment Programme) en zonder polyethyleenglycol (PEG). De formules zijn 99% biologisch afbreekbaar (volgens OESO of gelijkwaardige methoden). Dit gamma wasgels wordt geleverd in een verpakking met 97% gerecycled plastic.

woman applying vegan skincare body lotion
Vegan verzorgingsproducten

Body Lotions met vegan formules

In onze NIVEA Naturally Good productlijn hebben we ook body lotions met vegan formules. Ze brengen de natuurlijke schoonheid van uw huid naar boven en worden geleverd in innoverende verpakkingen met minstens 50% minder plastic. De recyclebare flessen kunnen worden opgerold om de laatste druppel eruit te knijpen, en de lege verpakkingen nemen minder plaats in de recyclezak in.


One Skin. One Planet. One Care.

Wij willen 100% transparant zijn en antwoord geven op al uw vragen over ons engagement voor het milieu bij NIVEA. Indien u niet alle antwoorden die u over dit onderwerp zoekt op onze website kunt vinden, of indien u meer informatie wenst, ga dan naar de website Duurzame ontwikkeling van Beiersdorf, het moederbedrijf van NIVEA.