woman using sustainable skincare

VEILIGHEID VOOR DE HUID & TRANSPARANTIE

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

VEILIGHEID VOOR DE HUID & TRANSPARANTIE

Steeds meer consumenten willen verantwoordelijker consumeren. Dit geldt ook voor hun keuze voor duurzamere verzorgingsproducten. We verwelkomen deze wil om huidverzorgingsproducten te gebruiken die zowel effectief als veilig zijn, maar we vinden het ook fijn dat u het gevoel heeft dat u een goede daad verricht bij uw aankoop.

De onderzoekers van NIVEA zijn meer dan 100 jaar bezig geweest om de ingewikkelde biologische processen van de huid te ontrafelen om verzorgingsproducten te ontwikkelen die vertrouwen over de hele wereld wekken. Vanwege dit vertrouwen zijn we van mening dat het onze plicht is om onze producten te optimaliseren om hun milieuvriendelijkheid te verbeteren. We springen duurzamer om met de hulpbronnen, om de negatieve impact op het milieu tegen te gaan en onze planeet gezond te houden.

NIVEA wil innovaties ontwikkelen waarvan het gebruik veilig is, die rekening houden met het milieu en die zo goed mogelijk voldoen aan uw hoge verwachtingen.

U wilt weten wat de samenstelling van uw verzorgingsproducten is, en dat is begrijpelijk. Maar de lijst met ingrediënten lezen en begrijpen of ze van synthetische, plantaardige of dierlijke oorsprong zijn, kan moeilijk zijn. Tegelijkertijd gaan consumenten zoals u steeds vaker op zoek naar vegan formules en verzorgingsproducten die respectvoller voor het milieu zijn.

Daarom doet NIVEA altijd zijn best om consumenten te voorzien van eerlijke en transparante informatie over de veiligheid en milieuvriendelijkheid van zijn producten. NIVEA verstrekt informatie over de voor het milieu duurzame ontwikkeling op de producten en op de website, zodat u deze gemakkelijk kunt raadplegen.

De verklarende woordenlijst van ingrediënten van NIVEA, die sinds 2020 op de plaatselijke websites van NIVEA staat, is een goed voorbeeld van onze wil om transparant te zijn. Hier vindt u eenvoudige, maar gedetailleerde informatie over de ongeveer 600 ingrediënten die we in de formules van onze producten gebruiken.

sustainable skincare ingredients

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

Wij willen 100% transparant zijn en antwoord geven op al uw vragen over ons engagement voor het milieu bij NIVEA. Indien u niet alle antwoorden die u over dit onderwerp zoekt op onze website kunt vinden, of indien u meer informatie wenst, ga dan naar de website Duurzame ontwikkeling van Beiersdorf, het moederbedrijf van NIVEA.