nieuwe

Nieuwe


MAKE-UP REMOVER ONDER DE DOUCHE

VERWIJDERT MAKE-UP GRONDIG TERWIJL JE NOG ONDER DE DOUCHE STAAT

Heel wat vrouwen zijn die "panda ogen" na het douchen grondig beu! Klinkt dat bekend in de oren?

Maak het gemakkelijker! 

De eerste Make-Up Remover Onder de Douche verwijdert make-up en zelfs mascara zacht en gemakkelijk!

De huid voelt na het douchen zuiver en zacht aan.


MAKE-UP VERWIJDEREN, AL ONDER DE DOUCHE

De nieuwe NIVEA Make-Up Remover Onder de Douche reinigt je gezicht en verwijdert make-up, zonder het omslachtig gebruik van wattenschijfjes.

GEDAAN MET … “PANDA-OGEN”

De meeste vrouwen douchen dagelijks en velen gebruiken gezichtsgel om hun gezicht en hals te reinigen onder de douche. Maar: er blijven nog steeds sporen van make-up achter na het douchen. De nieuwe NIVEA Make-Up Remover Onder de Douche kan hier een einde aan maken!


ONTDEK HIER HOE HET PRODUCT WERKT


PERFECTE VERZORGING VOOR JOUW HUIDTYPE

Ontdek alle persoonlijke aanbevelingen en informatie met betrekking tot je huidtype! Ontdek bovendien ook de juiste producten en bestanddelen voor de behoeften van je huid!


VRAGEN EN ANTWOORDEN NIVEA MAKE-UP REMOVER ONDER DE DOUCHE

WAT MAAKT DIE NIEUWE NIVEA MAKE-UP REMOVER ONDER DE DOUCHE ZO SPECIAAL?

Lopende mascara, donkere "pandaogen" en make-up op de handdoek... Veel vrouwen ondervinden dit dagelijks na wat een ontspannende en verfrissende douche zou moeten zijn. Het verwijderen van make-up is een karwei waar de meeste vrouwen sterk tegenop zien. Het vraagt tijd en geduld, maar het is noodzakelijk om je huid gezond en zacht te houden. NIVEA heeft een innovatieve en handige manier gevonden om je gezicht te reinigen en make-up grondig te verwijderen zonder het omslachtig gebruik van wattenschijfjes: NIVEA Make-Up Remover Onder de Douche. En je hebt achteraf geen reinigingsgel meer nodig. Je kunt je dag- of nachtcrème meteen aanbrengen nadat je uit de douche bent gestapt.

 

NIVEA MAKE-UP REMOVER ONDER DE DOUCHE IS VERKRIJGBAAR VOOR NORMALE EN GEVOELIGE/DROGE HUID. IN WELKE ZIN EN WAAROM VERSCHILT DE FORMULE VOOR GEVOELIGE HUID VAN DE FORMULE VOOR EEN NORMALE HUID?

De behoeften van een gevoelige/droge huid en een normale huid zijn niet dezelfde. Een gevoelige huid reageert, zoals zijn naam het doet vermoeden, bijzonder gevoelig op heel wat verschillende prikkels. In vergelijking met de normale huid, geldt hier een lagere drempel voor externe invloeden zoals temperatuurverschillen, UV-licht, stress of bepaalde bestanddelen in voedsel of cosmetica. Een gevoelige huid reageert op deze triggers vaak met irritatie, zoals roodheid, jeuk, droogte of een strakke huid. In NIVEA Make-up Remover Onder de Douche voor de gevoelige huid heeft NIVEA dexpanthenol in de formule opgenomen als actief bestanddeel voor het bestrijden van drie tekenen van gevoelige huid: roodheid, droogheid en een strakke huid.

 

HOE WERKT HET AANBRENGEN VAN DE NIEUWE NIVEA MAKE-UP REMOVER ONDER DE DOUCHE? 

Het aanbrengen van de nieuwe NIVEA Make-up Remover Onder de Douche is heel eenvoudig en handig omdat er slechts drie snelle stappen nodig zijn: Terwijl je een douche neemt, 1. breng je NIVEA Make-up Remover Onder de Douche aan op je gezicht en maak je cirkelvormige bewegingen over de huid en rond de ogen. 2. Spoel het product af onder de douche en 3. De make-up is weg!

 

MOET IK NIVEA MAKE-UP REMOVER ONDER DE DOUCHE ENIGE TIJD OP DE HUID LATEN INWERKEN VOORDAT IK HET AFSPOEL? 

Wanneer de NIVEA Make-up Remover Onder de Douche wordt aangebracht maak je voorzichtig cirkelvormige bewegingen tot de make-up en mascara zacht worden en dan spoel je het grondig af.

 

KAN IK NIVEA MAKE-UP REMOVER ONDER DE DOUCHE GEBRUIKEN OP EEN DROGE (D.W.Z. NIET NATTE) HUID? 

De nieuwe formule van NIVEA Make-up Remover Onder de Douche werkt het beste op een droge huid en is ontwikkeld om te worden afgespoeld na het aanbrengen voor en optimaal zijdezacht gevoel en de beste verwijdering van make-up.

 

IS DE HUIDCOMPATIBILITEIT VAN NIVEA MAKE-UP REMOVER ONDER DE DOUCHE DERMATOLOGISCH GOEDGEKEURD? 

Ja, dit is een standaardtest voor alle NIVEA-producten. De formule is ook oftalmologisch goedgekeurd.

 

ZAL DE DOUCHE OF HET BAD GLAD ZIJN NA HET GEBRUIK VAN NIVEA MAKE-UP REMOVER ONDER DE DOUCHE? 

Net als bij het gebruik van shampoo of haarconditioner, kan de bodem na het afspoelen iets gladder zijn door restjes van het product die zijn achtergebleven. Zorg dat je die productresten grondig wegspoelt van de bodem om te verhinderen dat je uitglijdt.