BEKIJK DE PRIJZEN >
BEKIJK DE PRIJZEN >

Neem de tijd voor een
familiepauze met NIVEA!

Het leven is druk, en daardoor heb je vaak het gevoel dat je niet zoveel tijd met je gezin doorbrengt als je zou willen. Maar wat als we nu eens de tijd namen voor een pauze. Doe snel mee aan ons NIVEA PAUZE-spel en ontdek die uitstap die wij voor jou en je gezin klaar hebben staan.

DE PRIJZEN

Speel NIVEA PAUZE nog tot 08 oktober 2017!

12 X 1 verblijf voor 4 PERS. IN CENTER PARCS

Er even helemaal tussenuit? Écht tijd voor elkaar maken? Dat kan bij Center Parcs! Speel mee en win dankzij Nivea een gratis weekend of midweek voor 4 personen in een Comfort cottage. Midden in de natuur vind je bij Center Parcs alles om intens te genieten van kostbare momenten met familie of vrienden. Een veelvoud aan activiteiten, subtropisch zwemmen, fietsen of wandelen in de prachtige natuur, … Kortom voor ieder wat wils!

25 X 4 tickets voor
Center Parcs

Speel mee en win een gratis dagje zwemmen voor 4 personen bij Center Parcs. Dat kan dankzij Nivea in het subtropisch zwembad AQUA MUNDO van Center Parcs. Je vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer! Je krijgt ook gratis toegang tot BALUBA, de fantasievolle en kleurrijke indoor speelwereld van Center Parcs waar je volop kan ravotten en je uitleven.

25 X 4 tickets voor Walibi

Walibi Belgium is hét park voor wie het wat spannender mag zijn! Niet te missen: de Calamity Mine, de Radja River, de Weerwolf en, als je echt nergens bang voor is, de Vampire en de Dalton Terror. Ontdek ook de PULSAR, de splashcoaster die de prijs voor “Beste nieuwe attractie ter wereld” won.

12 X 4 TICKETS VOOR HET EURO SPACE CENTER

Het Euro Space Center, jouw ticket naar de ruimte! Trek je ruimtepak aan en maak kennis met het dagelijkse leven van de astronauten. Ontdek technologieën uit de ruimte die jij elke dag gebruikt en herbeleef de grote momenten uit de verovering van de ruimte.

25 X 4 tickets voor Bellewaerde

Bellewaerde staat voor plezier voor het hele gezin, avontuur en spectaculaire ontdekkingen in een adembenemende natuur. Nergens anders vind je zo’n leuke attracties voor jong en oud.

25 X 4 tickets voor Mini Europa

Ontdek de mooiste uithoeken van Europa in één uniek bezoek! Mini-Europa is eerst en vooral een uitnodiging om ons werelddeel te ontdekken. De klokken van Big Ben, gondels voor het Dogepaleis, de Acropolis… Het is een visuele, auditieve en geanimeerde reis langs 350 miniatuurmonumenten die tot in de kleinste details zijn uitgewerkt.

12 X 4 tickets voor het Kajakparcours in Adventure Valley

Win een kajakafdaling en ontdek Durbuy, de kleinste stad ter wereld! Op het programma: 8 km lang genieten van de schitterende natuur. Reddingsvesten, bustransport en waterdichte bidon inbegrepen!

12 X 4 pas voor het Adventure Valley Park

Win een pas voor Adventure Valley Durbuy en ontdek de verschillende avonturen voor groot en klein. Deze pas geeft je toegang tot de activiteiten die bij ons blauwe bandje horen: het speelplein, het klimbos, de minigolf, de Speleo Experience,… en nog veel meer!

25 X 4 tickets voor Océade

Océade is het nummer 1 waterpretpark van België. Binnen- en buitenglijbanen, een binnenzwembad met golven, een buitenzwembad, sauna’s, hammam en jacuzzi’s zorgen voor een onvergetelijke dag.

2 X 1 nacht voor 4 in La Balade des Gnomes

Zoals La Balade des Gnomes is er geen tweede. Het hotel vind je in Heyd, in de provincie Luxemburg, vlakbij Durbuy. Ontdek er een magische en adembenemende wereld waar je kan genieten van de kalme en romantische sfeer. Van ons krijg je 1 nacht in de kamer “Paard van Troje”: stap binnen in de kamer waar een middeleeuwse maar verfijnde sfeer op je wacht…

12 X 4 tickets voor de Thermen van Spa

In deze thermen vind je 800 m2 aan binnen- en buitenzwembaden met natuurlijk mineraalwater uit de Clémentine-bron dat 33°C warm is. Verder zijn er meer dan 100 hydromasserende installaties, ontspanningsruimtes, sauna’s en hammams.

5 X 4 tickets Ontspannende Ontdekkingsformules voor de Thermen van Spa

In deze formule zit 3 uren toegang tot de baden en kuuroorden en een verzorging naar keuze: Koolzuurbad, Niagarabad of Thermale Douche.

175€ korting voor een verblijf bij Center Parcs*
Tot €25 korting voor Walibi*
TOT €25 KORTING VOOR BELLEWAERDE*

*Bekijk de voorwaarden in het reglement