GECONCENTREERDE EN KARCHTIGE ANTI-RIMPELVERZORGING

GECONCENTREERDE EN KRACHTIGE ANTI-RIMPELVERZORGING

15 JAAR ONDERZOEK

OVER Q10 GECONCENTREERD PARELS

Q10, geïnspireerd op jouw huid

Q10, geïnspireerd op jouw huid

Het co-enzym Q10, van nature aanwezig in de huid, voorziet de huid van energie en voorkomt het verschijnen van rimpels. Maar de aanwezigheid van het enzym in de huid neemt af met de tijd. De nieuwe Q10plus PEARLS anti-rimpel reconstrueren de natuurlijke Q10-reserves van de huid.

Nieuwe formule

De gecombineerde formule van het co-enzym Q10, hyaluronzuur en creatine vermindert zichtbaar rimpels en voorkomt hun terugkeer. Voor een gladder uitziende huid en een jeugdige en verfijnde huidstructuur.

Nieuwe formule

pearls

Pearls

Voor het eerst in de geschiedenis van NIVEA worden de innovatieve Q10plus Pearls gecombineerd met een hydrogel om zo een hoogwaardig anti-rimpel product te creëren.

Vers geactiveerde formule

De formule wordt bij elke applicatie opnieuw geactiveerd. Zodra je op de dispenser duwt, worden de parels verbrijzeld en omgezet in een hydrogel die inwerkt op de huid.

Vers geactiveerde formule

Gebruik

Gebruik

Je kan het serum dagelijks aanbrengen voor je gebruikelijke dag- of nachtverzorging. De Q10plus Pearls vormt eveneens de ideale basis voor je make-up.


ONZE Q10 PLUS PRODUCTEN
Gold Pearls

AL 15 JAAR VERTROUWEN MILJOENEN VROUWEN NIVEA Q10 PLUS

Een gladde en jonger ogende huid, het is de droom van vele vrouwen. Maar met de leeftijd verliest de huid haar energie. Het herstellingsvermogen van de huid neemt af en rimpels verschijnen.
ZIJ HEBBEN HET AL GETEST!

 

ONTDEK HUN MENING!

ONTDEK HUN MENING!

De NIVEA testers hebben het product geprobeerd en zijn overtuigd. Ontdek snel hun mening en aarzel niet om de jouwe te geven door op de knop hieronder te klikken.