INTRO

#maskonswitchoff

Een overvolle planning, een uitpuilende inbox, dagen die he-le-maal volgeboekt zijn… het stopt nooit. En eigenlijk vind je dat geweldig. Toch is het soms goed om even in ‘off’ modus te gaan. Hoe? Dat kan heel eenvoudig met de NIVEA tissue maskers. Ze geven je gelaat de nodige verzorging in slechts 10 minuten. Zo kan je er weer 100% tegenaan.
VIDEO

NIVEA
x
@GAeLLE_VP en @TIANYKIRILOVE

Trendjagers en zakenvrouwen @Gaelle_VP en @TianyKirilove brengen hun dagen door in volgeboekte modus. Geen wonder dat ook deze influencers ten volle van een ‘off’ momentje genieten met het NIVEA tissue masker.

MASKER

5 gezichtsmaskers aangepast aan jouw noden

Ontdek het hele gamma NIVEA tissue maskers voor een intense huidverzorging in slechts10 minuten.

REINIGT INTENSIEF

URBAN SKIN DETOX

Dagelijkse negatieve invloeden van buitenaf eisen elke dag hun tol. Dit reinigend gezichtsmasker met Groene Thee en Houtskool verfrist en detoxifieert je huid door de impact van omliggende stressfactoren te verminderen. Met het masker verwijder je vuil: je huid wordt schoon en mat.

Hydrateert intensief

HYALURON + HYDRATATION

Dit hydraterend gezichtsmasker bevat Hyaluronzuur en Aloë Vera. Het hydrateert en verzacht de huid, en maakt ze gladder. Voor een intens verzorgd gevoel.

Voedt intensief

NATURAL RADIANCE

Dit voedend gezichtsmasker is verrijkt met Arganolie en Shea boter. Het maakt je huid gladder voor een frisse uitstraling. Goed voor een gezond ogende en stralende teint.

Vermindert fijne lijntjes en geeft JE HUID energie

Q10 plus C
Dit anti-rimpelmasker met Q10 en Vitamine C geeft je huid een extra dosis energie. Het vermindert rimpels en fijne lijntjes, reduceert de eerste sporen van vermoeidheid en hydrateert je huid meteen.

Collageen Booster

Hyaluron Cellular Filler Contour
Dit anti-rimpelmasker bevat Hyaluronzuur en Collageenbooster. Rimpels worden verminderd, je gezichtscontouren worden hertekend en je huid voelt zijdezacht aan.

HOE GA JE TE WERK?

 

HOE BRENG IK MIJN NIVEA TISSUE MASKER AAN?