NIVEA SKIN DETOX CHALLENGE

INTRO

NIVEA DETOX CHALLENGE: GA DE UITDAGING AAN!

Leven in de stad is fantastisch! Jammer genoeg is er ook veel luchtvervuiling en stress. Resultaat: vaak een doffe teint.

Ontdek de NIVEA SKIN DETOX CHALLENGE en ga voor een gezond uitziende en frisse huid: 6 manieren om je huid te ontgiften en stress te verminderen die je elke dag kan toepassen, om zo je huid weer te doen stralen. Ga de uitdaging aan en schrijf je nu in! Twee weken lang ontvang je elke dag een nieuwsbrief met goede raad, een diy of een recept om je bij de uitdaging te helpen. Maar wat na die 2 weken? Dan doe je gewoon verder! De goede gewoontes die je hebt opgepikt, zijn het waard vol te houden.

 

 

INSCHRIJVING DETOX CHALLENGE

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG ONZE DETOXTIPS

Als je je inschrijft voor de NIVEA SKIN DETOX CHALLENGE, krijg je elke dag tijdens 2 weken een nieuwsbrief met een handige detoxtip die je helpt bij de uitdaging en bij de 6 dagelijkse detoxgewoontes. 

 

 

*Dit veld is vereist
6 DETOXTIPS

PAS DEZE 6 TIPS 14 DAGEN LANG ELKE DAG TOE.

1. Drink ’s morgens citroensap

Een citroen is goed voor je gezondheid: een krachtige antioxidant die je kracht geeft en vol vitamine C zit… Het is dé vrucht voor een geslaagde detox. Begin dus elke dag met citroensap. Pers een halve (bio)citroen en meng met een glas lauw water (beter voor je gezondheid dan koud water). Doe er nog een lepel honing bij om het wat zoeter te maken. Zo begin je sterk aan je dag!

Newslettervoordeel: je krijgt tips en ideeën hoe je van citroensap een drankje maakt waar je niet meer zonder kan.

2. Beweeg minstens een half uur per dag

Je kan het niet genoeg zeggen: bewegen is goed voor de gezondheid. Zodra je kan, moet je bewegen: Yoga, Pilates, Zumba,… of gewoon een wandeling in de frisse lucht. Een combinatie van de twee is helemaal perfect: doe je trainingen in de open lucht! Dé manier om toxines af te drijven.  

 

Newslettervoordeel: je ontvangt tips voor oefeningen en wandelingen.

3. Maak van een verzorging vol detox en bescherming je nieuwe routine

De stad is niet zacht voor je huid. De vervuilde lucht schaadt haar constant met een vette en doffe huid als resultaat. Daarom is er nu een nieuw gamma, speciaal aangepast aan het stadsleven: NIVEA URBAN SKIN. 3 beschermende en detox verzorgingen staan voor je klaar: een DAGCRÈME, om je huid 48 uur lang te hydrateren en te beschermen tegen agressie van buitenaf; een 1 MINUTUE DETOX MASK, om je huid te ontgiften, door omgevingstress te verminderen; een NACHT GELCRÈME, die de huid ontgift dankzij natuurlijke antioxidanten zoals groene biothee. Je huid herademt!

4. Enkele minuten per dag ontspannen

Even ontspannen. Gewoon, even stoppen, de tijd nemen en ontkoppelen. Het is belangrijk om een paar momentjes voor jezelf te hebben: een boek lezen, een bad nemen, de laptop uitzetten, … Dit elke dag enkele minuten doen en combineren met een diepe ademhaling, helpt toxines en stress verminderen.

Newslettervoordeel: je krijgt tips over ademhalingsoefeningen en andere tips om je te helpen ontspannen.

5. Slaap zo vaak mogelijk 8 uur per nacht

Dat slaap goed is voor onze gezondheid, welzijn en de schoonheid van onze huid, wisten we al langer. Maar tegenwoordig weten we ook dat slaap werkt als een mini-detox. Terwijl we slapen, laten onze hersenen de toxines los die zich tijdens de dag opstapelen en een goede werking verhinderen

Newslettervoordeel: je leert hoe je je lichaam programmeert om goed te slapen.

6. Drink een smoothie per dag

Smoothies zitten vol vezels en vitamines, en zijn dus een heerlijke manier om je aanbevolen 5 porties groenten en fruit per dag te halen tijdens je detox. En een smoothie maken is heel eenvoudig: doe wat vloeistof in je blender (water, plantaardige melk of fruitsap), een smeuïge vrucht (vb. Een banaan, avocado, mango, appel) en groene groenten (vb. verse spinazie, broccoli, veldsla). Mix alles tot een lopend geheel dat ongeveer bestaat uit 60% fruit en 40% groenten. En vergeet vooral niet genoeg af te wisselen.

Newslettervoordeel: je krijgt een heleboel inspirerende en overheerlijke recepten.
URBAN SKIN GAMMA

BYE BYE URBAN STRESS !