De wetenschap erachter

Wist je dat slechts enkele vrouwen haar huid en haar behoeften kennen en de juiste verzorging gebruiken?
We willen daar verandering in brengen.

135

jaar ervaring

+20 miljoen

Geanalyseerde gezichtshuid

Met de Skin Guide word je een expert van jouw eigen huid en kom je erachter welke ingrediënten en verzorging deze nodig heeft.

Met meer dan 135 jaar ervaring, is NIVEA al generaties lang een expert in huidverzorging. De NIVEA SKiN GUiDE is onze manier om onze kennis een beslissende stap verder te brengen. We zijn dankbaar voor de digitale technologie die het ons mogelijk maakt om onze huidkennis direct met je te delen.

10.000

Vrouwen wereldwijd
Gedurende enkele maanden, hebben we dagelijkse huidanalyses gemeten van meer dan 10.000 vrouwen wereldwijd. Het resultaat van deze studie is meer dan 20 miljoen huidbeelden, die werden geanalyseerd met behulp van de nieuwste artificiële intelligentie.

Zo kunnen we elke individuele huid begrijpen en haar specifieke behoeften identificeren.

Met deze basis kunnen we een kwalitatief hoogstaand resultaat garanderen via een selfie, en hiermee de strakheid, zuiverheid en leeftijd van jouw huid meten. Aangezien jouw huid elke dag verandert, is het bijzonder interessant om jouw huiddagboek bij te houden met een dagelijkse selfie.

Geleidelijk aan leer je meer en meer over je huid en volg je je ontwikkeling op lange termijn. Hoe vaker je meet, hoe nauwkeuriger onze aanbevelingen worden.
Heb je vragen? Wij staan voor je klaar! Bel ons op 0080049401911* (van maandag tot donderdag tussen 9u en 12u )*Belkosten naar EU mogelijk Of je kunt hier contact met ons opnemen.