Vrouw in het blauw met blauwe ogen lacht naar camera

Vragen over NIVEA Soft & Cream?

Hier vind je antwoorden op de meestgestelde vragen.

1. Voor welke huidtypen kunnen NIVEA soft en NIVEA creme gebruikt worden?

NIVEA Creme en NIVEA Soft zijn geschikt om het gezicht, het lichaam en de handen van elk huidtype te verzorgen. Welk product je kiest, hangt af van jouw persoonlijke huidverzorgingsbehoeften. Vraagt jouw huid om intensieve, rijke verzorging dan is NIVEA Creme de juiste keuze. NIVEA Soft geeft je huid verfrissende hydratatie, smeert gemakkelijk uit en is ideaal om grotere delen van het lichaam mee in te smeren.

2. Wat ist het verschil tussen NIVEA soft en NIVEA creme?

NIVEA Creme is een water-in-olie emulsie. Dat betekent dat de crème bestaat uit fijne waterdruppeltjes in olie. Hierdoor krijgt je huid eerst de intensieve verzorging van de uitwendige oliefase en wordt hij vervolgens gehydrateerd. NIVEA Soft is dan weer een olie-in-water emulsie: deze crème bestaat uit fijne oliedruppeltjes in water. Daarom wordt bij NIVEA Soft de uitwendige waterfase eerst snel door de huid geabsorbeerd, wat een verfrissend gevoel geeft. Daarna voeden kleine oliedruppeltjes de huid.

3. Waarom kan NIVEA creme zonder conserveermiddelen worden geproduceerd?

NIVEA Creme is een water-in-olie (W/O) emulsie: kleine waterdruppeltjes 'zwemmen' in een oliefase. In tegenstelling tot een olie-in-water (O/W) emulsie biedt het emulsiewater hier vrijwel geen vocht aan micro-organismen. Doordat het mogelijk was om NIVEA Creme vrijwel bacterievrij en met een uniforme verdeling van kleine emulsiedruppeltjes te produceren, kunnen veel micro-organismen die via de gebruiker in de crème belanden hierin niet overleven.

4. Kan ik NIVEA creme gebruiken voor mijn baby/peuter als hij/zij een droge huid heeft?

Voor baby's met een droge huid wordt het gebruik van NIVEA Creme aanbevolen. NIVEA Creme bevat geen conserveermiddelen of kleurstoffen en is geschikt voor de specifieke behoeften van baby's met een droge, zeer gevoelige huid.


Nog andere vragen?

Laat het ons weten via het contactformulier.
product-stage-bg