Crème aanbrengen

Aftersun: verfris en verwen je huid

Hoe verzorg ik mijn huid na het zonnen?

Na een tijdje in de zon heeft je huid speciale verzorging nodig: NIVEA After Sun Care voed je huid na het zonnebaden.

Verkoelende verzorging na het zonnen

Na een lange dag in de zon heeft je huid nood aan speciale verzorging: NIVEA After Sun producten zoals Onder De Douche After Sun Refresh en Hydrate After Sun Kalmerende Lotion zijn speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de huid die langdurig werd blootgesteld aan de zon en biedt precies wat de huid net dan nodig heeft.

Na een tijdje in de zon, heb je aftersun nodig

Na een lange dag in de zon heeft je huid speciale verzorging nodig: NIVEA After Sun producten zoals Onder de Douche After Sun Refresh en Hydrate After Sun Kalmerende Lotion zijn speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de huid die langdurig werd blootgesteld aan de zon en biedt precies wat de huid net dan nodig heeft. Een intensieve hydraterende aftersun-lotion kan helpen om een droge en warme huid snel te herstellen:

  • verkoelt de strak aanvoelende huid.
  • de rijke verzorgende behandeling kalmeert de huid. 
  • helpt de elasticiteit van de huid te herstellen. helpt de huid te regenereren.
  • biedt de hydratatie waar de door de zon geïrriteerde huid behoefte aan heeft.
De sublieme, delicate samenstelling van NIVEA After Sun producten maakt het aanbrengen van crème op de gevoelige huid eenvoudiger en voelt ook geweldig aan. En wanneer je bijvoorbeeld NIVEA® Hydrate After Sun Kalmerende Lotion gebruikt, verrijkt met Aloë Vera en avocado-olie, bied je de huid niet alleen intensieve hydratatie gedurende 24 uur, maar behoud je ook de huidelasticiteit, met als resultaat, een zijdezacht gevoel.

Lees hier meer over welke zonbescherming geschikt voor jou is.

Perfecte verzorging na het zonnen

Na het zonnen

Na een dag op het strand, verfrist aftersun-verzorging de door de zon geïrriteerde huid.

Verkoelende en kalmerende aftersun-verzorging

Na een langere periode in de zon heeft onze huid behoefte aan intensieve hydratatie. NIVEA After sun producten zijn speciaal ontwikkeld voor deze behoeften en vervullen ze optimaal door:
  • vocht in te brengen,
  • de huid te verfrissen en
  • het verkoelende effect.
Je kunt je huid nu ook onder de douche hydrateren: gebruik de innovatieve Onder de Douche After Sun Refresh op een vochtige huid terwijl je een douche neemt en je huid zal de lotion direct opnemen. Spoel de eventueel resterende lotion gewoon af! NIVEA In-Shower zorgt direct na het zonnen en douchen voor een voelbaar zachte en gehydrateerde huid.

Aftersun-verzorging – makkelijk onder de douche

Een stranddouche nemen

De nieuwe NIVEA Onder De Douche After Sun Refresh verzacht en verfrist de huid na het zonnen – terwijl je een douche neemt! De lotion hydrateert je huid langdurig en laat een fris en zacht gevoel na. Aftersun-verzorging was nog nooit zo eenvoudig!