Halloween make-up

IDEEËN VOOR HALLOWEEN MAKE-UP

Ben jij klaar voor het griezelige seizoen? Bekijk onze tips over Halloween make-up en ontdek hoe je jouw Halloween schmink gemakkelijk weer verwijdert.

HAAL HET BESTE UIT HALLOWEEN MET NIVEA

Op zoek naar wat easy Halloween make-up of Halloween schmink ideeën?


SPOOKY & STIJLVOLLE HALLOWEEN MAKE-UP LOOKS VOOR JOU

Het spookseizoen is aangebroken! Halloween is een van de leukste feestdagen van het jaar - en het is niet alleen geliefd bij kinderen over de hele wereld. Voordat er trick & treat en spookachtige kostuums waren, vierden de Ieren Samhain of All Hallows Eve als het einde van de zomer en het begin van het donkere seizoen.

In de afgelopen 20 jaar is Halloween een wereldwijd fenomeen geworden voor zowel kinderen als volwassenen. Waar je ook bent op 31 oktober, de kans is groot dat er een Halloween-feest aan de gang is.

Om deze griezelige feestdag in stijl te vieren, willen we je inspireren met een aantal enge, stijlvolle easy Halloween schmink ideeën. Ook geven we je enkele tips over de beste gezichtsreiniging en hoe je jouw Halloween make-up verwijdert en je huid verzorgt na zo’n feest.

ZET JE BESTE HALLOWEEN-GEZICHT OP!

Halloween make-up inspiratie

OMARM HET LICHT OP HALLOWEEN

Het hoeft niet altijd eng te zijn op Halloween! Wat dacht je ervan om het dit jaar een beetje anders te doen en je te verkleden als een fee of een ander mythisch wezen? Glitter is niet alleen makkelijke Halloween make-up, het is ook altijd leuk om ermee aan de slag te gaan. Maak je look af met subtiele glitter make-up voor je gezicht en verras je gasten!

Halloween schmink

BOE! ENGE GOEDE HALLOWEEN MAKE-UP

Maak het boo-tiful! Dit soort Halloween schmink make-up is voor degenen die wel een beetje van spookachtig houden. Wat dacht je van een half face make-up om uit te proberen? Schmink alleen de ene helft van je gezicht en laat de andere op natuurlijke wijze achter. Maar: zorg er ook zeker voor dat je kostuum helemaal bij de jouw Halloween make-up look past. Kan het nog enger dan dat?

VERWIJDER JE HALLOWEEN-MAKE-UP ALS EEN PRO MET NIVEA

Halloween make-up verwijderen

WERK JE SCHMINK GEMAKKELIJK BIJ ONDERWEG

NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Make-Up Remover Wipes of de biologische afbreekbare MicellAIR doekjes zijn de perfecte metgezel voor je Halloween-feest - niet alleen nadat het allemaal voorbij is, maar zelfs terwijl het feest nog in volle gang is. Je kunt make-up ongelukjes onderweg gemakkelijk wegvegen en je enge make-up in een mum van tijd bijwerken.

Halloween schmink verwijderen

VERWIJDER JE SCHMINK ONDERWEG

Maak je geen zorgen over het verwijderen van de enge make-up! Als het feest voorbij is, is het tijd om je gezicht zonder al te veel moeite terug te brengen in zijn natuurlijke staat. NIVEA Micellar Make-Up Remover werkt als een magneet en verwijdert makkelijk Halloween make-up zonder productresten achter te laten.

HALLOWEEN MAKE-UP VERWIJDEREN

Hoe verwijder je Halloween make-up?

Makkelijk Halloween schmink verwijderen

SCHMINK GEMAKKELIJK VERWIJDEREN

Halloween-feestjes zijn de beste, maar als je er helemaal voor bent gegaan en de perfecte outifit hebt gekozen naast de perfecte make-up look, kan het verwijderen ervan nog wel eens een klus lijken. Daarom zijn we hier om te helpen: gebruik eerst wat warm water en wat face wash om zoveel mogelijk van de Halloween schmink te verwijderen. Wees voorzichtig - schmink kan de gevoelige huid irriteren, bij te hard wrijven kan je de natuurlijke beschermlaag van je huid verwijderen.

Zodra het grootste deel van de make-up is verdwenen, verwijder je de rest met een product een make-up remover zoals NIVEA's MicellAIR doekjes. Sluit je reiniging af met een vochtinbrengende crème om het vochtverlies gedurende de dag aan te vullen en je huid gezond en gereinigd te laten aanvoelen.

Makkelijk Halloween make-up verwijderen

HALLOWEEN HUID NA VERZORGING

Dit geldt ook voor de dagelijkse gezichtsverzorging, zorg ervoor dat je je gezicht wast, reinigt en hydrateert. Als het schminken hardnekkig is, kan het een goed idee zijn om ook een exfoliant te gebruiken om de dode huidcellen te verwijderen!