Aloe vera op een houten lepel

WAAROM IS ALOE VERA GOED VOOR JE HUID?

Aloë vera wordt gewonnen uit een cactusachtige plant die van nature in de tropen en subtropen voorkomt. De oude Egyptenaren kenden reeds de heilzame werking van de twee belangrijkste sappen die de aloë vera plant produceert.

ALOË VERA: EEN WONDERMIDDEL?

Naast een latexachtige melk kun je uit de bladeren van de aloë vera plant ook een zachte gel halen. Aloë vera zit vol met natuurlijke bestanddelen zoals proteïnen, mineralen en vitamines. Het heeft een zeer goede vochtinbrengende werking en zorgt voor een zachte en soepele huid. Je vraagt je wellicht af: "Waar is aloë vera goed voor?" Aloë vera geeft aantoonbaar goede resultaten als je last hebt van een droge of geïrriteerde huid.

HOE WERKT ALOË VERA?

Aloë vera is zeer geschikt voor de gevoelige, licht beschadigde of geïrriteerde huid. Omdat aloë vera voor je huid hypoallergeen is, zijn verzorgingsproducten met aloë vera bij uitstek geschikt voor mensen die meer last hebben van huidallergieën. 

HOE GEBRUIK JE ALOË VERA VOOR JE GEZICHT?

Zoek je een verzorgingsproduct met aloë vera voor je gezicht? In de Naturally Good-lijn van NIVEA vind je een dagcrème die je maar liefst 24 uur hydratatie geeft. De Naturally Good dagcrème bevat niet alleen natuurlijke aloë vera, maar ook jojoba-olie en amandelolie, die al vele eeuwen bekend staan om hun effectieve en heilzame werking. Alle producten uit de Naturally Good-lijn bevatten voor 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De 1% additionele ingrediënten zorgen voor formule stabiliteit en veiligheid. Breng je crème met aloë vera op een gereinigde huid van je gezicht aan en masseer het zachtjes in. De crème geeft de huid een fris gevoel en hydrateert de huid gedurende 24 uur. Gun je huid de best mogelijke behandeling. Kom erachter welke NIVEA producten aloë vera bevatten en ontdek zelf hoe NIVEA door een combinatie van wetenschappelijke innovatie en de kracht van natuurlijke bestanddelen combineert.