Blonde vrouw met oorringen raakt gezicht aan

Badkamerritu-
elen – je dagelijkse verzorgings-
routine

Ontspanning en routine op elkaar afgestemd – jouw Iedere ochtend of avond – iedereen heeft zijn eigen badkamerrituelen. Douchen, tandenpoetsen en je haar stylen zorgt 's ochtends vroeg voor een frisse start. En brengen 's avonds juist ontspanning. Alles over badkamerrituelen.


Even een rustmomentje

Tijdens ons hectisch dagelijkse leven worden onze behoeften soms genegeerd. Badkamerrituelen zijn één voorbeeld van hoe je tijd voor jezelf kunt nemen zonder je schuldig te hoeven voelen. Badkamerdeur dicht en licht aan – nu is het me-time. Het begint vanaf het moment dat jij je tanden poetst en duurt tot je haar echt helemaal goed zit.

Begin je dag met een verfrissende douche

Dit badkamerritueel stimuleert je circulatie in de ochtend, laat je bloed sneller stromen waardoor je sneller wakker bent – voor veel mensen begint de dag pas na een lange, ontspannende tijd in de badkamer.

Badkamerrituelen – tijd voor jouw eigen behoeften

  • Christine Cirnt, 45: “Ik breng altijd veel tijd door in de badkamer, omdat ik wil dat mijn huid en teint er perfect uitzien”. Geldt dat ook voor jou? 
  • Verwen dan 's ochtends je huid met vochtinbrengende crème en gebruik ook een goede oogcrème. Klop bijvoorbeeld zachtjes wat NIVEA Cellular Anti-Age Oogcontourcrème in je huid en je zult beloond worden met een frissere teint
  • Diana Dreffkorn, 36: "Ik verwen mijzelf minstens een keer per week met een bad." 
  • Met een warm bubbelbad kun je de stress van het dagelijkse leven van je afspoelen, ben je even alleen en kun je heerlijk ontspannen. 
  • Verwen jezelf met NIVEA Care & Relax badcrème voor optimale vochtinbrenging tijdens het bad. 
  • Het ritueel gaat door na het bad: neem de tijd om je lichaam te verzorgen en vocht toe te voegen aan je huid met NIVEA Verzorgende Body Milk. 
  • Melanie Lühr, 32: "Iedereen heeft zijn favoriete geuren en die van mij zijn warme, sensuele geuren als melk en honing." 
  • Onze favoriete geuren hebben een positieve impact op ons humeur en kunnen ook verkwikkend of kalmerend zijn. Houd jij ook van warme, sensuele geuren? Gebruik dan ook NIVEA Honey Body Milk Onder de Douche tijdens je badkamerrituelen.

"Het enige waar ik mij echt druk om maak, is mijn haar" (Juliane Kreibich, 20). Klinkt je dat bekend in de oren?

Als je 's ochtends haast hebt, moet je prioriteiten stellen als het gaat om je badkamerrituelen. Je hebt minstens een paar minuten nodig om je haar te wassen en te stylen. Denk goed na over welke indruk je vandaag achter wilt laten – hierdoor zal je je de rest van de dag beter voelen. Op het moment dat je haar goed zit, kun je van start. Een beetje tijd en aandacht zijn cruciaal.

Muziek

Maak al je zintuigen wakker

Probeer dit eens: zet de muziek in je badkamer harder en je hebt twee keer zoveel plezier. Beweeg, dans, zing – hierdoor gaan je lichaamscellen pas echt bewegen. Maar daar stopt het plezier niet: na je privè-optreden heb je nog meer energie voor de rest van de dag.

De juiste huidverzorging in de ochtend

Niet alleen jij en je zintuigen moeten 's ochtends in topvorm zijn. Verwen je huid met een ‘opkikker’ en gebruik een dagelijkse huidcrème, en gebruik een dagelijkse huidcrème, oogcrème of serum met Q10 en UV-filters. NIVEA Q10Plus Anti-Rimpel Oogcontourcrème vermindert bijvoorbeeld de tekenen van vermoeidheid en wallen. Het verzacht zichtbaar de eerste tekenen van rimpels rond de ogen. Maar gebruik voor je lichaam een snel intrekkende melk en geef jezelf de hele dag lang een mooie, gevoede huid.

Badkamerrituelen – een verwenprogramma voor jou alleen

Als jij je eigen badkamerrituelen hebt, verwen je hier gelijktijdig je lichaam en je geest mee. Je houdt jezelf in het ritme en hebt gewoon wat tijd voor jezelf zonder je te veel zorgen hoeven te maken.

"Ik houd ervan mijzelf iedere ochtend opnieuw te transformeren"(Sandra Veit, 38)

Cosmetica, verzorgingsproducten en make-up zijn een fantastische manier om iedere dag in een nieuwe rol te kruipen. Vrouwen kunnen erg creatief worden en hun stemming uitdrukken met een individuele look. Probeer het zo vaak je wilt, breng je haar in model en durf jezelf zo nu en dan te transformeren. Je zult verbaasd staan wat je in je hebt.

Hydrateren

Hydrateren als schoonheidsritueel – fluweelzachte huid door bodylotions van NIVEA

"Ongeveer 85% van alle vrouwen gebruikt s ochtends een bodylotion." Met NIVEA Wild Raspberry x White Tea Body Mousse kun jij je zintuigen wakker schudden en de dag beginnen met een gevoede huid.

product-stage-bg

Verzorgd en gezellig in je wellness-oase