Haar

Ontdek jouw haartype

Tips voor haar om van te dromen

Naast een gladde, zijdezachte huid dromen veel vrouwen vooral van prachtig haar. Haar dat licht valt, een onweerstaanbare glans heeft en er gezond en sterk uitziet. Om zulk mooi haar te krijgen, zul je je haar met veel liefde moeten verzorgen. Gelukkig werken de haarverzorgingsproducten en stylingproducten van NIVEA goed samen!

Mooi haar vraagt om veel zorg

Wil je graag mooi haar hebben, dan zul je moeten investeren in goede haarverzorging. Kies daarom bij voorkeur voor voedende shampoos die het haar al tijdens het wassen verzorgen. Een geschikte conditioner versterkt de verzorgende werking en maakt je haar makkelijker doorkambaar.

De juiste verzorging: essentieel voor prachtig haar

Kan haar te veel of onjuist worden behandeld? Jazeker. Zorg er daarom voor dat je shampoos, conditioners, maskers en stylingproducten de beste zijn voor jouw haartype. Gebruik je vaak warmte bij het stylen en voelen je haarpunten droog aan? Kies dan producten voor beschadigd haar om het weer mooi te maken. Er zijn ook productlijnen voor lang haar, gekleurd haar en tegen roos. Heb je al gezond haar? Gebruik dan producten voor normaal haar in je haarverzorgingsroutine. Die geven je haar voldoende vocht, zorgen ervoor dat het evenwicht van je hoofdhuid behouden blijft en laten je haar zijdezacht aanvoelen.

Prachtig haar: meer dan alleen shampoo en conditioner

Mooi haar krijg je niet zomaar, daar moet je wel wat moeite voor doen. Breng een of twee keer per week een haarmasker aan. De voedende ingrediënten dringen door tot diep in het haar en geven het een extra dosis verzorging. Masseer het maskertje met je handen in je haar, vooral in de lange lokken en punten. Laat het ongeveer 5 minuten inwerken en spoel het masker dan uit met lauwwarm water. Dit zorgt voor prachtig haar, dat van binnenuit straalt en heerlijk zacht aanvoelt. Perfect gestyled haar. 
Een stylingmousse en haarspray behoren tot de absolute basis als je je haar mooi in model wilt brengen. Ook de stylingproducten hebben verschillende productlijnen die optimaal zijn afgestemd op de behoeften van jouw haar. Extra volume, meer glans of extra fixatie: met het juiste stylingproduct van NIVEA ziet prachtig haar er nog beter uit.