Vrouw met gekleurd haar en krullen

De juiste verzorging van normaal haar

Wassen, drogen, stylen: hoe blijft normaal haar gezond? Heb jij normaal haar? Dan heb je de jackpot gewonnen! Zolang je er niet te veel mee doet, blijft het lange tijd gezond en glanzen.

Gezonde hoofdhuid – mooi haar

Om je hoofdhuid gezond en je haren mooi te houden is het nodig dat de talg- en zweetklieren in evenwicht werken, dat je de frequentie en het type van je shampoo aanpast en we het haar drogen op de juiste manier. En met de juiste verzorgings- en stylingproducten blijft het ook zacht en glanzend.

Elk kapsel is in principe geschikt voor normaal haar – en je hoeft dan geen bepaalde stylingproducten te gebruiken.

Haar drogen en stylen normaal haar

Normaal haar kan tegen stylen met warmte zonder dat het problemen veroorzaakt. Het haar drogen met een product dat tegen warmte beschermt is ondanks dat wel belangrijk, gebruik bijvoorbeeld NIVEA Diamond Volume Care Styling Mousse!

Dit zijn de kenmerken van normaal haar

  • Het glanst van nature.
  • Er zijn geen gespleten uiteinden en het haar breekt niet snel.
  • De hoofdhuid kriebelt niet, is niet gespannen en heeft geen roos.

De verzorging van normaal haar

Naast regelmatig wassen, moet je één tot twee keer per week een conditioner op je haar aanbrengen tot helemaal aan de punten. Een verzorging van het haar, zoals de NIVEA Verzorgende Shampoo Repair & Targeted Care zorgt voor zeer intensieve hydratatie van het haar.

Wij adviseren voor gezond uiziend en glanzend haar het gebruik van een milde shampoo, zoals NIVEA Classic Mild Care Shampoo.

Zelfs al heb je normaal jaar, is het verstandig regelmatig naar de kapper te gaan en de dode puntjes eruit te laten knippen. Ga zo om de 4 tot 6 weken, afhankelijk van je behoeften.

Hoe houd je normaal haar gezond?

Fantastische trendy kapsels om zelf te creëren

Trendy kapsels voor normaal haar

Wat is de beste eigenschap van normaal haar? Je hoeft je nooit zorgen te maken over hoe het er uitziet! Of je nu een pittige bob hebt of lange lokken – door je haar professioneel te laten knippen, zit het perfect. Wil je eens wat anders, vraag dan je kapper om advies, omdat deze precies weet wat bij jouw haar past. En tot die tijd, laat je door ons inspireren.