DE NIEUWE GENERATIE NIVEA MICELLAIR WATER

– VERWIJDERT MAKE-UP EFFECTIEF ZONDER TE WRIJVEN

De formule van de NIEUWE generatie Micellair Water van NIVEA bevat nu een Amino Acid Complex om make-up, vuil en zweet te verwijderen ... zonder irritatie te veroorzaken! Voor een effectieve en zachte reiniging van het gezicht.

Probeer gewoon alles!

ZACHTERE REINIGING MET AMINO ACID COMPLEX

De bewezen kracht van micellen bundelt nu zijn krachten met de zachtheid van aminozuren. Onze nieuwe formule verwijdert sporen van make-up, vuil en onzuiverheden en u kunt hem zelfs gebruiken zonder te wrijven. Ontdek zelf hoe de NIEUWE generatie NIVEA Micellair Water effectief make-up verwijdert zonder te wrijven.

NIET MEER WRIJVEN !

Er is een NIEUW Micellair Water van NIVEA voor elke behoefte van de huid! Onze nieuwe formule met een Amino Acid Complex reinigt zo effectief dat je niet hoeft te wrijven. Het verwijdert make-updeeltjes in alle zachtheid, zodat je huid weer kan ademen. Kies gewoon je huidtype, veeg met een doordrenkt wattenschijfje over je hele gezicht, gesloten ogen en lippen en geef alles een go!

GEVOELIGE HUID

Raakt je huid snel geïrriteerd? Geen zorgen, de nieuwe formule van NIVEA Soothing Micellair Water met een Amino Acid Complex en Dexpanthenol verwijdert je make-up supereffectief. Het reinigt zacht, zonder te wrijven en laat je huid verzacht en gehydrateerd aanvoelen.

Een fles NIVEA Micellair Water voor de droge huid op een achtergrond met bellen.

DROGE HUID

Heb je de neiging om een droge, schilferige huid te hebben? Aminozuren zijn niet alleen natuurlijke bestanddelen van de huid, ze helpen ook bij de voeding en ervoor te zorgen dat de huid er gezond uit blijft zien. NIVEA Caring Micellair Water met Aminozurencomplex en Amandelolie houdt vocht in de huid vast en laat de huid zo zacht en gehydrateerd aanvoelen.

NORMALE HUID

Hou je van het gevoel van een verfriste huid? De nieuwe formule van NIVEA Micellair Water met een Amino Acid Complex en Vitamine E maakt het reinigen van je gezicht superzacht en effectief. De nieuwe formule verwijdert make-up grondig, zuivert diep en verfrist onmiddellijk. Het verwijdert make-up grondig, zuivert en verfrist de huid onmiddellijk.