Be proud in Your skin

Laten we samen meer diversiteit en tolerantie vieren! #beproudinyourskin

Producten

Ontdek onze producten

   Exclusief bij

kruidvat

Onze motivatie

Tijd om je goed in je vel te voelen!

Waarschijnlijk waren wij de eersten die jouw huid verzorgden, maar het duurde even voordat we ervoor uitkwamen dat we alle soorten van liefde vieren. Het omarmen van je ware zelf is een reis in zelfbewustzijn, liefde en het allerbelangrijkste: verzorging. Het is nooit te laat om met ons mee te doen en samen trots te zijn op onze huid.

Ons initiatief

Het begint met ons

Vertegenwoordiging maakt het verschil. Daarom is het zo belangrijk om onze LGBTIQ+ collega's een hart onder de riem te steken. De mensen in onze campagnes zijn daarom geen acteurs, die mensen zijn wij zelf. De trotse gezichten zijn allemaal leden van BE YOU @ BEIERSDORF, ons interne initiatief dat zich richt op de inclusiviteit van alle LGBTIQ+ medewerkers.

We moesten leren hoe wij degenen kunnen steunen die ons helpen groots te zijn, en samen de liefde te koesteren die je voor elkaar voelt. Het is nu onze beurt om naar jou te luisteren. Hoe kan NIVEA er als huidverzorgingsmerk voor jou zijn?

Onze betrokkenheid

Ons initiatief voor meer saamhorigheid onderstreept het streven van ons bedrijf naar inclusieve diversiteit en acceptatie. Ons doel is om voor onze medewerkers, agentschappen en partners een omgeving te creëren waarin iedereen, ongeacht seksuele geaardheid of
genderidentiteit, zich kan ontplooien en zich vrij voelt om te praten over hun levenssituatie en gezinssamenstelling.

Inclusie is een lang proces en om dat goed te doen, zijn we ervan overtuigd dat we ons moeten omringen met experts op dit gebeid. Om onze aanpak te versterken, hebben we advies gevraagd bij een vereniging. Met hun hulp bepalen we de concrete korte- en langetermijndoelen waarmee we elke dag inclusiever worden.

Instagram

Laat jezelf horen met NIVEA op Instagram