Beschermende verzorging voor je huid &
liefde voor onze planeet

Je geliefde NIVEA Creme. De crème die al generaties lang de huid van je hele familie4 beschermt. Je ouders en grootouders wisten altijd dat ze konden rekenen op de beschermende verzorging, net als jij vandaag.

 

Nu is deze crème geëvolueerd en biedt deze extra huidbescherming zonder te veranderen wat je altijd zo fijn hebt gevonden aan je NIVEA Creme - de manier waarop de crème je huid hydrateert en verzorgt.

JE GELIEFDE NIVEA CREME
MET EXTRA BESCHERMENDE VERZORGING

DE VOLGENDE GENERATIE VAN BESCHERMENDE VERZORGING

 

 

ONZE BELOFTE AAN DUURZAAMHEID

NIVEA is altijd toegewijd geweest aan een gezonde, verzorgde huid, en we hebben ook een verantwoordelijkheid om liefde te tonen aan de planeet en de wereld waarin wij en toekomstige generaties zullen leven.

 

Onze geëvolueerde NIVEA Creme, nu gemaakt met 99% biologisch afbreekbare ingrediënten3 en oliën van natuurlijke oorsprong1, is slechts één van de vele manieren waarop we hieraan werken.

 

Kom meer te weten over onze ambitieuze doelstellingen om verpakkingen en afval te verminderen, koolstofneutraliteit te bereiken en meer.

ENKELE VEELGESTELDE VRAGEN
OVER ONZE GEËVOLUEERDE FORMULE

Alles wat je moet weten over hoe NIVEA Creme onze beste beschermende verzorging voor je huid blijft bieden en getuigt van liefde voor onze planeet, in een wereld die blijft evolueren.

 

FAQs

Yang Xu
Laboratoriummanager van NIVEA Creme en Hand

 

WAAROM WAS HET NODIG DE FORMULE VAN NIVEA CREME TE LATEN EVOLUEREN?

Als vooraanstaand huidverzorgingsmerk komt bij NIVEA de huid altijd op de eerste plaats. We zijn toegewijd om te voldoen aan de behoeften van de consumenten en hun huid. Tegelijkertijd is het onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een duurzamere planeet voor jou en toekomstige generaties.

HOE ZIJN DE INGREDIËNTEN VAN NIVEA CREME GEËVOLUEERD?

We hebben de formule laten evolueren door deze natuurlijker te maken: NIVEA Creme bevat nu oliën van natuurlijke oorsprong (uitgezonderd parfum; oliën die > 50% van hun natuurlijke staat behouden na verwerking) en biedt 48 uur beschermende hydratatie2.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE GEËVOLUEERDE FORMULE?

De formule biedt langdurige verzorging met 48 uur hydratatie2 en duurzamere ingrediënten zoals oliën van natuurlijke oorsprong (uitgezonderd parfum; oliën die > 50% van hun natuurlijke staat behouden na verwerking). Nu is 48 uur beschermende verzorging2 mogelijk, bescherming tegen de kou en gebruik als hydraterende verzorging na een tatoeage (de crème kan worden gebruikt op tatoeages die meer dan 4 dagen oud zijn).5

5 Niet gebruiken op open worden of natte wonden

BIEDT NIVEA CREME NOG STEEDS DEZELFDE BESCHERMING EN VERZORGING?

Ja, de geëvolueerde formule heeft de prestaties van de crème verbeterd. Voortaan biedt de crème 48 uur hydratatie2 en extra verzorging voor alle huidtypes.

IS DE GEËVOLUEERDE FORMULE VEGAN?

Ja, de geëvolueerde NIVEA Creme formule is vegan.6

6 Geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten van dierlijke oorsprong