Vrouw zittend in bubbel

STIMULEER DE JEUGDIGHEID VAN JE HUID VAN BINNENUIT

STIMULEER DE ACTIVITEIT VAN JE CELLEN

DE ONTWIKKELING VAN EEN NIEUWE ANTI-AGE VERZORGINGSLIJN

DE INNOVATIE VAN NIVEA OP VLAK VAN HUIDVERZORGING
Met meer dan 100 jaar vakkennis over huidverzorging en een van de grootste onderzoekscentra ter wereld stortte NIVEA zich in het avontuur met de ontwikkeling van een nieuwe lijn verzorgingsproducten voor het gelaat die beantwoorden aan de wensen en noden van vrouwen op het vlak van anti-age producten. Ontdek hoe NIVEA een revolutionaire productlijn ontwikkelde, gebaseerd op het weer in vorm brengen van de cellen, om het gelaat zo weer glad en strakker te maken.

EEN FORMULE DIE DE HUIDVERNIEUWING VERBETERT

HET RESULTAAT VAN EEN FANTASTISCHE SAMENWERKING

Meer dan 18.000 vrouwen en een gigantisch team van wetenschappers werkten mee aan het volledige ontwikkelingsproces, een van de grootste in de geschiedenis van gelaatsverzorgingen van NIVEA. Dit collectieve proces resulteerde in de vernieuwende lijn Cellular Anti-Age, een unieke combinatie van krachtige ingrediënten die de veroudering tegengaan: extract van magnolia, Hyaluronzuur en Creatine. De onderzoeken toonden aan dat deze nieuwe formule de stevigheid verbetert en rimpels zichtbaar vermindert.

114_NIV_008_WEBSITE_AOUT_ANTI-AGE_1640x923_17

EEN SMEUÏGE TEXTUUR

EEN UNIEK ZINTUIGLIJKE SAMENSTELLING VOOR EEN UITSTEKEND GEVOEL OP DE HUID
114_NIV_008_WEBSITE_AOUT_ANTI-AGE_1640x923_14
Een van de belangrijkste aspecten die in het ontwikkelingsproces aan bod kwamen, was beantwoorden aan de wensen van vrouwen op het vlak van hydratatie en het comfort van de huid. Dankzij een specifieke zintuiglijke technologie kon NIVEA een unieke textuur ontwikkelen die de huid zijdezacht maakt.

EEN HEEL BIJZONDER PARFUM

HET PERFECTE PARFUM VOOR NIVEA

Om het ideale parfum voor de nieuwe productlijn te ontwikkelen, werd een honderdtal parfums geëvalueerd en werden de favorieten op grotere schaal getest. Op die manier kon NIVEA een opmerkelijk resultaat bereiken: een moderne interpretatie van traditionele geuren in een gemakkelijk herkenbaar NIVEA verzorgingsproduct.

114_NIV_008_WEBSITE_AOUT_ANTI-AGE_1640x923_15

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

BRENG JE CELLEN TERUG IN VORM VOOR EEN STRAKKERE HUID
114_NIV_008_WEBSITE_AOUT_ANTI-AGE_1640x923_04

Ontdek Cellular Anti-Age, de nieuwe Gelaatsinnovatie van NIVEA die huidcellen in staat stelt zich Te gedragen als jongere cellen.