Medium close-up van de gezichten van een man en een vroouw, met een huid zonder onzuiverheden. Ze glimlachten naar de camera voor een groene achtergrond.

ONZUIVERE HUID? NEEM DE CONTROLE OVER JE HUID!

De NIVEA DERMA Skin Clear-formules werken zachtjes samen met je huid om onzuiverheden te verminderen, met de eerste zichtbare resultaten in slechts 7 dagen*.

Dit geeft je het vertrouwen dat je huid in goede handen is.

ONZE INNOVATIES

NIEUWE DERMA SKIN CLEAR DAGELIJKSE VERZORGENDE NACHT EXFOLIANT

Waarom scrubben als je ook met je huid kunt samenwerken? Onze formule met 8% exfoliërende zuren (Salicyl- en Glycolzuur) in combinatie met Niacinamide ondersteunt het natuurlijke vernieuwingsproces van je huid, vermindert onzuiverheden en voorkomt nieuwe.
DERMA SKIN CLEAR COMPLEX

VERZORG JE HUID OM ONZUIVERHEDEN DOELTREFFEND TEGEN TE GAAN

Dermatologische en klinische tests** op de formules van de nieuwe DERMA Skin Clear-lijn hebben de doeltreffendheid ervan aangetoond bij het verminderen van onzuiverheden en het voorkomen van nieuwe voor een gavere en verfijndere huid.

*Consumententest van Dagelijkse Verzorgende Nacht Exfoliant, 97 vrijwilligers, na 7 dagen dagelijks gebruik.

**Huidverdraagzaamheid en doeltreffendheid getest op de onzuivere huid in een klinische studie.

Close-up van een vrouwengezicht met een gave huid zonder onzuiverheden, verlicht tegen een groene achtergrond.
DE TECHNOLOGIE VAN SKIN CLEAR

NIEUWE DERMA SKIN CLEAR: ZACHTE EN EFFECTIEVE FORMULE

skin-clear

 

Hoe verzorgt de zachte en doeltreffende formule van DERMA Skin Clear Dagelijkse Verzorgende Nacht Exfoliant je huid? Door het natuurlijke huidvernieuwingsproces te ondersteunen met tot 8% exfoliërende zuren (glycolzuur en salicylzuur) in combinatie met niacinamide.

PRODUCTEN

VERZORG JE HUID MET DE DERMA SKIN CLEAR LIJN

NIVEA Skin Clear Reinigingsgel op een badkamermeubel naast een wasbak.

DERMA SKIN CLEAR REINIGINGSGEL REINIGT DE PORIEN DIEP

Begin je routine met onze zachte en effectieve reinigingsgel. Gedurende de dag en de nacht bouwt zich een teveel aan olie op onze huid op, waardoor de poriën verstopt raken en onzuiverheden zich kunnen ontwikkelen. Derma Skin Clear Reinigingsgel reinigt intensief, verwijdert overtollige olie en voorkomt het opnieuw verschijnen van puistjes.

NIVEA Skin Clear Scrub op een badkamermeubel naast een wasbak.

SCRUB TEGEN ONZUIVERHEDEN

Bij 2-3 keer gebruik per week helpt DERMA Skin Clear Scrub de poriën vrij te maken, de huidstructuur te verfijnen en mee-eters en puistjes te verminderen.

Nivea Derma Skin Clear Dagelijkse Verzorgende Nacht Exfoliant op een badkamermeubel naast een wasbak.

DERMA SKIN CLEAR DAGELIJKSE VERZORGENDE NACHT EXFOLIANT

Neem de controle over je huid terug met een exfoliant voor 's nachts! Derma Skin Clear Dagelijkse Verzorgende Nacht Exfoliant, met 8% exfoliërende zuren (Salicyl- en Glycolzuur) in combinatie met Niacinamide, versnelt het huideigen vernieuwingsproces voor zichtbare resultaten in slechts 7 dagen*!

*Consumententest van Dagelijkse Verzorgende Nacht Exfoliant, 97 vrijwilligers, na 7 dagen dagelijks gebruik.

ROUTINE

GENIET VAN DE VOLLEDIGE DERMA SKIN CLEAR-ROUTINE VOOR EEN ZICHTBAAR GAVERE HUID

Gebruik 's morgens en 's avonds altijd eerst de Reinigingsgel: masseer zachtjes op een nat gezicht en spoel af. Vermijd het gebied rond de ogen.

Breng 's avonds, aan het einde van je routine, de Dagelijkse Verzorgende Nacht Exfoliant aan op een goed gereinigd gezicht, zonder af te spoelen*.

Als alternatief voor de Dagelijkse Verzorgende Nacht Exfoliant kun je af en toe (het advies is 2-3 keer per week) de Scrub gebruiken. Masseer na gebruik van de Reinigingsgel de Scrub zachtjes in op een nat gezicht en spoel af met water. Vermijd het gebied rond de ogen.

*Er kan een licht prikkend gevoel optreden. Niet aanbrengen op een geïrriteerde huid; stop het gebruik als irritatie optreedt; raadpleeg een arts als de irritatie aanhoudt; vermijd contact met de ogen. Dit product bevat alfahydroxyzuren die de gevoeligheid van je huid voor de zon en met name de kans op zonnebrand kunnen vergroten. Gebruik een zonnebrandcrème, draag beschermende kleding en beperk blootstelling aan de zon tijdens het gebruik van dit product en gedurende een week daarna.

VEELGESTELDE VRAGEN

Waardoor worden onzuiverheden veroorzaakt?

De belangrijkste oorzaak van onzuiverheden is een overmatige talgproductie, bekend als seborroe, in combinatie met een abnormale verdikking van de buitenste huidlagen. De vakterm voor dit laatste verschijnsel is hyperkeratose en het leidt tot onvoldoende afschilfering van dode huidcellen. Beide verschijnselen leiden samen tot verstopping van de poriën, waardoor comedonen ontstaan: mee-eters en puistjes. Deze verstopte poriën vormen de perfecte omgeving voor bacteriën (meestal Cutibacterium acnes). Zichtbare ontstekingen en roodheid komen dan ook vaak voor. En of ze nu groot of klein zijn, puistjes zijn altijd vervelend.

Wat is het verschil tussen AHA en BHA en hoe werken ze?

AHA staat voor alfahydroxyzuren. Deze natuurlijke stoffen zitten onder andere in fruit, daarom worden ze ook wel fruitzuren genoemd. De belangrijkste AHA’s op het gebied van huidverzorging zijn Glycolzuur, Amandelzuur en Melkzuur. Ze werken vooral aan het huidoppervlak, door de celvernieuwing te ondersteunen en dode huidcellen te verwijderen. Glycolzuur helpt bij een vette, onzuivere huid, omdat het de huid exfolieert. BHA (bètahydroxyzuur) is Salicylzuur. Deze in vet oplosbare stof dringt dieper in de huidlagen door dan AHA’s. BHA dringt door in de poriën, reinigt de talgklierbuisjes en bevrijdt ze zo van overtollig talg.

Tegelijkertijd werkt het ontstekingsremmend en vermindert het roodheid. Omdat AHA’s minder effectief exfoliëren, maar daarom zachter zijn, gebruiken we er meer van. Bovendien hebben ze meestal ook een hydraterend effect. BHA is een zeer effectieve exfoliant, dus daar hebben we niet veel van nodig. Salicylzuur heeft ook een antibacteriële werking.

Zuur op de huid klinkt een beetje gevaarlijk…

Salicylzuur wordt al heel lang gebruikt in de geneeskunde. Bij uitwendig gebruik kan het de hoornlaag oplossen, wat het gebruik bij acne en likdoorns verklaart. De menselijke huid regenereert voortdurend. Oudere huidcellen sterven af, keratiniseren en exfoliëren uiteindelijk. Deze verwijdering wordt bevorderd door uitwendig aangebracht Salicylzuur. Dat heeft een keratolutische werking, wat betekent dat het de hoorncellen van de buitenste huidlaag dwingt om los te laten en af te schilferen. Het maakt de poriën vrij van onzuiverheden en ondersteunt het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid.

Welke totale concentratie AHA en BHA bevatten de nieuwe producten?

NIVEA DERMA Skin Clear Dagelijkse Verzorgende Nacht Exfoliant bevat in totaal 8% AHA en BHA. In deze dosering kan het actieve ingrediënt zonder aarzeling langdurig worden gebruikt.

En hoe helpt Niacinamide bij een onzuivere huid?

Niacinamide is een in water oplosbaar afgeleide van Vitamine B3. Het wordt beschouwd als een ingrediënt dat bijzonder goed wordt verdragen in de huidverzorging en is geschikt voor het verminderen van een vette huid. Met name de gemengde en de vette huid, die gevoelig zijn voor onzuiverheden, profiteren van de ontstekingsremmende en talgregulerende werking van Niacinamide. Een ander onschatbaar voordeel is dat het makkelijk kan worden gecombineerd met andere ingrediënten in huidverzorgingsproducten.

Wat is het resultaat van deze combinatie?

De producten zijn bijzonder effectief en tegelijkertijd mild. Gebruikers ervaren een gavere huid in slechts 7 dagen*. Ze hoeven zich geen zorgen meer te maken over mee-eters en puistjes, of over roodheid en een droge huid.

*Consumententest van Dagelijkse Verzorgende Nacht Exfoliant, 97 vrijwilligers, na 7 dagen dagelijks gebruik.

Kun je dit bevestigen?

Absoluut. We hebben al onze producten getest in klinische studies en dermatologen de onzuiverheden bestrijdende en preventieve eigenschappen van onze producten laten beoordelen, evenals hun goede huidverdraagzaamheid. Maar uiteindelijk zijn het niet de deskundigen die tevreden moeten zijn, maar de consumenten. Daarom hebben we een aanvullend onderzoek1 opgezet om hun feedback te vragen. En we konden duidelijk zien dat de producten helpen bij het bestrijden van onzuiverheden. 107 consumenten hebben onze Dagelijkse Verzorgende Nacht Exfoliant dagelijks getest. 93% bevestigde een zichtbaar gavere huid in slechts 7 dagen. Na 4 weken bevestigt 93% dat onzuiverheden zijn verminderd.
1 Zelfevaluatie, studie van 8 weken met 100 vrouwen en mannen die de Dagelijkse Verzorgende Nacht Exfoliant gebruiken, 2022.

Raad je aan de hele lijn te gebruiken?

Absoluut. De ingrediënten en de producten zijn perfect op elkaar afgestemd. En is het geen fijne gedachte dat deze drie producten je helpen om je onzuivere huid te verbeteren en je dagelijkse huidverzorgingsroutine te vergemakkelijken?