Nieuw Energy Micellair Water van NIVEA

Geef je huid haar vitaliteit terug!

Nieuw Energy Micellair Water van NIVEA

Gezichtsreiniging

Nieuw Energy Micellair Water van NIVEA

Het Energy Micellair Water bevat 3 antioxidanten: Vitamine C, Niacinamide en Cranberry, die bekend staan om hun antioxidante eigenschappen. Het reinigt je huid op milde wijze zonder zichtbare resten achter te laten, en laat de huid ademen.

Make-up wordt verwijderd en de huid wordt intensief gereinigd. Laat de huid stralen. Een echte verfrissende boost!
IK ONTDEK HET

Kenmerken

Face cleansing
VIDEO

Klaar voor je dagelijkse dosis vitaliteit?

Alles wat je nodig hebt, is het nieuwe Energy Micellair Water van NIVEA en een wattenschijfje. Samengesteld met Vitamine C, Vitamine B3 en Cranberry extract, dus geef je huid de vitaliteit die ze verdient!

Routine

3, 2, 1 … ENERGIE!

Begin je dag met een huidverzorgingsroutine met Vitamine C.

Het nieuwe Energy Micellair water van NIVEA en de Nivea Q10 Energy Healthy Glow Dagcrème.

Reinig je huid eerst zachtjes en breng daarna een 24 uur lang hydraterende crème aan om de stevigheid van de huid te verbeteren.

Cleansing, energising, refreshing

Cleansing, energising, refreshing

Cleansing, energising, refreshing

Cleansing, energising, refreshing

HET GAMMA

NIVEA Energy met Vitamine C

Geniet van een meer stralende huid met ons NIVEA Energy gamma met krachtige antioxidanten.

Energy Micellair Water van NIVEA bevat Vitamine C, Niacinamide en Cranberry extract. NIVEA Energy gezichtscrèmes bevatten ook Vitamine C, Vitamine E en Q10.

Al deze krachtige ingrediënten helpen de eerste tekenen van veroudering zichtbaar te verminderen, de stevigheid van de huid te verbeteren en de huid gehydrateerd te houden.

Schoonheidstips

Je huid op haar best

 

Waarom moet ik een gezichtsreiniger gebruiken?

Je gezicht reinigen is de eerste stap om de natuurlijke schoonheid van je huid te behouden. Het nieuwe Energy Micellair Water van NIVEA ontdoet de huid intensief maar mild van make-up, talg en onzuiverheden, zonder de huid uit te drogen.

Na het reinigen is je huid klaar voor de volgende verzorgingsstappen.

Hoe krijg je een schone huid?

Als je wakker wordt of voordat je naar bed gaat, reinig je je gezicht ... Zo simpel is het!

Je huid wordt de hele dag blootgesteld aan vuil uit de buitenlucht, maar ook 's nachts als je slaapt wordt je huid vet. Gebruik het nieuwe Energy Micellair Water van NIVEA om de dag in frisheid te beginnen en te eindigen en te voorkomen dat er zich vuil in je poriën ophoopt. Deze dagelijkse gewoonte doet wonderen om je huid zuiver te houden.

Wat veroorzaakt vroegtijdige huidveroudering?

UV-stralen van de zon zijn een van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering, maar andere factoren van buitenaf zoals stress, vrije radicalen en vervuiling kunnen er ook aan bijdragen. Als je je huid 's ochtends en/of 's avonds reinigt met het nieuwe Energy Micellair Water van NIVEA, zet je de eerste stap om je huid en poriën te ontdoen van al het vuil dat zich in de loop van de dag heeft opgehoopt. Zo bescherm je je huid tegen veroudering. Vitamine C, Vitamine B3, Niacinamide en Cranberry extract helpen je huid te regenereren en nieuwe huidcellen aan te maken.