Nieuw: NIVEA MicellAIR® Rozenwater

Ontdek onze nieuwe bi-
phase MicellAIR® Water met Bio rozenwater

MicellAIR® ROZENWATER

Een Zachte en stralende huid dankzij MicellAIR® rozenwater gamma

Jouw reinigingsroutine wordt nog zachter dankzij het MicellAIR® Rozenwater gamma van NIVEA. Ontdek de effectiviteit van micellaire technologie en de zachtheid van bio Rozenwater, die samen de huid reinigen en zelfs waterproof make-up verwijderen.

MicellAIR Rozenwater met Olie

MicellAIR ROZENWATER WASGEL

MicellAIR ROZENWATER REINIGINGSDOEKJES


AL ONZE MICELLAIR® WATERS

GEVOELIGE, DROGE OF NORMALE HUID?
KIES JOUW MICELLAIR WATER!

Het 3-in-1 MicellAIR Water voor normale tot gemengde huid verwijdert efficiënt make-up, reinigt in alle zachtheid en verfrist zonder residu achter te laten op de huid.
 

Het 3-in-1 MicellAIR Water voor droge huid reinigt de huid zacht, verwijdert efficiënt make-up en zorgt voor een verfrissend effect zonder residu achter te laten op de huid.  

Het 3-in-1 MicellAIR Water voor gevoelige huid werd ontwikkeld om in alle zachtheid te reinigen en make-up te verwijderen. Wrijven en afspoelen is niet nodig. Het water verfrist zonder residu achter te laten op de huid.

URBAN SKIN DETOX & MICELLAIR® EXPERT

EEN MICELLAIR WATER DAT JE HUID ZUIVERT

Het 3-in-1 MicellAIR Water met bio zwarte thee extract reinigt intensief, verwijdert efficiënt make-up en zuivert de huid zacht zonder residu achter te laten. Voor gemengde tot vette huid.

EEN MICELLAIR WATER DAT HARDNEKKIGE MAKE-UP VERWIJDERT

NIVEA MicellAIR® EXPERT met Zwarte Thee extract werkt als een effectieve magneet die hardnekkige en waterproof make-up en mascara aan zich bindt zonder resten achter te laten. Niet afspoelen. Niet wrijven.


MicellAIR®

De micellen van natuurlijke oorsprong werken als een magneet, en trekken onzuiverheden en make-upresidu aan. Ze verminderen de glans van de huid, maar behouden haar natuurlijke evenwicht.