Ontdek het MicellAIR Water aangepast aan jouw huid!

Kies uit een volledig gamma dat micellen van
natuurlijke oorsprong bevat.
 
MICELLAIR WATER

SPECIAAL VOOR JOU ONTWIKKELDE PRODUCTEN

Jouw gezicht is uniek en je allermooiste visitekaartje. Ook jouw huid is uniek en verdient een aangepast product om ze te reinigen en make-up te verwijderen. Ontdek het micellair water dat het best bij de specifieke noden van je huid past.

De 3-in-1 formule van NIVEA Micellair Water reinigt, verwijdert make-up en verfrist in alle zachtheid, zonder residu achter te laten, zodat de huid kan blijven ademen.
PRODUCTEN

GEVOELIGE, DROGE OF NORMALE HUID?
KIES JOUW MICELLAIR WATER!

 

VOOR GEVOELIGE HUID

Het 3-in-1 MicellAIR Water voor gevoelige huid werd ontwikkeld om in alle zachtheid te reinigen en make-up te verwijderen. Wrijven en afspoelen is niet nodig. Het water verfrist zonder residu achter te laten op de huid.

 

VOOR DROGE HUID

Het 3-in-1 MicellAIR Water voor droge huid reinigt de huid zacht, verwijdert efficiënt make-up en zorgt voor een verfrissend effect zonder residu achter te laten op de huid.
 

 

VOOR NORMALE TOT GEMENGDE HUID

Het 3-in-1 MicellAIR Water voor normale tot gemengde huid verwijdert efficiënt make-up, reinigt in alle zachtheid en verfrist zonder residu achter te laten op de huid.
 

NIVEA MicellAIR® water

URBAN SKIN DETOX & MICELLAIR® EXPERT

EEN MICELLAIR WATER DAT JE HUID ZUIVERT

Het 3-in-1 MicellAIR Water met bio zwarte thee extract reinigt intensief, verwijdert efficiënt make-up en zuivert de huid zacht zonder residu achter te laten. Voor gemengde tot vette huid.

NIVEA MicellAIR® EXPERT

EEN MICELLAIR WATER DAT HARDNEKKIGE MAKE-UP VERWIJDERT

NIVEA MicellAIR® EXPERT met Zwarte Thee extract werkt als een effectieve magneet die hardnekkige en waterproof make-up en mascara aan zich bindt zonder resten achter te laten. Niet afspoelen. Niet wrijven.
INGREDIËNTEN

ONTDEK ALLES OVER ONZE INGREDIËNTEN

 

MICELLEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG

De micellen van natuurlijke oorsprong werken als een magneet, en trekken onzuiverheden en make-upresidu aan. Ze verminderen de glans van de huid, maar behouden haar natuurlijke evenwicht.

 

O2 (OXYGENATIE)

Het micellair water van NIVEA verfrist de huid zodat ze kan ademen nadat je make-up verwijderd is. Voor een stralende en grondig gereinigde huid.

 

PARFUMVRIJE FORMULE

Het micellair water van NIVEA bevat geen parfum. Zo wordt je huid optimaal gerespecteerd.