NIEUW : NIVEA ROSE CARE MICELLAIR WATER

Ontdek onze nieuwe
ROSE CARE bi-phase Micellair Water met
Bio rozenwater.

ROSE CARE

EEN ZACHTE EN STRALENDE HUID DANKZIJ ROSE CARE MICELLAIR WATER GAMMA

Jouw reinigingsroutine wordt nog zachter dankzij het Rose Care MicellAIR Water gamma van NIVEA. Ontdek de effectiviteit van micellaire technologie en de zachtheid van bio Rozenwater, die samen de huid reinigen en zelfs waterproof make-up verwijderen.

ROSE CARE MICELLAIR WATER

ROSE CARE REINIGINGSDOEKJES

ROSE CARE WASGEL

AL ONZE MICELLAIR® WATERS

GEVOELIGE, DROGE OF NORMALE HUID?
KIES JOUW MICELLAIR WATER!

Het 3-in-1 MicellAIR Water voor normale tot gemengde huid verwijdert efficiënt make-up, reinigt in alle zachtheid en verfrist zonder residu achter te laten op de huid.
 

Het 3-in-1 MicellAIR Water voor droge huid reinigt de huid zacht, verwijdert efficiënt make-up en zorgt voor een verfrissend effect zonder residu achter te laten op de huid.  

Het 3-in-1 MicellAIR Water voor gevoelige huid werd ontwikkeld om in alle zachtheid te reinigen en make-up te verwijderen. Wrijven en afspoelen is niet nodig. Het water verfrist zonder residu achter te laten op de huid.

Het 3-in-1 ENERGY micellair water reinigt, verwijdert make-up intensief en laat de huid stralen dankzij de 3 anti-oxidanten.

URBAN SKIN DETOX & MICELLAIR® EXPERT

EEN MICELLAIR WATER DAT JE HUID ZUIVERT

Het 3-in-1 MicellAIR Water met bio zwarte thee extract reinigt intensief, verwijdert efficiënt make-up en zuivert de huid zacht zonder residu achter te laten. Voor gemengde tot vette huid.

EEN MICELLAIR WATER DAT HARDNEKKIGE MAKE-UP VERWIJDERT

NIVEA MicellAIR® EXPERT met Zwarte Thee extract werkt als een effectieve magneet die hardnekkige en waterproof make-up en mascara aan zich bindt zonder resten achter te laten. Niet afspoelen. Niet wrijven.

MicellAIR®

De micellen van natuurlijke oorsprong werken als een magneet, en trekken onzuiverheden en make-upresidu aan. Ze verminderen de glans van de huid, maar behouden haar natuurlijke evenwicht.