ONTHUL JE STRALENDE TEINT

Vaarwel pigmentvlekken. Hallo stralende huid.

LUMINOUS630® Anti-spot is NIVEA's revolutionaire verzorgingsproduct tegen pigmentvlekken, dat inwerkt op uw huid voor een egalere en stralende teint. Na het enorme succes van het nummer 1 verkopende ANTI-SPOT serum in Europa1, hebben we een hele innoverende verzorgingslijn ontwikkeld om u te helpen vaarwel tegen pigmentvlekken te zeggen!

DE KRACHT VAN Cellular LUMINOUS 630

Cellular LUMINOUS 630 Anti-Spot is bewezen doeltreffend om de oorzaak van de 3 belangrijkste types pigmentvlekken aan te pakken: Blootstelling aan de zon, huidveroudering en hormonale veranderingen zoals zwangerschap of menopauze. Deze kunnen alle 3 de productie van melanine verstoren waardoor pigmentvlekken op het gezicht verschijnen.
product hotspot image
DOELTREFFENDHEID

ZICHTBARE RESULTATEN VANAF 4 WEKEN!

vlek - 4 - weken

4 weken

De vlekken zijn zichtbaar lichter !*

vlek - 8 - weken

8 weken

De intensiteit van de bruine vlekken is tot 50% verminderd !**

12 weeks

12 weken

De intensiteit van de vlekken is nog minder!2
Uniformiteit van de huid + 60%,
Luminositeit van de huid + 62%

* Corrigerend Serum: Klinische evaluatie, 48 vrouwen, 12 weken
** Na regelmatig gebruik, zelfevaluatie met het Corrigerend Serum, 12 weken, 34 vrouwen, 2018

Dit is een voorbeeld, individuele resultaten kunnen afwijken.

WETENSCHAP

EEN REVOLUTIONAIR INGREDIËNT

luminous 630 gepatenteerd


Het heeft de wetenschappers van NIVEA 10 jaar onderzoek gekost, waarbij 50.000 ingrediënten zorgvuldig werden onderzocht, om het zeer doeltreffende LUMINOUS630 te ontdekken dat op celniveau werkt.


LUMINOUS630 HEEFT EEN TWEEVOUDIGE
WERKING OP CELNIVEAU

luminous 630 werkt

NR.1 SERUM

Cellular LUMINOUS630 Anti-Spot Corrigerend Serum, Nummer één serum in Europa2

Ontdek het N1-serum in Europa2 en sluit u aan bij één miljoen vrouwen die LUMINOUS630 gebruiken om pigmentvlekken te bestrijden!

2Gebaseerd op gegevens van Nielsen voor de categorie Gezichtsverzorgingsserum voor de période van 12 maanden eindigend in februari 2022 voor de totale detailhandelsmarkt in Europa (Copy © [2022], Nielsen).

PRODUCTEN

Creëer uw eigen LUMINOUS630® ANTI-SPOT ROUTINE

CORRIGEREND SERUM

Zacht voor de huid, maar hard tegen pigmentvlekken.
Dit serum combineert het actieve ingrediënt LUMINOUS630 in de hoogste concentratie met vitamine E en celactiverend Hyaluronzuur3. Het biedt de hoogste effectiviteit van NIVEA tegen pigmentvlekken met een dubbele werking - vermindert pigmentvlekken en helpt tegelijkertijd om het verschijnen van nieuwe vlekken op de huid te voorkomen bij regelmatig gebruik. Voor een egale en stralende huid, met resultaten zichtbaar vanaf 2 weken! !4

Het serum heeft een zachte textuur en trekt dankzij de lichte formule snel in de huid. Mild voor de huid en aanbevolen voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid.

3in-vitro
4Gebruikstest, 105 vrijwilligers, tevredenheid na 14 dagen

UV Face Specialist Anti-Spot SPF50 beschermt tegen en vermindert zichtbaar door de zon veroorzaakte vlekken.

Geniet van de zon, maar niet van haar nadelen. Deze verfrissende en niet-vette formule met onmiddellijke UVA/UVB bescherming helpt de vorming van vlekken veroorzaakt door de zon te voorkomen, terwijl LUMINOUS630® vlekken en donkerder worden veroorzaakt door de zon vermindert. Voor een egale en stralende teint.

Teint Egaliserende Nachtcrème: versterk uw huid terwijl u slaapt.

Gun uw gezicht, hals en decolleté een nieuwe start.
Deze formule heeft 's nachts een dubbel effect op cellulair niveau: de formule met Hyaluronzuur versterkt de huid en verbetert haar veerkracht, en het gepatenteerde ingrediënt LUMINOUS630® vermindert pigmentvlekken zichtbaar na elke nacht. De resultaten zijn zichtbaar vanaf 4 weken gebruik5.

5Product gebruikstest, 80 vrouwen, 5 weken.

Corrigerende Handcrème SPF15 Vermindert pigmentvlekken op uw handen.

Een helpende hand voor mooiere handen.
De formule met LUMINOUS630® vermindert vlekken op de handen, terwijl Hyaluronzuur bijdraagt aan de hydratatie, en SPF15 beschermt de huid tegen door de zon veroorzaakte pigmentvlekken en photo-aging . Voor zichtbare resultaten na 4 weken6.

6Klinische evaluatie uitgevoerd bij 42 vrijwilligers gedurende 12 weken, gebruik tweemaal daags.

Dagcrème met SPF50 beschermt tegen pigmentvlekken.

Bereid uw huid voor op de dag. De Dagcrème vermindert pigmentvlekken zichtbaar, beschermt bestaande pigmentvlekken tegen donkerder worden en helpt nieuwe te voorkomen.
De Dagcrème beschermt daarnaast tegen photo-aging en de huid wordt gehydrateerd, matter en gladder.
De Dagcrème combineert het actieve ingrediënt LUMINOUS630 met SPF50, celactiverend Hyaluronzuur7 en vitamine E. De huid krijgt een matte finish.
Mild voor de huid en aanbevolen voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid.

7in-vitro

Getinte Crème SPF20: vermindert en bedekt uw pigmentvlekken.

Waarom wachten op een perfecte huid? De formule corrigeert onmiddellijk: de micro-ingekapselde pigmenten zorgen voor een natuurlijke dekking. De formule met LUMINOUS630® vermindert zichtbaar de intensiteit van pigmentvlekken vanaf 4 weken8. Voor een egale en stralende teint.

8Klinische evaluatie, 48 vrouwen, 12 weken.

Oogcontourcrème tegen donkere kringen richt zich op drie oorzaken van donkere kringen.

De ultieme formule met drievoudige werking voor stralende en jeugdige oogcontouren. De formule met LUMINOUS630®, Hyaluronzuur en verkwikkende Cafeïne vermindert de intensiteit van donkere kringen, verbetert de luminositeit van de huid onder de ogen en vermindert zichtbaar wallen. Zichtbare resultaten in 4 weken9

9Product gebruikstest, 41 vrouwen, 12 weken.

ROUTINE

Verdubbel de doeltreffendheid voor een egalere huid met de LUMINOUS630® routine10.

IN DE OCHTEND

Ochtend

Reinig uw huid en breng eerst het Corrigerend Serum aan voordat u de Dagcrème SPF50 gebruikt.
GEBRUIKSADVIES VOOR ALLE LUMINOUS630 PRODUCTEN : Producten met Luminous630 maximaal 4 maal per dag aanbrengen.
IN DE AVOND

Avond

Reinig uw huid en breng eerst het Corrigerend Serum aan alvorens de Teint Egaliserende Nachtcrème te gebruiken.
GEBRUIKSADVIES VOOR ALLE LUMINOUS630 PRODUCTEN : Producten met Luminous630 maximaal 4 maal per dag aanbrengen.
10Doeltreffendheid van een twee keer egalere teint bij gebruik van het Corrigerend Serum + de Dagcrème SPF50 + de Teint Egaliserende Nachtcrème vergeleken met alleen de Teint Egaliserende Nachtcrème.

Pas uw routine aan met speciale stappen die zijn afgestemd op de behoeften van uw huid

PIGMENTVLEKKEN BEDEKKEN EN VERMINDEREN

Vervang de Dagcrème SPF50 door de Getinte crème SPF20 met teint-perfectionerende pigmenten. U krijgt een natuurlijk ogende dekking zonder een extra stap.

DONKERE KRINGEN OPLICHTEN

Maak elke blik stralend! Gebruik onze Oogcontourcrème tegen donkere kringen voor wakkere ogen met verminderde wallen en opgelichte donkere kringen.

PIGMENTVLEKKEN OP UW HANDEN VERMINDEREN

Pak pigmentvlekken aan met onze Corrigerende Handcrème SPF15.

GEAVANCEERDE ZONNEBESCHERMING

Breng regelmatig UV Face Anti-Spot SPF50 aan om te kunnen genieten van een lange dag in de zon11 en tegelijkertijd door de zon veroorzaakte vlekken te helpen voorkomen.

11Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet wanneer u een zonnebeschermingsproduct gebruikt; Overmatige blootstelling aan de zon vormt een ernstige bedreiging voor de gezondheid.
FAQ

VRAAG HET AAN DE WETENSCHAPPERS

 

Wat zijn donkere vlekken op de huid?

De donkere vlekken op het gezicht zijn het resultaat van een disbalans in de aanmaak van melanine.
Melanine is een natuurlijk pigment in de huid dat verantwoordelijk is voor de kleur van de huid van elk individu.
Verschillende factoren kunnen echter de aanmaak van melanine doen toenemen waardoor deze opstapelt en pigmentvlekken veroorzaakt.

Hoe verschijnen deze vlekken?

Hoewel er een genetische aanleg is voor pigmentvlekken zijn er nog verschillende andere oorzaken voor pigmentvlekken:

 

  1. De eerste en meest voorkomende oorzaak is blootstelling aan de zon. Bij blootstelling aan de zon, maakt de huid melanine aan en deze wordt soms ongelijkmatig over de huid verdeeld in de vorm van pigmentvlekken.
  2. Met het ouder worden, wordt de aanmaak van melanine minder precies en kunnen er pigmentvlekken ontstaan.
  3. Hormonale veranderingen zoals bij een zwangerschap of tijdens de menopauze, kunnen ook een overproductie van melanine teweegbrengen.
  4. Ten slotte kunnen donkere vlekken ook ontstaan als gevolg van huidontstekingen zoals bijvoorbeeld acne.

Wat is LUMINOUS630 en hoe hebben jullie dit ontdekt?

Bij NIVEA zijn we bezeten om de biologie van de huid steeds beter te begrijpen om zo aan de wensen van de consumenten te kunnen beantwoorden.

Toen we met het onderzoek naar pigmentvlekken begonnen, wisten we al dat deze vlekken ontstaan door een disbalans in de aanmaak van melanine. Wij zijn dit dus nader gaan onderzoeken en meer in het bijzonder het enzym dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van melanine.

Het heeft 10 jaar onderzoek gekost om het ingrediënt LUMINOUS 630 te vinden. Eerst hebben we het menselijke enzym dat melanine produceert in ons laboratorium nagemaakt, waarop we meer dan 50.000 moleculen hebben getest. Na verschillende optimaliseringscycli bleek de 630ste molecule het meest doeltreffend te zijn voor het in evenwicht brengen van de pigmentatie, en dus het verminderen van pigmentvlekken! 630 was dus ons geluksgetal en daarom wilden we het in onze naam houden. Zo is onze actieve stof LUMINOUS630 ontstaan.

 

Is het gebruik van LUMINOUS630 veilig en doeltreffend?

De prioriteit bij NIVEA is niet alleen dat onze innovaties werken maar ook dat ze veilig zijn voor de huid. LUMINOUS630 is daar geen uitzondering op en is het voorwerp geweest van doorgedreven testprocedures/is uitputtend getest.

We hebben eerst de compatibiliteit van het ingrediënt op celculturen getest in ons laboratorium, waar we konden aantonen dat LUMINOUS630 mild is voor de huidcellen. De doeltreffendheid heeft onze verwachtingen overtroffen.

Na een zeer strenge veiligheidsevaluatie hebben wij het ingrediënt vervolgens getest op menselijke vrijwilligers. De klinische studies bewezen de uitzonderlijke doeltreffendheid op bruine vlekken!

Tot slot hebben we een consumentenonderzoek uitgevoerd met het Cellular LUMINOUS630 Corrigerend serum en verbazingwekkende feedback gekregen 2:

91% “Het product heeft me geholpen om mijn pigmentvlekken lichter te maken”.
100% “Mijn huid verdraagt het product heel goed”.
100% “Ik wil dit product een vast onderdeel maken van mijn verzorgingsroutine”. 2 Klinische evaluatie, 48 vrouwen, 12 weken

LUMINOUS630 is een doeltreffend ingrediënt tegen bruine vlekken dat geschikt is om elke dat te gebruiken.

Wat is LUMINOUS630 en hoe werkt het?

LUMINOUS630 is NIVEA's nieuwste ontdekking! Het is ons gepatenteerde ingrediënt dat speciaal is ontwikkeld om pigmentvlekken veilig te verminderen en te voorkomen.

LUMINOUS630 werkt op cellulair niveau en pakt de oorzaak van het probleem aan met een dubbele werking:

  1. Het werkt op bestaande pigmentvlekken door ze lichter en kleiner te maken.
  2. Bij voortdurend gebruik brengt het de pigmentproductie in evenwicht om het ontstaan van nieuwe vlekken te voorkomen.

We hebben klinische studies uitgevoerd op het serum, waarbij de huid na 4 weken, 8 weken en 12 weken werd onderzocht, en die de uitzonderlijke doeltreffendheid van LUMINOUS630 hebben aangetoond:

  1. Na 4 weken zijn de vlekken zichtbaar lichter geworden.1
  2. Na 8 weken is de intensiteit van de vlekken tot 50% verminderd.2
  3. Een continue verbetering na verloop van tijd bij regelmatig gebruik.2

 

Gebaseerd op Nielsen-gegevens voor de categorie Gezichtsverzorgingsserums voor de periode van 9 maanden eindigend in juni 2021 voor de totale detailhandelsmarkt in Europa (Copy © [20201], Nielsen)
* Corrigerend Serum: Klinische evaluatie, 48 vrouwen, 12 weken
** Na regelmatig gebruik, zelfevaluatie met het Corrigerend Serum, 12 weken, 34 vrouwen, 2018