ONTHUL JE STRALENDE TEINT

ONTHUL JE
STRALENDE TEINT

Dé ontdekking tegen pigmenvlekken voor een stralende huid. Met zichtbaar resultaat na 4 weken!1

DE KRACHT VAN Cellular LUMINOUS 630

Cellular LUMINOUS 630 Anti-Spot is bewezen doeltreffend om de oorzaak van de 3 belangrijkste types pigmentvlekken aan te pakken: Blootstelling aan de zon, huidveroudering en hormonale veranderingen zoals zwangerschap of menopauze. Deze kunnen alle 3 de productie van melanine verstoren waardoor pigmentvlekken op het gezicht verschijnen.
[{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"680","Y":"125","XMobile":"680","YMobile":"125","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"BLOOTSTELLING AAN DE ZON","Copy":"\u003cp\u003eBij blootstelling aan de zon maakt de huid melanine aan. Dit is een natuurlijk pigment dat de huid kleur geeft maar dat soms ongelijkmatig verdeeld wordt waardoor bruine vlekken op de huid ontstaan.\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"540","Y":"455","XMobile":"540","YMobile":"455","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"HORMONALE VERANDERINGEN","Copy":"\u003cp\u003eHormonale schommelingen zoals tijdens een zwangerschap of de overgang, kunnen een overproductie van melanine veroorzaken waardoor bruine vlekken op de huid ontstaan.\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"585","Y":"825","XMobile":"585","YMobile":"825","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"HUIDVEROUDERING","Copy":"\u003cp\u003eMet het ouder worden, verloopt de aanmaak van melanine minder precies waardoor ook donkere vlekken op de huid kunnen ontstaan, de zogenaamde \"ouderdomsvlekken\".\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"730","Y":"990","XMobile":"730","YMobile":"990","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"HUIDONTSTEKING","Copy":"\u003cp\u003ePigmentvlekken kunnen eveneens ontstaan na een ontsteking van de huid zoals bijvoorbeeld bij acn\u0026eacute;.\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]
product hotspot image

DOELTREFFENDHEID

ZICHTBARE RESULTATEN NA 4 WEKEN!

vlek - 4 - weken

4 weken

De vlekken zijn zichtbaar lichter!1

vlek - 8 - weken

8 weken

De intensiteit van de bruine vlekken is tot 50% verminderd!2

12 weeks

12 weken

De intensiteit van de vlekken is nog minder!2
Uniformiteit van de huid + 60%,
Luminositeit van de huid + 62%

1 Corrigerend Serum: Klinische evaluatie, 48 vrouwen, 12 weken
2
Na regelmatig gebruik, zelfevaluatie met het Corrigerend Serum, 12 weken, 34 vrouwen, 2018

Dit is een voorbeeld, individuele resultaten kunnen afwijken.

WETENSCHAP

EEN REVOLUTIONAIR INGREDIËNT

luminous 630 gepatenteerd


Het heeft de wetenschappers van NIVEA 10 jaar onderzoek gekost, waarbij 50.000 ingrediënten zorgvuldig werden onderzocht, om het zeer doeltreffende LUMINOUS630 te ontdekken dat op celniveau werkt.


LUMINOUS630 HEEFT EEN TWEEVOUDIGE
WERKING OP CELNIVEAU

luminous 630 werkt

PRODUCTEN

DE LUMINOUS630 ANTI-SPOT ROUTINE

Het Serum

CELLULAR LUMINOUS630 CORRIGEREND SERUM

Dit serum combineert het ingrediënt LUMINOUS630 in haar meest geconcentreerde vorm, met vitamine E en celactiverend hyaluronzuur*. Het biedt de hoogste effectiviteit van NIVEA wat betreft de behandeling van donkere vlekken en heeft een dubbele werking.

Het helpt bestaande donkere vlekken te verminderen en om het verschijnen van nieuwe vlekken op de huid te voorkomen. Voor een uniforme en stralende huid en zichtbare resultaten na 4 weken bij een regelmatig gebruik.

Het serum heeft een zachte textuur en trekt snel in de huid. Zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid

*in vitro

CELLULAR LUMINOUS630 DAGCREME SPF50

De dagcrème beschermt bestaande pigmentvlekken tegen het donkerder worden en helpt het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken voorkomen.

De dagcrème beschermt daarnaast tegen photoaging en houdt de huid gehydrateerd, gematteerd en glad.

Het combineert het ingrediënt LUMINOUS630 met een hoge SPF50 bescherming, celactiverend huyaluronzuur* en vitamine E.

Zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.

* in vitro

DAGCREME SPF50

IN DE OCHTEND

IN DE OCHTEND

Reinig je gezicht en breng eerst het Cellular Luminous630 Corrigerend Serum aan, en vervolgens de Cellular Luminous630 Dagcrème met SPF50.

IN DE AVOND

AVONDROUTINE

Breng het Cellular Luminous630 serum aan op het gehele gezicht na de reiniging van je gezicht.

GEBRUIKSADVIES VOOR ALLE LUMINOUS630 PRODUCTEN:
Producten met LUMINOUS 630 maximaal 4 maal per dag aanbrengen.

FAQ

VRAAG HET AAN DE WETENSCHAPPERS

 

Wat zijn donkere vlekken op de huid?

De donkere vlekken op het gezicht zijn het resultaat van een disbalans in de aanmaak van melanine.
Melanine is een natuurlijk pigment in de huid dat verantwoordelijk is voor de kleur van de huid van elk individu.
Verschillende factoren kunnen echter de aanmaak van melanine doen toenemen waardoor deze opstapelt en pigmentvlekken veroorzaakt.

Hoe verschijnen deze vlekken?

Hoewel er een genetische aanleg is voor pigmentvlekken zijn er nog verschillende andere oorzaken voor pigmentvlekken:

 

  1. De eerste en meest voorkomende oorzaak is blootstelling aan de zon. Bij blootstelling aan de zon, maakt de huid melanine aan en deze wordt soms ongelijkmatig over de huid verdeeld in de vorm van pigmentvlekken.
  2. Met het ouder worden, wordt de aanmaak van melanine minder precies en kunnen er pigmentvlekken ontstaan.
  3. Hormonale veranderingen zoals bij een zwangerschap of tijdens de menopauze, kunnen ook een overproductie van melanine teweegbrengen.
  4. Ten slotte kunnen donkere vlekken ook ontstaan als gevolg van huidontstekingen zoals bijvoorbeeld acne.

Wat is LUMINOUS630 en hoe hebben jullie dit ontdekt?

Bij NIVEA zijn we bezeten om de biologie van de huid steeds beter te begrijpen om zo aan de wensen van de consumenten te kunnen beantwoorden.

Toen we met het onderzoek naar pigmentvlekken begonnen, wisten we al dat deze vlekken ontstaan door een disbalans in de aanmaak van melanine. Wij zijn dit dus nader gaan onderzoeken en meer in het bijzonder het enzym dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van melanine.

Het heeft 10 jaar onderzoek gekost om het ingrediënt LUMINOUS 630 te vinden. Eerst hebben we het menselijke enzym dat melanine produceert in ons laboratorium nagemaakt, waarop we meer dan 50.000 moleculen hebben getest. Na verschillende optimaliseringscycli bleek de 630ste molecule het meest doeltreffend te zijn voor het in evenwicht brengen van de pigmentatie, en dus het verminderen van pigmentvlekken! 630 was dus ons geluksgetal en daarom wilden we het in onze naam houden. Zo is onze actieve stof LUMINOUS630 ontstaan.

 

Is het gebruik van LUMINOUS630 veilig en doeltreffend?

De prioriteit bij NIVEA is niet alleen dat onze innovaties werken maar ook dat ze veilig zijn voor de huid. LUMINOUS630 is daar geen uitzondering op en is het voorwerp geweest van doorgedreven testprocedures/is uitputtend getest.

We hebben eerst de compatibiliteit van het ingrediënt op celculturen getest in ons laboratorium, waar we konden aantonen dat LUMINOUS630 mild is voor de huidcellen. De doeltreffendheid heeft onze verwachtingen overtroffen.

Na een zeer strenge veiligheidsevaluatie hebben wij het ingrediënt vervolgens getest op menselijke vrijwilligers. De klinische studies bewezen de uitzonderlijke doeltreffendheid op bruine vlekken!

Tot slot hebben we een consumentenonderzoek uitgevoerd met het Cellular LUMINOUS630 Corrigerend serum en verbazingwekkende feedback gekregen 2:

91% “Het product heeft me geholpen om mijn pigmentvlekken lichter te maken”.
100% “Mijn huid verdraagt het product heel goed”.
100% “Ik wil dit product een vast onderdeel maken van mijn verzorgingsroutine”. 2 Klinische evaluatie, 48 vrouwen, 12 weken

LUMINOUS630 is een doeltreffend ingrediënt tegen bruine vlekken dat geschikt is om elke dat te gebruiken.

Wat is LUMINOUS630 en hoe werkt het?

LUMINOUS630 is NIVEA's nieuwste ontdekking! Het is ons gepatenteerde ingrediënt dat speciaal is ontwikkeld om pigmentvlekken veilig te verminderen en te voorkomen.

LUMINOUS630 werkt op cellulair niveau en pakt de oorzaak van het probleem aan met een dubbele werking:

  1. Het werkt op bestaande pigmentvlekken door ze lichter en kleiner te maken.
  2. Bij voortdurend gebruik brengt het de pigmentproductie in evenwicht om het ontstaan van nieuwe vlekken te voorkomen.

We hebben klinische studies uitgevoerd op het serum, waarbij de huid na 4 weken, 8 weken en 12 weken werd onderzocht, en die de uitzonderlijke doeltreffendheid van LUMINOUS630 hebben aangetoond:

  1. Na 4 weken zijn de vlekken zichtbaar lichter geworden.1
  2. Na 8 weken is de intensiteit van de vlekken tot 50% verminderd.2
  3. Een continue verbetering na verloop van tijd bij regelmatig gebruik.2

 

1. Corrigerend Serum: Klinische evaluatie, 48 vrouwen, 12 weken

2. Na regelmatig gebruik, zelfevaluatie met het Corrigerend Serum, 12 weken, 34 vrouwen, 2018