Welkom bij de Luminous Masterclass
Deskundig advies over pigmentvlekken

Tasten pigmentvlekjes jouw zelfvertrouwen aan? NIVEA huidexperts werken samen met echte vrouwen om pigmentvekken door de zon, ouderdomsvlekken, vlekken na acné, zwangerschapsvlekken en donkere kringen op de huid aan te pakken.

ANTI-SPOT MASTERCLASS: ECHTE VERHALEN, ECHTE RESULTATEN

DESKUNDIG ADVIES VAN NIVEA EXPERTS OVER PIGMENTVLEKKEN OP DE HUID

In deze Anti-Spot Masterclass maak je kennis met echte vrouwen die last hebben van pigmentvlekjes op hun huid. Ook ontmoet je de wetenschappers achter de doorbraak: NIVEA LUMINOUS630 ANTI SPOT. Ontdek hoe pigmentvlekken op de huid ontstaan, hoe bestaande vlekken kunnen worden verlicht en hoe we nieuwe pigmentvlekjes kunnen voorkomen.

DE DOORBRAAK

Na 10 jaar onderzoeken en testen van 50.000 mogelijke oplossingen hadden de huidexperts van NIVEA een waanzinnige doorbraak. Ontdek waar de naam Luminous630 vandaan komt en hoe dit product de intensiteit van pigmentvlekjes vermindert bij vrouwen overal ter wereld.

ZON & PIGMENTVLEKKEN: JE HOEFT JE NIET TE VERSTOPPEN IN DE SCHADUW

PIGMENTVLEKKEN DOOR DE ZON: WAT ZIJN HET?

In deze aflevering leer je hoe blootstelling aan de zon de productie van melanine, een natuurlijk pigment dat de huid kleur geeft, kan verhogen. Ook ontmoet je vrouwen die pigmentvlekken door de zon hebben verminderd na slechts een paar weken.

VLEKKEN DOOR DE ZON VERMINDEREN EN VOORKOMEN

Ontdek hoe LUMINOUS630 de huid beschermt tegen de zon en hiermee pigmentvlekken door de zon voorkomt. Ontdek daarnaast hoe Luminous630 de intensiteit van bestaande vlekjes vermindert. Tegelijkertijd laat deze productlijn een licht en fris gevoel achter op de huid.

OUDER WORDEN & PIGMENTVLEKKEN: EEN EGALERE HUID OP ELKE LEEFTIJD

WAT ZIJN PIGMENTVLEKJES DOOR HUIDVEROUDERING?

In deze video ontdek je hoe ouder worden en hormonale veranderingen kunnen leiden tot pigmentvlekjes op onder andere je gezicht en handen. Ouder worden is een natuurlijk proces. De huidexperts van NIVEA bewijzen dat je op iedere leeftijd kunt stralen.

HUIDVEROUDERINGSVLEKJES VERMINDEREN

Bekijk hoe echte vrouwen echt resultaat zien met LUMINOUS630. Deze producten verminderen de intensiteit van de vlekjes, en voorkomen en bedekken huidverouderingsvlekjes. Zo kun je ouder en wijzer worden zonder dat je gezicht en handen je leeftijd verraden.

Acné & pigmentvlekken

WAT ZIJN VLEKKEN NA PUISTJES?

In deze aflevering onthullen NIVEA huidexperts hoe acné na verloop van tijd kan leiden tot pigmentvlekken op de huid. Deze vlekken na acné kunnen verergeren en donkerder worden naarmate je ouder wordt.

VLEKKEN NA ACNÉ VERMINDEREN EN VOORKOMEN

Leer hoe je de intensiteit van donkere vlekken na acné kunt verminderen met LUMINOUS630 producten. LUMINOUS630 verlicht vlekken na acné en donkere vlekken op de huid.

DONKERE KRINGEN ONDER DE OGEN: OPLICHTEN & VERHELDEREN

WAT ZIJN DONKERE KRINGEN?

In deze aflevering ontdek je de redenen van die vervelende donkere kringen en wallen onder de ogen die je in een oogwenk ouder laten lijken. Door een onevenwichtige huid en vermoeidheid kan je last krijgen van donkere kringen onder je ogen.

DONKERE KRINGEN VERMINDEREN EN VOORKOMEN

Leer naast het ontwikkelen van een gezonde levensstijl hoe de ingrediënten in LUMINOUS630 werken om de intensiteit van donkere kringen onder de ogen te verminderen, de wallen zichtbaar te verminderen en de luminositeit van de huid onder de ogen te verbeteren.

ZWANGERSCHAP & PIGMENTVLEKKEN

WAT IS EEN ZWANGERSCHAPSMASKER?

In deze video ontdek je waarom donkere pigmentvlekjes op het gezicht kunnen verschijnen tijdens en na de zwangerschap. Wetenschappers van NIVEA bewijzen dat zwangerschapsvlekjes je niet definiëren als moeder of als persoon.

ZWANGERSCHAPSVLEKKEN VERMINDEREN EN VOORKOMEN

NIVEA-huiddeskundigen - die ook moeder zijn - hebben hun producten geprobeerd en waren zeer enthousiast over de vermindering van zwangerschapsvlekken in hun eigen gezicht! LUMINOUS630® vermindert pigmentvlekken met zichtbare resultaten na vier weken*.
*Product gebruikstest of klinische evaluatie, afhankelijk van het product. Zie productverpakking voor meer detail.

Schrijf je in en ontdek meer

Klaar om een Anti-Spot expert te worden? Sluit je aan bij NIVEA en ontdek onze producten voor vlekjes en donkere kringen.