96 UUR BESCHERMING TEGEN ZWEET EN BESCHERMT DE HUID

NIEUWE NIVEA DEODORANTEN DERMA DRY CONTROL MAXIMUM

NEEM HET HEFT IN HANDEN MET DERMA DRY CONTROL MAXIMUM

Wie zegt dat je dat niet kan doen?

Extreem zweet is geen uitdaging voor NIVEA's Derma Dry Control Maximum anti-transpirant. Met 96 uur bescherming tegen overmatige transpiratie, kan je blijven dansen!

96 UUR ANTI-TRANSPIRATIE MET HUIDBESCHERMING EN DERMADRY TECHNOLOGIE

OVERMATIG ZWETEN?

ONTDEK WAT JE ERTEGEN KUNT DOEN

HOE KAN IK OVERMATIG ZWETEN VERMINDEREN?

Zweten doen we allemaal: op een warme zomerdag, voor een belangrijk gesprek, tijdens het sporten - zweten is normaal! Maar wat als je sterk zweet zonder reden en dat het je dagelijks leven begint te beïnvloeden? Dan kan het zijn dat je last hebt van overmatig zweten.

 

Ga overmatig zweten tegen en herwin je zelfvertrouwen door:

 • NIVEA Derma Dry Control Maximum Anti-transpirant te gebruiken
 • De tijd te nemen om te ontspannen
 • Losse en ademende kleding te dragen
 • Gezond te eten
DEODORANT VS. ANTI-TRANSPIRANT

Deodoranten bestrijden zweetgeur door de ontwikkeling van bacteriën te helpen voorkomen, zodat je oksels fris aanvoelen. Een anti-transpirant gaat nog een stap verder door bescherming te bieden tegen geurtjes en zweet: hij helpt je je fris te voelen en die vervelende zweetplekken te voorkomen.

 

NIVEA Derma Dry Control Maximum is een sterke anti-transpirant die onaangename geurtjes en overmatig zweten tegengaat voor frisse en droge oksels.

DERMA DRY CONTROL MAXIMUM - 96 UUR BESCHERMING TEGEN EXTREME TRANSPIRATIE

NIVEA Derma Dry Control Maximum Anti-transpirant biedt 96 uur bescherming tegen overmatig zweten en beschermt tegelijkertijd de huid.

 • Simpelweg rollen of sprayen en GAAN! Je bent klaar voor 96 uur bescherming tegen vocht en geurtjes.
 • De unieke formule voedt de huid en beschermt tegen uitdroging en irritatie.
 • De baanbrekende DermaDry-technologie biedt:
  • Effectieve actieve ingrediënten tegen transpiratie
  • Lactaat en Vitamine C

NIVEA Derma Dry Control is meer dan een gewone anti-transpirant.

 

Ontdek wat de experts van de R&D afdeling bij NIVEA zeggen over de nieuwe NIVEA Derma Dry Control Clinical Anti-transpirant, een uitzonderlijk product in de strijd tegen overmatig zweten.

Wat is er anders aan onze nieuwe DermaDry Control?

Sandra Tiedemann, R&D technicus: DermaDry Control is de sterkste anti-transpirant van NIVEA. De innovatieve formule met bijzonder doeltreffende actieve anti-transpirantstoffen biedt onze beste bescherming tegen overmatig zweten, vocht en geurtjes. Hij houdt je 96 uur lang droog en fris.

 

Hoe beschermt dit product mijn huid?

Dr. Jens Schulz, Wetenschappelijk Manager voor NIVEA deodorant: De nieuwe DermaDry-technologie is een niet-irriterende antitranspirant, die lactaat en verzorgende oliën bevat. Lactaat staat ook wel bekend als de conditioner van de huid, die tekenen van droogheid helpt tegen te gaan.

ANTWOORDEN OP VEELGESTELDE VRAGEN

Is NIVEA Derma Dry Control Maximum een deodorant of een anti-transpirant?

NIVEA Derma Dry Control Maximum is een anti-transpirant die bescherming biedt tegen overmatig zweten en geurtjes, voor droge en frisse oksels.

Hoe gebruik je NIVEA's anti-transpirant?

NIVEA anti-transpirant is verkrijgbaar in twee gebruiksvormen: roller en spray. Gewoon sprayen of rollen onder je oksels en geniet van 96 uur bescherming tegen transpiratie.

WERKT DEZE DERMA DRY CONTROL ANTI-TRANSPIRANT ECHT?

De krachtige anti-transpirant van NIVEA bevat een klinische formule die 96 uur lang bescherming biedt tegen overmatig zweten. De nieuwe DermaDry-technologie maakt gebruik van een innovatieve formule met bijzonder doeltreffende actieve anti-transpirantstoffen. Daarnaast bevat de formule lactaat en verzorgende oliën om overmatig zweten en geurtjes tegen te gaan en de huid te beschermen tegen uitdroging.

Wat is de beste ANTI-TRANSPIRANT tegen overmatig zweten?

De Derma Dry Control Maximum roller en spray zijn de sterkste anti-transpiranten ooit van NIVEA en geformuleerd om overmatig zweten tegen te gaan. Ze bieden klinisch bewezen bescherming tegen overmatig zweten en onaangename geurtjes en beschermen tegelijkertijd de huid.