NIVEA CELLULAR 3IN1 Care Cushion

Direct een natuurlijke en egale teint.

MAKKELIJK AANBRENGEN & VERZORGEND

Voor een jonge, frisse en natuurlijk stralende look - 24 uur hydratatie en formule met hyaluronzuur. Geen tijd voor een uitgebreide make-uproutine?

Geen probleem! Probeer het nieuwe NIVEA 3IN1 Care Cushion. De innovatieve verzorgende formule met natuurlijke kleur geeft je huid een egale, jeugdige en stralende teint. Super eenvoudig te gebruiken en geen maskereffect.

CELLULAR 3IN1 CARE CUSHION

3-VOUDIGE WERKING IN 1 PRODUCT

De huidverzorgingsformule biedt een natuurlijke teint, 24 uur hydratatie en hyaluronzuur voor een meteen stralende en jong uitziende huid. De Cushion is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en is ook perfect voor last-minute touch-ups.

De gekleurde pigmenten worden gemakkelijk opgenomen in de huid voor een egale, natuurlijke dekking

De 3 in 1 Care Cushion biedt intense huidverzorging en hydrateert gedurende 24 uur. Voor een zichtbaar egale huid en een natuurlijke teint.

De vloeibare verzorging met hyaluronzuur en Creatine zorgt voor een jonger uitziende huid. SPF15 beschermt tegen UV-stralen en vroegtijdige huidveroudering.

APPLICATIE CELLULAR CUSHION

STAP 1: Druk de applicator pad op het kussentje in het doosje.

STAP 2: Breng aan met een stempelende beweging op het gezicht.

STAP 3: Druk de applicator pad opnieuw op het kussentje en breng twee tot drie keer aan tot de gewenste dekking bereikt is.

Oogcontour concealer 3in1

Wil je donkere kringen onder de ogen camoufleren en goed voor de oogcontouren zorgen? De Oogcontour concealer 3in1 is alles wat je nodig hebt voor een frisse en stralende look in 1 beweging. Geeft de huid 24u hydratatie en vermindert zichtbaar rimpels en expressielijntjes dankzij de formule met hyaluronzuur. De dekkende formule werkt donkere kringen onder de ogen subtiel weg voor een stralende blik.

De Oogcontour concealers 3in1 zijn beschikbaar bij Kruidvat logo

Vragen & Antwoorden over de 3 in 1 Care Cushion

Dr. Svenja Möllgaard, laboratoriumdirecteur van de afdeling NIVEA Face Care Development, beantwoordt de meest gestelde vragen over de innovatieve formule van de 3 in 1 Care Cushion.

Wat maakt NIVEA 3 in 1 Care Cushion zo uniek?

NIVEA 3 in 1 Care Cushion verfraait de teint zonder deze te camoufleren. De formule met een vloeibare verzorging hydrateert de huid bij elke toepassing en beschermt de huid tegen veroudering dankzij actieve ingrediënten die van nature in de huid aanwezig zijn. Fijne dekkende pigmenten versmelten gemakkelijk met de huid. Het resultaat is een zichtbaar frissere, egalere en natuurlijk stralende huid, zonder het maskereffect van een foundation. Wat ook nieuw is, is de speciale applicatietechniek: het product is snel en eenvoudig aan te brengen.

Hoe wordt NIVEA 3 in 1 Care Cushion gebruikt?

De applicatie is heel eenvoudig. De Cushion bevat een kussentje dat gedrenkt is in een voedende vloeistof met getinte pigmenten. De pad neemt deze vloeistof op. Druk de pad lichtjes op het kussentje. Dankzij de pad kan de getinte vloeistof dan gemakkelijk op de huid worden aangebracht. De formule past perfect bij de natuurlijke teint van de huid. Een bijzonder voordeel van deze innovatieve vorm van aanbrengen: de vloeistof wordt op de huid aangebracht door alleen te kloppen waar dat nodig is. In plaats van de huid te overbelasten met crème en make-up, wordt slechts een dunne, perfect gedoseerde laag op de huid aangebracht, waardoor deze een volledig natuurlijke uitstraling krijgt. De 3 in 1 Care Cushion bevat daarom alles wat je nodig hebt voor een stralende teint. Nog een voordeel van de innovatieve Care Cushion: het doosje is zo praktisch dat het in elke handtas past. Het kan dus gemakkelijk overal mee naartoe en worden gebruikt.

Dr. Svenja Möllgaard, laboratoriumdirecteur NIVEA Face Care Development Service

Wat zijn de andere voordelen van de innovatieve NIVEA 3 in 1 Care Cushion formule?

Het bijzondere aan de formule: de vloeibare verzorging geeft de huid een jeugdigere en frissere uitstraling, terwijl de huid intens wordt gevoed. Bij regelmatig gebruik helpt het rimpelvorming te vertragen. Deze soepele vloeistof verwent de huid met een speciale combinatie van voedende oliën en hydrateert de huid intens gedurende 24 uur. De vloeistof bevat fijne pigmenten die gemakkelijk in de huid worden opgenomen en een egaler uiterlijk geven. Daarnaast bevat de formule creatine en hyaluronzuur om de processen van huidveroudering tegen te gaan.

Is NIVEA 3 in 1 Care Cushion geschikt voor elk huidtype?

Dankzij de delicate verzorgingsformule is de NIVEA 3 in 1 Care Cushion geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Zodat iedereen de Care Cushion kan vinden die bij hun huidskleur past, is deze verkrijgbaar in twee verschillende tinten: light en medium.

Voor wie had u zich de NIVEA 3 in 1 Care Cushion voorgesteld?

We bedachten de Care Cushion voor mensen die hun huidskleur er op een heel eenvoudige manier jonger uit willen laten zien, terwijl ze een natuurlijk uiterlijk behouden. De formule met hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt, zorgt ervoor dat de huid er jonger uitziet en 24 uur lang wordt gehydrateerd.

Wat zijn de verzorgende eigenschappen van het product?

Het laat de huid er jonger uitzien en biedt tot 24 uur hydratatie. Bij elk gebruik laat het de huid er fris uitzien en blaken van gezondheid. De formule met creatine heeft een verjongend effect door het celmetabolisme te stimuleren.* Dit beschermt tegen vroegtijdig ontstaan van rimpels. Hyaluronzuur speelt een essentiële rol bij het vermogen van de huid om vocht vast te houden. Creatine en hyaluronzuur zijn twee actieve ingrediënten die van nature in de huid voorkomen, maar waarvan de concentratie met de leeftijd afneemt. Het gebruik van de NIVEA 3 in 1 Care Cushion geeft de huid een nieuwe boost creatine en hyaluronzuur om natuurlijke huidveroudering tegen te gaan.

 

* In-vitro getest op huidcellen.

Vervangt NIVEA 3 in 1 Care Cushion de gebruikelijke dagverzorging of wordt het daarnaast gebruikt?

Iedereen is vrij om te kiezen. Het product kan na het dagelijkse verzorgingsritueel worden aangebracht of in plaats van de gebruikelijke dagverzorging. Bij elke toepassing wordt de huid verzorgd en gehydrateerd.

Wat is de dekking van NIVEA 3 in 1 Care Cushion?

Het dekt sterker dan een BB Cream en biedt een intensere verzorging dan een foundation. De teint wordt tegelijkertijd verfraaid, gevoed en gehydrateerd zonder kunstmatig maskereffect. Daarom is de NIVEA 3 in 1 Care Cushion perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Een ander praktisch voordeel: door de Hyaluron Cellular Filler indien nodig nogmaals aan te brengen, kan de intensiteit van de dekking bepaald worden op basis van de behoeften.

Biedt NIVEA 3 in 1 Care Cushion ook bescherming tegen de zon?

We hebben de NIVEA 3 in 1 Care Cushion de zonbeschermingsfactor 15 gegeven.

Is het kussen antibacterieel of moet het regelmatig worden schoongemaakt?

Het kussen hoeft niet gereinigd te worden, het is speciaal ontworpen voor deze vorm van toepassing.

Heeft de verpakking nog andere voordelen?

Bij de ontwikkeling van de NIVEA 3 in 1 Care Cushion hebben we vooral gelet op het gebruiksgemak en de bruikbaarheid van het product. Het compacte ronde doosje is klein genoeg om in elke handtas te passen. Het bevat alles wat je nodig hebt om het goed te gebruiken, inclusief spiegeltje.