Naturally Good
100% transparantie voor 100% vertrouwen

DISCOVER NATURALLY GOOD

Onze dagen vliegen voorbij en soms willen we gewoon even vertragen, natuurlijkheid, vertrouwen en eenvoud terugvinden tot in onze verzorgingsroutine. Het nieuwe NATURALLY GOOD verzorgingsassortiment is gebaseerd op meer dan 100 jaar expertise en vertrouwen in huidverzorging. De NATURALLY GOOD verzorgingsproducten ondersteunen het herstellend vermogen van de huid, waardoor deze van nature mooi blijft.


100% transparantie

Het NATURALLY GOOD verzorgingsassortiment bevat minimum 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong* en 1% tot 2% additionele ingrediënten voor formule stabiliteit en veiligheid.
* ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun moleculaire structuur (natuurlijke staat) behouden, inclusief water.

BIO KAMILLE

De ongeparfumeerde formule met bio kamille hydrateert de huid gedurende 24 uur, verzacht het irritatiegevoel en vermindert roodheid zichtbaar.

BIO ALOË VERA

De formule met bio Aloë Vera hydrateert je huid gedurende 24 uur en geeft een fris gevoel.

BIO GROENE THEE

De reinigingsmelk met bio groene thee reinigt je huid grondig en verwijdert onzuiverheden, terwijl de verfrissende tonic je huid fris en schoon laat aanvoelen.

Naturally Good

Onze formules onder de loep


Vragen & Antwoorden

Luis Carbajal, van de afdeling Research & Development voor de gezichtsreinigingsproducten bij NIVEA, beantwoordt de meest belangrijke vragen over de nieuwe NIVEA NATURALLY GOOD producten.

NIVEA lanceert een nieuw verzorgingsassortiment met minimum 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong*. Wat maakt deze producten speciaal?

NATURALLY GOOD is ontwikkeld met de filosofie om zoveel mogelijk ingrediënten van natuurlijke oorsprong te gebruiken. Met het nieuwe productassortiment van NIVEA willen we 100% transparant zijn over alle ingrediënten.

Is de toename in vraag naar producten met natuurlijke ingrediënten je opgevallen?

De afgelopen maanden hebben aangetoond dat consumenten veel meer geïnteresseerd zijn in de details van onze producten en ook dat ze meer natuurlijke producten willen. Ze willen weten wat wel en niet in onze formules zit en wat de rol van elk specifiek ingrediënt is. Voor de NATURALLY GOOD verzorgingsproducten proberen we alle details te geven en deze uit te leggen zodat consumenten de producten goed begrijpen. We staan nog maar aan het begin van onze aanpak en willen dit initiatief verderzetten met onze andere producten.

Kun je uitleggen waarom 1% à 2% van de formule niet natuurlijk is?

Dit percentage garandeert de formulestabiliteit en formuleveiligheid, wat uiterst belangrijk is om huidveiligheid te kunnen bieden.

Hoe definieert u het verschil tussen ingrediënten van natuurlijke oorsprong en andere ingrediënten?

Ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn afkomstig uit de natuur en behouden na verwerking meer dan de helft van hun moleculaire structuur of natuurlijke staat - dit is inclusief water. Deze definitie volgt strikte interne Beiersdorf-normen.

*ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun natuurlijke staat behouden, inclusief water.


MEER OVER NATURALLY GOOD

natuurlijkheid

1Natuurlijkheid

Het NATURALLY GOOD assortiment is ontwikkeld met als filosofie zoveel mogelijk ingrediënten van natuurlijke oorsprong te gebruiken.

duurzaamheid

2Duurzaamheid

Zowel onze PET-potjes als onze PP-flessen (polypropyleen) zijn recycleerbaar. Dit draagt bij aan ons doel om tegen 2025 alleen verpakkingen te gebruiken die recycleerbaar, herbruikbaar of composteerbaar zijn. Alle kartonnen productdoosjes zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

duurzaamheid

3Product inzichten

Met ons NATURALLY GOOD assortiment willen we je precies laten weten wat je op je huid aanbrengt en je helpen bij het vinden van balans in het dagelijks leven met een eenvoudige maar natuurlijke huidverzorgingsroutine.