Juist de kleine gebaren maken het grote verschil

Zorgen voor elkaar brengt hoop wanneer de wereld verloren lijkt. We zijn diep geraakt door de manier waarop mensen overal voor elkaar zorgen en elkaar troosten. In de komende weken zullen we de schijnwerpers richten op grote en kleine daden van zorg van geweldige mensen over de hele wereld. Omdat elke geste van zorg ertoe doet. Gebruik gewoon de hashtag #ShareTheCare en laten we elkaar inspireren om er voor elkaar te zijn. Dank aan iedereen die heeft laten zien dat ze om een ander geven!

NIVEA geeft om jou

We doen er alles aan om tijdens deze onzekere tijd op alle mogelijke manieren te helpen. Hier een aantal voorbeelden van acties die NIVEA heeft opgezet om te helpen #ShareTheCare.

INTERNATIONAAL HULPPROGRAMMA: SCHENKING VAN 50 MILJOEN EURO

Beiersdorf AG kondigde vandaag een onmiddellijk internationaal financieringsprogramma van 50 miljoen euro aan om gemeenschappen te ondersteunen in hun strijd tegen de COVID-19-pandemie. Het zal samenwerken met internationale organisaties en lokale autoriteiten.

BEIERSDORF LEVERT 500 TON DESINFECTIEMIDDEL IN EUROPA

Beiersdorf zet de productie van medische desinfectiemiddelen binnen haar Europese productienetwerk op gang om de collectieve strijd van de maatschappij tegen de coronaviruspandemie te ondersteunen. In een eerste stap zal Beiersdorf AG 500 ton aanleveren.