Q10 firming & bronze op koffee tafel

Omarm je zomerse gloed!

Een bodylotion die je huid zowel een stevig gevoel als een natuurlijk gebruinde look geeft: dát is de nieuwe NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion. De twee-in-één formule geeft je het zelfvertrouwen om al bij de eerste zonnestralen je huid te laten zien*.

NIVEA Q10 FIRMING + BRONZE

Die heerlijke zomerse teint behoud je het liefst het hele jaar door. Helaas verdwijnt je natuurlijk gebruinde look weer na enige tijd, maar daar hebben we iets op bedacht. De NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion is speciaal ontwikkeld om je een mooi gebruinde look te geven en de elasticiteit van je huid te verbeteren in slechts 10 dagen. Dat wordt stralen!


VERSTEVIGENDE FORMULE MET Q10 EN GELEIDELIJKE BRONZER

steviger gevoel door co-enzym q10
1
Het co-enzym Q10 komt van nature in elke cel van het menselijk lichaam voor, maar de concentratie kan met de leeftijd afnemen, wat een afname van de elasticiteit van de huid veroorzaakt. Onze formule bevat Q10 en geeft je huid een steviger gevoel in 10 dagen.
mooie natuurlijke zongebruinde look
2
DHA of dihydroxyaceton is een suiker die reageert met de huid en geleidelijk zorgt voor een mooie natuurlijke zongebruinde look!
mooie natuurlijke zongebruinde look
3
De Body Lotion is makkelijk aan te brengen, heeft een frisse geur en hydrateert de huid intensief!

HALLO ZELFVERTROUWEN

Of je huid nu al een tijdje geen zon heeft gezien of je zomergloed aan het vervagen is: je voelt je net even lekkerder met een gehydrateerde en bruine huid. Met een slimme twee-in-één formule als NIVEA Q10 Firming + Bronze is het een kwestie van smeren en stralen. Geen strepen, geen storende geur. Om blij van te worden. Trek dat kleedje maar aan!
* Dit product bevat geen zonnefilters en beschermt niet tegen zonnebrand.