Minerale
zonnecrème van
NIVEA SUN

Bescherm jezelf tegen de schadelijke effecten van de zon! De nieuwe minerale zonnecrème van NIVEA SUN bevat 100% minerale zonnefilters, en de formule met bio Aloë vera is vegan*. Ontdek alle voordelen van deze nieuwe zonnebescherming voor je huid en het milieu.

BETROUWBARE BESCHERMING VOOR JONG EN OUD

De zon schijnt en is een bron van warmte en blijdschap. Toch is het ook oppassen geblazen als je naar buiten gaat, want UV-stralen kunnen helaas ook schade aanrichten aan je huid. De gevoelige gezichtshuid en de tere kinderhuid zijn extra kwetsbaar. Met de nieuwe minerale zonnebescherming van NIVEA SUN is je huid altijd goed beschermd.

MINERALE ZONNEBESCHERMING VOOR HET GEZICHT

De huid van je gezicht komt veel vaker in de zon dan de rest van je lichaam. Ook is de huid daar dunner en daardoor gevoeliger voor schade en huidveroudering. Goede bescherming tegen de zon is dus belangrijk – ook als het bewolkt of koud is. De minerale zonnebescherming van NIVEA SUN is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige gezichtshuid. De formule is waterbestendig, voelt niet vettig aan, verstopt de poriën niet en laat een matte finish achter.

MINERALE ZONNEBESCHERMING VOOR KINDEREN

Ook kinderen zijn gebaat bij het gebruik van de minerale zonnebescherming van NIVEA SUN. Bescherming tegen de zon voor kinderen kan nog weleens een uitdaging zijn: ze zijn constant in beweging, spelen in het water en houden er niet van om ingesmeerd te worden. Maar de minerale zonnebescherming van NIVEA SUN is speciaal voor kinderen ontwikkeld en de huidverdraagzaamheid is getest door kinderartsen. SPF50+ biedt direct zeer hoge bescherming en de formule is extra waterbestendig. Ideaal voor beweeglijke en speelse kids.

DE SPECIFICITEIT VAN MINERALE FILTERS

Wat is de specificiteit van minerale UV-filters? Minerale UV-filters werken als kleine spiegels op de huid en weerkaatsen de UV-stralen. Dit is trouwens wat een lichte witte afwerking op de huid kan verklaren tijdens het aanbrengen. De filters zijn direct na het aanbrengen van je zonnebeschermingproduct effectief, waardoor je niet eerst een half uur hoeft te wachten om de zon in te gaan nadat je de zonnebrandcrème hebt aangebracht.

 

ocean respect

 

OCEAN RESPECT: MINDER IMPACT OP DE ONDERWATERWERELD

Niet alleen de werking van organische zonnefilters (ook vaak chemische filters genoemd) en minerale zonnefilters verschilt. Ook het effect op het milieu is anders. Organische filters, zoals oxybenzon en octinoxaat, kunnen - onder andere - schade aanrichten aan koraalriffen. Net zoals alle andere NIVEA SUN producten bevat de minerale NIVEA SUN zonnebescherming deze zonnefilters niet. Sterker nog: dit product bevat ook geen octocryleen.

 

 


* Geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten van dierlijke oorsprong