Q10 ENERGY : BOOST YOUR GLOW !

Het Gamma

Q10 ENERGY : GLANS VOOR DE VERMOEIDE HUID

Het nieuwe Q10 ENERGY gamma combineert voor de eerste keer Q10 met de vitamines C en E. Dagverzorging, nachtverzorging en tissue masker : laat je huid opnieuw stralen dankzij een formule met drievoudige antioxiderende werking die fijne lijntjes en tekenen van vermoeidheid helpt verminderen!

3 Antioxidanten

EEN INNOVERENDE FORMULE: 3 ANTIOXIDANTEN

Met de krachtige combinatie van het co-enzym Q10, vitamine C en vitamine E, werden de Q10 ENERGY verzorgingsproducten speciaal ontwikkeld om uw huid er stralend en energiek uit te laten zien, zelfs tijdens drukke dagen in ons hectische leven.

Het co-enzym NIVEA Q10 is 100% identiek aan dat van de huid en wordt verkregen door een natuurlijk en uniek gistingsproces om voor de hoogste kwaliteit van Q10 te zorgen. Deze antioxidant beschermt de huid en geeft deze energie, terwijl het het natuurlijke huidverouderingsproces afremt.

Vitamine C is een krachtige antioxidant die beschermt tegen vrije radicalen. Ze stimuleert de productie van collageen, een eiwit dat de huid van stevigheid en elasticiteit voorziet.

Vitamine E helpt vrije radicalen te neutraliseren en de huidbarrière te beschermen.


De Routine

DE Q10 ENERGY GLANS-ROUTINE

De Q10 ENERGY producten helpen de zichtbare tekenen van vermoeidheid en ouderdom te verminderen en de huid een gezonde uitstraling te geven. Met deze 3 stappen-routine laat je je huid er stralend uitzien!

STAP 1

Geef je huid een ochtendboost om je dag te starten ! Breng de Q10 ENERGY Dagverzorging elke ochtend aan op je vooraf gereinigde gezicht. Naast de drievoudige antioxiderende werking, beschermt ze de huid eveneens tegen UVA/UVB-stralen dankzij de SPF15.

STAP 2

Gun je huid een opkikkertje na een lange, drukke dag! Gebruik het Q10 ENERGY Tissue Masker en laat je huid er in slechts 10 minuten weer fris en stralend uitzien.

STAP 3

Eindig je dag in schoonheid ! Breng elke avond de Nachtverzorging Q10 ENERGY aan op je vooraf gereinigde gezicht en word wakker met een huid die straalt van vitaliteit.


Vragen & Antwoorden

VRAGEN & ANTWOORDEN – INTERVIEW MET DE EXPERT

« Dankzij de kracht van 3 antioxidanten biedt NIVEA Q10 ENERGY vanaf nu het ideale gamma aan om de de eerste tekenen van ouderdom te verminderen ». Dr. Dominik Göddertz, Laboratoriumdirecteur voor NIVEA FACE Anti-Age, beantwoordt de vragen over het Q10 ENERGY gamma en licht het unieke karakter van het gamma toe.
Interview met Dr. Dominik Göddertz, Laboratoriumdirecteur voor NIVEA Face Anti-Age, Beiersdorf AG

Wat maakt de producten van het Q10 ENERGY gamma uniek?

Het nieuwe NIVEA Q10 ENERGY gamma heeft een verbeterde formule, samengesteld uit 3 antioxidanten voor een complete antioxiderende werking. Deze unieke combinatie van Q10 100% identiek aan huideigen Q10, vitamine C en vitamine E, verschaft een krachtige, drievoudige en antioxiderende werking en biedt extra bescherming tegen vrije radicalen en tekenen van stress. Daarom zijn de Q10 ENERGY producten ook geschikt voor de jonge huid die reeds enkele eerste tekenen van ouderdom of vermoeidheid vertoont. Bovendien geven ze de huid een stralende en gezonde glans.

Wat zijn de oorzaken van tekenen van vermoeidheid en vroegtijdige huidveroudering?

Veel - zelfs jonge - mensen hebben een doffe en vermoeide huid. Het hectische levenstempo, dehydratatie en gebrek aan slaap kunnen allemaal bijdragen aan het verschijnen van tekenen van veroudering - vooral rond de ogen. Bovendien is ons gezicht het deel van ons lichaam dat het meest aan de zon is blootgesteld. Dit gebeurt elke dag, of het nu zonnig of bewolkt is. Vanwege haar gevoeligheid heft de gezichtshuid de neiging sneller te verouderen, vooral wanneer ze wordt blootgesteld aan UVA-stralen, die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van vrije radicalen op je huid.


Hoe beschermen deze 3 antioxidanten huidveroudering?

Vrije radicalen, veroorzaakt door bijvoorbeeld UVA-straling of vervuiling, kunnen leiden tot celdisfunctie en de vernietiging van collageen en elastine. Deze twee eiwitten zijn echter verantwoordelijk voor de stevigheid van onze huid. Specifiek kunnen UVA-stralen verantwoordelijk zijn voor 85% van de fijne lijntjes en rimpels in het gezicht.

 

Het co-enzym Q10, vitamine C en vitamine E spelen een belangrijke rol in het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Uit onderzoek van NIVEA is gebleken dat deze drie krachtige antioxidanten, door ze te combineren, hun krachten bundelen om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren. Deze drievoudige antioxiderende werking is zowel van binnenuit als van buitenaf effectief voor de huid, doordat ze de belangrijke delen van de huidcellen beschermt: celmembranen, mitochondriën (de energiegeneratoren voor de cellen) en het cytoplasma.