Lachende vrouw steunt haar kin op arm

Rijpere huid: de strijd tegen vroegtijdige veroudering

De juiste lichaamsmoisturizer voor de rijpere huid Minder elastisch, slapper en droger aanvoelend zijn de eerste tekenen van een rijpere huid. Met de juiste verzorging blijft de huid langer strak en ziet er altijd gevoed uit.


Rijpere huid? Verzorg je mooi!

Verwen je huid met intensieve verzorging zodat ze stevig en altijd gevoed blijft.

De schoonheidsroutine voor de rijpere huid: begin met een scrub

De rijpere huid moet goed voorbereid worden om schoonheidsproducten te kunnen absorberen. Verwen jezelf één keer per week met een scrub. Hiermee verwijder je dode huidcellen en je huid ziet er gelijk gladder uit.

De eerste tekenen van de rijpere huid herkennen

  •  De huid begint bij vrouwen tussen de 25 en 30 biologisch ouder te worden.
  •  De eerste tekenen zijn vaak een gebrek aan elasticiteit en verlies aan vocht.
  •  De huid is niet langer in staat vocht gemakkelijk op te slaan en droogheid kan een slappe huid en zelfs irritatie veroorzaken.
  •  De rijpere huid wordt ook slapper en de eerste pigmentverkleuringen kunnen zich ontwikkelen: vooral bij het decolleté en bovenarmen omdat deze gebieden vaker blootgesteld worden aan de zon.
  •  Het verlies van collageen leidt er ook toe dat de huid dunner wordt en de talgproductie afneemt.
  •  Als de huid minder strak wordt, kunnen er lelijke putten en cellutite op de bovenbenen ontstaan.

De rijpere huid blijft langer stralend mooi met de juiste verzorging.

De rijpere huid heeft een andere verzorging nodig dan een jongere huid. Daarom moet je je schoonheidsregime aanpassen en de juiste verzorgingsproducten gebruiken.

Veel verzorging nodig maar niet genoeg tijd?De oplossing is Onder de douche-producten

De Verstevigende Q10 Body Lotion onder de douche voorziet de huid van vocht, ook onder de douche. Gewoon aanbrengen, afspoelen en genieten van een zachtere, strakkere huid.

NIVEA heeft schoonheidsproducten voor de rijpere huid

Om er voor te zorgen dat de rijpere huid altijd goed verzorgd is, voldoende vocht heeft en strakker is, kun je veel rijke lotions van NIVEA vinden. Eén van onze bestsellers is Verstevigende Q10 Body Lotion.
Deze formule, die de huid strakker maakt, is verrijkt met voedende bestanddelen: co-enzym Q10, L-carnitine en creatine vormen het NIVEA Q10, die het energieniveau van de cellen verhoogt, zoals bewezen bij wetenschappelijke testen. Onze Q10 Body Lotion versterkt de huid en helpt de elasticiteit te verbeterenMaar in NIVEA Body Lotion Vital worden soja-eiwitten en granaatappelextract gebruikt.

De volle formule van deze lotion is vochtinbrengend en vermindert actief het slapper worden van de huid.

De rijpere huid heeft veel aandacht nodig

Soms is het eenvoudiger dan je denkt: glimlachen voor een mooie huid.

Naast het goed verzorgen van je huid, heb je ook een positieve instelling nodig. Het oude gezegde is waar: je bent zo oud als je je voelt. Kleed je naar de nieuwste mode en straal innerlijke schoonheid uit: want dat is tijdloze schoonheid!

Intensieve verzorging voor de rijpere huid - Q10 Firming Body Oil

Omdat de rijpere huid niet meer zo goed vocht kan vasthouden, wordt ze vaak droog. Ga die strijd aan met een volle moisturizer en laat de huid er tegelijkertijd glad uitzien.
Waarom zou je  NIVEA’s Q10 Verstevigende Body Oil niet eens proberen? Deze lichaamsolie met Q10 en avocado-olie verzorgt de huid intensief en maakt ze tegelijkertijd glad. Wetenschappelijke testen hebben uitgewezen dat de formule met Q10 van NIVEA intensief vochtinbrengend is.

De huid zal er al na 2 weken strakker uitzien. Daarbij komt dat de olie snel intrekt, geen vettige laag achterlaat. Gun jezelf en je huid dat plezier. Ervaar zelf hoe effectief deze optimale moisturizer is voor de rijpere huid.