Blonde vrouw bedachtelijk kijkt

Mijn anti-aginggeheim? Verzorging met Q10!

Behoud je jeugdige uiterlijk. Waarom er ouder uitzien dan nodig is? Door Q10 antirimpelverzorgingsproducten te gebruiken, kun je voorkomen dat je huid voortijdig veroudert.


Q10 producten gebruiken in de strijd tegen rimpels

Jonge en strakke huid – wie wil dat niet? Maar het huidverouderingsproces verloopt bij iedereen anders, afhankelijk van erfelijkheidsfactoren en hoe gezond onze levensstijl is. NIVEA Q10 producten zijn er om je bij te staan bij de anti-agingverzorging.

De huid heeft energie en een goede verdedigingslinie nodig

Het huideigen co-enzym Q10 is cruciaal voor het genereren van energie en beschermt de huid tegen oxidatieve stress. Maar het gehalte Q10 in onze huid wordt in de loop der jaren minder. Anti-agingproducten met Q10 ondersteunen onze huid effectief.

De feiten achter Q10

Co-enzym Q10, of alleen Q10, wordt door het lichaam zelf aangemaakt en levert een belangrijke bijdrage aan het functioneren van alle lichaamscellen. Het co-enzym, vergelijkbaar met een vitamine, is in het hele lichaam aanwezig en kan talloze, cruciale processen ondersteunen. Q10 is vooral nodig bij de energieproductie van cellen in het mitochondrium. Het is tevens een antioxidant om zowel in als buiten de cellen de vrije radicalen af te weren. Vrije radicalen versnellen het verouderingsproces van de huid en beschadigen de cellen. Daarnaast zit er Q10 in de celmembranen en de lipiden op het huidoppervlak waar het ook de volledig de taak als antioxidant op zich neemt. Q10 kan de huid beschermen tegen schade veroorzaakt door UV-stralen.


Het resultaat van het onderzoek van NIVEA 

Alle NIVEA-producten zijn het gevolg van een combinatie van een zeer goed ontwikkelde innovatiecultuur en meer dan een eeuw aan kennis en ervaring van Beiersdorf op het gebied van huidonderzoek. Het onderzoeksteam van NIVEA zit al bijna een kwart eeuw op het spoor van de effecten van Q10. Onze wetenschappers hebben de rol van het co-enzym Q10 in de menselijke huid grondig onderzocht en hebben het al vanaf 1998 aan huidsverzorgingsproducten toegevoegd. Tot de dag van vandaag zijn Q10 producten over de hele wereld zeer in trek: iedere twee seconden wordt er een potje NIVEA Q10 verkocht.

Q10: een wetenschappelijke ontdekking

  • De Amerikaanse wetenschapper Frederick L. Crane heeft het co-enzym in 1957 ontdekt. 
  • De Britse chemicus Peter Dennis Mitchell heeft ontdekt hoe Q10 in de cellen werkt. Hij heeft in 1978 voor zijn werk hiermee de Nobelprijs voor Scheikunde gekregen. 
  • De wetenschappers van Beiersdorf waren de eerste om de gevolgen van Q10 op de huid te onderzoeken en hebben het sinds 1998 aan huidverzorgingsproducten toegevoegd.

Eigenschappen van het co-enzym Q10

Twee van de belangrijkste functies van het co-enzym Q10 in het lichaam zijn het genereren van energie en het beschermen van de cellen.

Ons Q10-onderzoek voor uw huid

Onze wetenschappers van het Beiersdorf-onderzoekscentrum in Hamburg hebben al decennialang de wereldwijde norm bepaald in de ontwikkeling van het co-enzym Q10 voor huidverzorging.

Ons Q10-onderzoek voor uw huid

Na toepassing van producten met Q10 dringt het co-enzym door de buitenste lagen van de huid. De huid krijgt dus met regelmatig gebruik het waardevolle ingrediënt Q10 toegediend.

Ons Q10-onderzoek voor uw huid

Onderzoekers van NIVEA waren de eerste om Q10 als ingrediënt toe te voegen aan huidverzorgingsproducten voor de massamarkt.

Antirimpel- en -cellulitusproducten met Q10 van NIVEA

In de anti-agingproducten is Q10 lange tijd gebruikt als een waardevol bestanddeel in producten zoals het NIVEA Q10-assortiment.

Er jonger uitzien: niet alleen in je gezicht

NIVEA-producten met Q10 voor de verzorging van je handen

Je leeftijd is het eerst zichtbaar aan je handen. Verwen jezelf met een vochtinbrengende handcrème, zoals NIVEA Q10 Anti Age Hand Crème. Deze voorkomt effectief de eerste tekenen van veroudering van de huid.

Er jonger uitzien: niet alleen in je gezicht

NIVEA-producten met Q10 voor de verzorging van je gezicht

Je gezichtshuid is gevoelig en wordt iedere dag weer blootgesteld aan omgevingsinvloeden. Dat is de reden dat een dagcrème als NIVEA Q10 Plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 15 cruciaal is.

Er jonger uitzien: niet alleen in je gezicht

NIVEA-producten met Q10 voor de verzorging van je lichaam

Als je ouder wordt, verliest je huid over het hele lichaam zijn stevigheid en elasticiteit. NIVEA Q10 Verstevigende Body Lotion verstevigt bij regelmatig gebruik de huid al binnen twee weken!

NIVEA Q10plus Serum

Het NIVEA-onderzoeksteam kan bogen op vele jaren aan expertise en uitzonderlijke, specialistische kennis over Q10 in de huid. Je kunt hier profijt van hebben door de nieuwe, zeer effectieve formule van Q10 Plus Anti-Rimpel Pearls Serum te gebruiken.

Gepatenteerd effect

Gepatenteerd effect
De innovatieve NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Serum Pearls bevatten de hoogste concentratie aan het huideigen actieve ingrediënt Q10 in het NIVEA Q10 Plus Anti-Rimpel assortiment. Voor de eerste keer in de geschiedenis van NIVEA worden de Q10plus actieve parels gecombineerd met een hydrogel tot een zeer effectief antirimpelserum. Deze unieke, gepatenteerde formule van Q10, hyaluronzuur en creatine vermindert zichtbaar rimpels en voorkomt dat deze vroegtijdig worden gevormd. Voor een gladdere, jonger uitziende huid en een verfijnd uiterlijk.


Altijd vers: met actieve dispenser
De antirimpelkracht van de serumformule wordt met elk gebruik vers geactiveerd. Door op de dispenser te drukken, komen de kleine parels door de kop van de dispenser naar buiten en vormen samen met de hydrogel een zeer effectief serum dat in de huid trekt. Het beste is als je NIVEA Q10 plus Anti-Rimpel Serum Pearls's ochtends en 's avonds aanbrengt op je huid. Ze zijn ook heel geschikt als een make-upbasis omdat ze de huid glad en zacht maken.

Langer jong blijven!

Word actiever en geef je dagelijkse antirimpelroutine een extra boost. Met de juiste voeding, beweging en voldoende gezonde slaap, zal je huid er langer stevig en jong uitzien.

Hoe kun jij je lichaam en huid er langer fit laten uitzien?

Goed slapen

Voldoende slapen zorgt er ook voor dat je huidcellen alert blijven. Wanneer we slapen, zal ons lichaam zich herstellen. Gun jezelf 7 of 8 uur slaap per nacht. Je zult worden beloond met een frisse, gezonde huid.

Hoe kun jij je lichaam en huid er langer fit laten uitzien?

Wees bewust van wat je eet

Calcium, ijzer en vitamine C voorkomen de tekenen van huidveroudering. Dat is de reden dat je veel groenten, vis en peulvruchten moet eten.

Hoe kun jij je lichaam en huid er langer fit laten uitzien?

Beweeg

Door te bewegen, krijgt het weefsel betere circulatie en dat is ook zichtbaar in je huid. En het zal ook je immuunsysteem versterken. En daarvoor hoef je echt niet naar de sportschool. Neem bijvoorbeeld de trap in plaats van de lift en je huid zal je er dankbaar voor zijn.