Q10 en Q10 plus

Mijn anti-aginggeheim? Verzorging met Q10!

Behoud je jeugdige uiterlijk

Waarom er ouder uitzien dan nodig is? Door Q10 antirimpelverzorgingsproducten te gebruiken, kun je voorkomen dat je huid voortijdig veroudert.

Q10 producten gebruiken in de strijd tegen rimpels

Jonge en strakke huid – wie wil dat niet? Maar het huidverouderingsproces verloopt bij iedereen anders, afhankelijk van erfelijkheidsfactoren en hoe gezond onze levensstijl is. NIVEA Q10 producten zijn er om je bij te staan bij de anti-agingverzorging.

De huid heeft energie en een goede verdedigingslinie nodig

De huid heeft energie nodig

Het huideigen co-enzym Q10 is cruciaal voor het genereren van energie en beschermt de huid tegen oxidatieve stress. Maar het gehalte Q10 in onze huid wordt in de loop der jaren minder. Anti-agingproducten met Q10 ondersteunen onze huid effectief.

De feiten achter Q10

Co-enzym Q10, of alleen Q10, wordt door het lichaam zelf aangemaakt en levert een belangrijke bijdrage aan het functioneren van alle lichaamscellen. Het co-enzym, vergelijkbaar met een vitamine, is in het hele lichaam aanwezig en kan talloze, cruciale processen ondersteunen. Q10 is vooral nodig bij de energieproductie van cellen in het mitochondrium. Het is tevens een antioxidant om zowel in als buiten de cellen de vrije radicalen af te weren. Vrije radicalen versnellen het verouderingsproces van de huid en beschadigen de cellen. Daarnaast zit er Q10 in de celmembranen en de lipiden op het huidoppervlak waar het ook de volledig de taak als antioxidant op zich neemt. Q10 kan de huid beschermen tegen schade veroorzaakt door UV-stralen.Het resultaat van het onderzoek van NIVEA 

Alle NIVEA-producten zijn het gevolg van een combinatie van een zeer goed ontwikkelde innovatiecultuur en meer dan een eeuw aan kennis en ervaring van Beiersdorf op het gebied van huidonderzoek. Het onderzoeksteam van NIVEA zit al bijna een kwart eeuw op het spoor van de effecten van Q10. Onze wetenschappers hebben de rol van het co-enzym Q10 in de menselijke huid grondig onderzocht en hebben het al vanaf 1998 aan huidsverzorgingsproducten toegevoegd. Tot de dag van vandaag zijn Q10 producten over de hele wereld zeer in trek: iedere twee seconden wordt er een potje NIVEA Q10 verkocht.

Q10: een wetenschappelijke ontdekking

  • De Amerikaanse wetenschapper Frederick L. Crane heeft het co-enzym in 1957 ontdekt. 
  • De Britse chemicus Peter Dennis Mitchell heeft ontdekt hoe Q10 in de cellen werkt. Hij heeft in 1978 voor zijn werk hiermee de Nobelprijs voor Scheikunde gekregen. 
  • De wetenschappers van Beiersdorf waren de eerste om de gevolgen van Q10 op de huid te onderzoeken en hebben het sinds 1998 aan huidverzorgingsproducten toegevoegd.

Eigenschappen van het co-enzym Q10

Co-enzym Q10

Twee van de belangrijkste functies van het co-enzym Q10 in het lichaam zijn het genereren van energie en het beschermen van de cellen.

Antirimpel- en -cellulitusproducten met Q10 van NIVEA

In de anti-agingproducten is Q10 lange tijd gebruikt als een waardevol bestanddeel in producten zoals het NIVEA Q10-assortiment.

NIVEA Q10plus Serum

Het NIVEA-onderzoeksteam kan bogen op vele jaren aan expertise en uitzonderlijke, specialistische kennis over Q10 in de huid. Je kunt hier profijt van hebben door de nieuwe, zeer effectieve formule van Q10 Plus Anti-Rimpel Pearls Serum te gebruiken.

Gepatenteerd effect

Gepatenteerd effect

De innovatieve NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Serum Pearls bevatten de hoogste concentratie aan het huideigen actieve ingrediënt Q10 in het NIVEA Q10 Plus Anti-Rimpel assortiment. Voor de eerste keer in de geschiedenis van NIVEA worden de Q10plus actieve parels gecombineerd met een hydrogel tot een zeer effectief antirimpelserum. Deze unieke, gepatenteerde formule van Q10, hyaluronzuur en creatine vermindert zichtbaar rimpels en voorkomt dat deze vroegtijdig worden gevormd. Voor een gladdere, jonger uitziende huid en een verfijnd uiterlijk.Altijd vers: met actieve dispenser

De antirimpelkracht van de serumformule wordt met elk gebruik vers geactiveerd. Door op de dispenser te drukken, komen de kleine parels door de kop van de dispenser naar buiten en vormen samen met de hydrogel een zeer effectief serum dat in de huid trekt. Het beste is als je NIVEA Q10 plus Anti-Rimpel Serum Pearls's ochtends en 's avonds aanbrengt op je huid. Ze zijn ook heel geschikt als een make-upbasis omdat ze de huid glad en zacht maken.

Langer jong blijven!

Word actiever en geef je dagelijkse antirimpelroutine een extra boost. Met de juiste voeding, beweging en voldoende gezonde slaap, zal je huid er langer stevig en jong uitzien.