Visgraatvlecht Headline

De visgraatvlecht: de trendy haarstijl

Stap-voor-stap instructies voor thuis
Het is cool en laat je er mooier uitzien: de visgraatvlecht. Maar hoe doe je dat? Je kunt deze haarstijl op een eenvoudige manier kopiëren met behulp van onze instructies. En de meest trendy vlecht van de zomer van 2015 heeft vele varianten. We laten je zien hoe je hem kunt maken.

De visgraatvlecht – casual, stijlvol, lief

Deze variant is een goede afwisseling voor een normale vlecht of Franse vlecht en staat heel mooi bij lang haar. De visgraatvlecht is geschikt voor alle gelegenheden, want het is zowel een casual als elegante haarstijl.

De visgraatvlecht – populair bij celebraties

Veel vrouwen houden van deze vlecht, omdat hij zo eenvoudig te maken is en toch een geweldige indruk maakt. Supercasual varianten zijn het populairst: met een visgraatvlecht aan de zijkant van het hoofd die nonchalant over je schouder ligt. De losse strengen geven deze vlecht een casual look. Geweldig! 

Doe hier meer inspiratie op voor eenvoudige en mooie alledaagse haarstijlen.
Een lage visgraatvlecht zorgt voor een prachtige casual look.

Eén haarstijl – vele mogelijkheden

Met slechts een paar simpele trucs kun je een volledig nieuwe look creëren met een stijlvolle visgraatvlecht! Wees creatief en tover een compleet nieuwe variant van je visgraatvlecht tevoorschijn. Hier zie je twee schitterende haarstijlen.

Andere varianten

  • Glanzend en strak – de visgraatvlecht is heel veelzijdig. Het is ook de perfecte haarstijl voor chique gelegenheden wanneer je je haar in een middenscheiding draagt. Voor deze look dien je het haar strak vast te binden en af te werken met een volumineuze vlecht die een magnifieke glans heeft! 
  • En er zijn nog andere varianten als je extra volume wilt. Zo kun je de vlecht aan de zijkant van je hoofd maken. Kam hiervoor al je haar naar één kant, maak een lage zijscheiding, toupeer de haarlijn en vlecht daarna een strakke visgraatvlecht. Zo krijgt je haar een stijlvolle glans en creëer je een mooi contrast met het volumineuze bovenste deel van je hoofd. 
  • Andere chique versies laten zien dat deze haarstijl voor lang haar simpelweg betoverend is. Vlechten opzij met volume aan de haarlijn zijn hier het mooist. Vlecht de strengen eerst losjes en naar beneden toe steeds strakker. Met deze elegante haarstijl zul je beslist opvallen!
  • Bekijk hier nog meer fantastische gevlochten haarstijlen en andere vlechttechnieken.

Top advies

De visgraatvlecht is eenvoudig, ook al lijkt hij ingewikkeld. Des te fijner je de strengen verdeelt, des te groter het effect! Een prachtig kapsel voor vele gelegenheden, zowel voor vrije tijd als een avondje uit. Probeer het dus beslist een keer!

Onze aanbevelingen voor de perfecte visgraatvlecht, speciaal voor jou

De geknoopte vlecht

Zodra je de vlecht hebt gemaakt, breng je hem naar achter voor een stijlvolle look. Daarvoor draai je de vlecht strak samen, waarna je hem met een paar schuifspeldjes vastmaakt. Fixeer dan met een beetje NIVEA haarlak en spuit er wat NIVEA Styling Spray STRONG HOLD op om de vlecht extra te laten glanzen.
Onze aanbevelingen, speciaal voor jou