KIES JOUW LOOK 1

Welke look wil jij creëren? 

Met dit nieuwe gamma haarstylingproducten van NIVEA ga je voor een perfecte haarlook in drie eenvoudige stappen, zonder het haar uit te drogen! Volumineus, steil, gekruld of textuur: jij hoeft enkel te kiezen!

VOLUMINEUS

Voor maximaal volume

Wil je weelderig haar? Bekijk dan de tutorial voor een volumineuze look! 

1. PREP
Bereid je haar voor met onze Volume Styling Primer crème om het te beschermen tegen de warmte.
 

2. FORM
Geef je haar extra volume met onze innovatieve Volume Plumping Mousse. Verkies je een spray? Ga dan voor onze Volume Root-Lifting Spray formule om de wortels te liften en je haar extra volumineus te maken.
 

3. FINISH
Werk je look af, zonder je haar uit te drogen, met onze Volume Forming Spray 0% alcohol. Je geniet 24u lang van een flexibele fixatie. Of fixeer je look met de langdurige Volume Hair Spray. Zo behoud je het volume van je kapsel, zonder je haar uit te drogen.


STEIL

Voor zijdezacht, steil haar

Wil je een pluisvrij en glanzend kapsel? Bekijk de tutorial en creëer je look!

1. PREP
Bereid je haar voor met onze Straight Styling Primer crème om het te beschermen tegen de warmte, terwijl het gehydrateerd blijft. Of gebruik onze Straight Pre-Styling Mist spray om het breken van fijn haar te minimaliseren en het tegelijkertijd te beschermen tegen de warmte.
 

2. FORM
Breng onze Straight Anti-Frizz Crème aan om je haar te hydrateren en het glad te maken. Bye bye pluizig haar en weerbarstige lokken!
 

3. FINISH
Gebruik daarna onze Straight Forming Spray 0% alcohol om je look af te werken, zonder je haar uit te drogen. Ziezo, je steile look is klaar!


TEXTUUR

Voor een supergefixeerde afwerking

Wil je een kapsel dat perfect gefixeerd is? Deze tutorial toont je hoe je zo’n look creëert!

1. PREP
Bereid je haar voor met onze Texture Styling Primer crème om het te beschermen tegen de warmte.
 

2. FORM
Breng onze Texture Sculpting Gel aan om je lokken te temmen en ze in model te leggen. Houdt 24u, zonder plakkerig gevoel!
 

3. FINISH
Gebruik onze Texture Hair Spray om extra textuur te geven aan je haar, zonder het uit te drogen. Je look wordt tot 24u lang ultrasterk gefixeerd.


GEKRULD

Voor veerkrachtige krullen

Wil je mooie, veerkrachtige krullen? Bekijk dan zeker deze tutorial en ontdek hoe je deze look creëert! 

1. PREP
Bereid je haar voor met onze Curl Styling Primer crème om het te beschermen tegen de warmte.
 

2. FORM
Breng onze Curl Plumping Mousse aan om je haar te hydrateren en natuurlijke golfjes te creëren. Of je kan ook onze Curl Defining Crème met droge verzorgende olie gebruiken om je haar te voeden en weerbarstige lokken te temmen.
 

3. FINISH
Gebruik tenslotte onze Curl Forming Spray 0% alcohol om je look af te werken zonder je haar uit te drogen en nog meer volume aan je krullen te geven.