Q10 collectie met brunnette met blauwe ogen

NIEUW: NIVEA Q10,
100% identiek aan het huideigen Q10

Q10 SKIN ID READER

Welkom bij de Q10 Skin ID Reader

Klik op "START" en ontdek welke emoties jou vorm geven.

GENIET VAN DE ERVARING

1. Neem een selfie
2. Ontvang je Q10 Skin ID
3. Deel met je vrienden 

Wanneer je op [OK] klikt om te starten, geef je ons de toestemming om gedurende een korte periode een foto te sturen naar [Beiersdorf AG, Unnastraße 48, 20251 Hamburg]. Deze dienst heeft toegang tot de camera nodig. Na 24 uur verwijderen we de foto en we gebruiken deze niet voo randere doeleinden. Meer info vind je hier.

 


100% HUIDIDENTIEKE Q10

Ontdek de nieuwe Q10 Power Formule

Jouw huid is zo uniek als jij. Daarom verdient jouw huid de beste verzorging. NIVEA Q10 Power bevat nu Q10 die 100% identiek is aan het huideigen Q10. De Q10 wordt tijdens een natuurlijk gistingsproces aangemaakt en deze pure en natuurlijke kwaliteit van Q10 werkt perfect samen met de huid. Vermindert zichtbaar rimpels in 4 weken.

Alle NIVEA Q10 Power producten bevatten Q10 die 100% identiek is aan het huideigen Q10.

Q10 is een co-enzym dat in elke huidcel aanwezig is. Het beschermt de huid en geeft deze energie, terwijl het het natuurlijke huidverouderingsproces afremt. NIVEA Q10 Power bevat Q10 die 100% identiek is aan het huideigen Q10. Het proces is uniek en zorgt voor de hoogste kwaliteit Q10 die perfect samenwerkt met de huid.

Van natuurlijke gist naar Q10 in 3 stappen

STAP 1

Onttrekking van Q10 uit natuurlijke gist

STAP 2

Zuiveren en kristalliseren van de Q10

STAP 3

Uitdrogen van Q10 zodat deze identiek is aan het huideigen co-enzyme Q10

Voor ieder huidtype een geschikt product


PERSOONLIJKE Q10 ROUTINE EN PRODUCTEN

Wat is jouw Q10 routine?

VRAGEN & ANTWOORDEN

Deze Q10 van pure kwaliteit werkt perfect samen met onze huid.

Dr. Lara Terstegen, Research & Development, Beiersdorf AG, beantwoordt de belangrijkste vragen over de NIVEA Q10 Power Anti-Rimpel + Extra-Voedende Producen.

Interview met Dr. Lara Terstegen, Research & Development, Beiersdorf AG.

Het co-enzym Q10 is nu 100% huididentiek. Wat betekent dat en welk effect heeft de formule op mijn huid?

Alle NIVEA Q10 Power Anti-Rimpel producten bevatten Q10 van natuurlijke kwaliteit, die nu 100% identiek is aan de Q10 van jouw huid. Het is de zuiverste kwaliteit die op de markt verkrijgbaar is. Door een natuurlijk gistingsproces werkt deze Q10 van pure kwaliteit perfect in harmonie met onze huid. Dankzij de bio-identieke vorm kan onze Q10 de natuurlijke huidveroudering afremmen en werken als een beschermende anti-oxidant.

 

Kan u het natuurlijk gistingsproces uitleggen?

De natuurlijke gisting geeft onze Q10 de zogenaamde all-trans isomere vorm, die biologisch identiek is aan het Q10 co-enzym dat in het menselijk lichaam wordt geproduceerd. Dit is de enige manier om een puur product van hoge kwaliteit te garanderen, dat tevens het zuiverste commerciële Q10 co-enzym is die op de markt verkrijgbaar is.