NIEUW: NIVEA Q10,
100% identiek aan
het huideigen Q10

Natuurlijke anti-veroudering van je huid met Q10,
100% identiek aan het huideigen Q10 - 100% jou.

Q10 SKIN ID READER

Welkom bij de Q10 Skin ID Reader

Klik op "START" en ontdek welke emoties jou vorm geven.

 

GENIET VAN DE ERVARING

1. Neem een selfie
2. Ontvang je Q10 Skin ID
3. Deel met je vrienden 

Wanneer je op [START] klikt om te starten, geef je ons de toestemming om gedurende een korte periode een foto te sturen naar [Beiersdorf AG, Unnastraße 48, 20251 Hamburg]. Deze dienst heeft toegang tot de camera nodig. Na 24 uur verwijderen we de foto en we gebruiken deze niet voor andere doeleinden. Meer info vind je hier.
100% HUIDIDENTIEKE Q10

Ontdek de nieuwe Q10 Power Formule

Jouw huid is zo uniek als jij. Daarom verdient jouw huid de beste verzorging. NIVEA Q10 Power bevat nu Q10 die 100% identiek is aan het huideigen Q10. De Q10 wordt tijdens een natuurlijk gistingsproces aangemaakt en deze pure en natuurlijke kwaliteit van Q10 werkt perfect samen met de huid. Vermindert zichtbaar rimpels in 4 weken.

Alle NIVEA Q10 Power producten bevatten Q10 die 100% identiek is aan het huideigen Q10.

Q10 is een co-enzym dat in elke huidcel aanwezig is. Het beschermt de huid en geeft deze energie, terwijl het het natuurlijke huidverouderingsproces afremt. NIVEA Q10 Power bevat Q10 die 100% identiek is aan het huideigen Q10. Het natuurlijk gistingsproces is uniek om voor de hoogste kwaliteit van Q10 te zorgen die perfect samenwerkt met de huid.

Voor ieder huidtype een geschikt product

PERSOONLIJKE Q10 ROUTINE EN PRODUCTEN

Wat is jouw Q10 routine?

VRAGEN & ANTWOORDEN

Deze Q10 van pure kwaliteit werkt perfect samen met onze huid.

Dr. Lara Terstegen, Research & Development, Beiersdorf AG, beantwoordt de belangrijkste vragen over de NIVEA Q10 Power Anti-Rimpel + Extra-Voedende Producten.

Interview met Dr. Lara Terstegen, Research & Development, Beiersdorf AG.

Het co-enzym Q10 is nu 100% huididentiek. Wat betekent dat en welk effect heeft de formule op mijn huid?

Alle NIVEA Q10 Power Anti-Rimpel producten bevatten Q10 van natuurlijke kwaliteit, die nu 100% identiek is aan de Q10 van jouw huid. Het is de zuiverste kwaliteit die op de markt verkrijgbaar is. Door een natuurlijk gistingsproces werkt deze Q10 van pure kwaliteit perfect in harmonie met onze huid. Dankzij de bio-identieke vorm kan onze Q10 de natuurlijke huidveroudering afremmen en werken als een beschermende anti-oxidant.

Kan u het natuurlijk gistingsproces uitleggen?

De natuurlijke gisting geeft onze Q10 de zogenaamde all-trans isomere vorm, die biologisch identiek is aan het Q10 co-enzym dat in het menselijk lichaam wordt geproduceerd. Dit is de enige manier om een puur product van hoge kwaliteit te garanderen, dat tevens het zuiverste commerciële Q10 co-enzym is die op de markt verkrijgbaar is.