De kostbare formule met 100% bio arganolie voor een intens gevoede huid
INTRO

NIEUW: ONS Q10 EXTRA VOEDEND GAMMA

Zoek je een anti-age verzorging aangepast aan jouw droge huid? Het nieuwe Q10 Extra Voedend-gamma bevat een kostbare combinatie van Q10 van natuurlijke oorsprong, evenals luxueuze Bio Arganolie. De formule voedt de droge tot zeer droge huid gedurende 24 uur. Dat maakt van het Q10 Extra Voedend-gamma een ideale partner voor vrouwen met een veeleisende huid. Ontdek hieronder de verzorging die bij jou past!
VERWENNENDE Q10 OLIE MET ARGANOLIE

ONTDEK DE MULTI-ACTION OLIE MET BIO ARGANOLIE

De verwennende Multi-Action olie is een kostbare mix van onder andere Bio Arganolie en het Q10 Co-enzym. De olie kan op 3 manieren gebruikt worden, afhankelijk van de behoeften van je huid: 1 druppel voor een stralende huid, 2 druppels voor een huid die er gevoed en gezond uitziet, en 3 druppels voor een huid die zichtbaar jonger oogt. Breng simpelweg de olie puur of vermengd met een dagcrème aan. En om je extra comfort te bieden, is de formule niet vet!

TOEPASSING

HOE GEBRUIK JE DE VERWENNENDE MULTI-ACTION OLIE?

STAP 1: KIES JOUW TOEPASSING

De pipet maakt een verzorging mogelijk die is aangepast aan jouw noden: 1 druppel om je glow te boosten, 2 druppels voor een intense verzorging, 3 druppels voor een masker.

STAP 2: BRENG AAN

Breng na het reinigen van je huid de gewenste hoeveelheid aan op de palm van je hand, of meteen op je gezicht.

STAP 3: MASSEER

Masseer de Multi-Action olie zachtjes in op je gezicht en hals. De niet-vette formule zorgt voor een heerlijk gevoel op je huid, zonder een dun laagje achter te laten.

BEKIJK DE TUTORIAL

VUL JE ROUTINE AAN

DAG- EN NACHTCRÈME

De Q10 Extra Voedende Dagcrème draagt zorg voor de droge tot zeer droge huid. De formule met Q10 Co-enzym en Bio Arganolie zorgt 24u lang voor hydratatie, vermindert zichtbaar rimpels en verstevigt voelbaar de huid.

De Q10 Extra Voedende Nachtcrème met Q10 Co-enzym en Bio Arganolie vult jouw dagelijkse beauty routine aan. De extra voedende werking gebeurt doorheen de nacht, wanneer je huid het meest ontvankelijk is. Breng de nachtverzorging aan nadat je je gezicht gereinigd hebt.