De zon schijnt niet enkel op het strand!
Denk eraan je gezicht te beschermen.

Een zonnebescherming voor al je zonnige momenten!

Een picknick in de zon, heerlijk niksen in de tuin … je gezicht komt niet alleen op het strand in contact met de zon. En dat terwijl de huid van je gezicht fijner en gevoeliger is dan de andere zones op je lichaam. Daarom heeft je gezicht bescherming en verzorging nodig van een zonnebescherming die speciaal ontwikkeld is voor je gezicht. Met NIVEA SUN GEZICHT combineren we onze expertise op het gebied van zonnebescherming met onze uitgebreide kennis als specialist in gezichtsverzorging. Met als resultaat de beste bescherming voor jouw gezicht!
NIVEA SUN GEZICHT

EEN GAMMA ZONNEBESCHERMINGSPRODUCTEN SPECIAAL VOOR HET GEZICHT

De NIVEA SUN GEZICHT verzorgingsproducten zijn verrijkt met Licochalcone A, natuurlijke extracten met antioxidante eigenschappen die de huid beschermen tegen uv-stralen en schade aangericht door vrije radicalen.

De zonnebeschermingsproducten hebben een ultralichte textuur en dankzij hun kleine formaat kan je ze overal mee naartoe nemen om je gezicht zonder risico’s aan de zon bloot te stellen.

NIVEA SUN GEZICHT ANTI-AGE

Deze zonnebescherming filtert de uva- en uvb-stralen en garandeert onmiddellijke bescherming, waterdicht, tegen de uva-stralen die de huid verouderen en de uvb-stralen die zonnebrand veroorzaken.
De formule is verrijkt met co-enzym Q1O. Deze molecule, van nature aanwezig in de huid, neutraliseert vrije radicalen en speelt een essentiële rol bij de aanmaak van nieuwe cellen door de energieproductie in de huidcellen te stimuleren.

NIVEA SUN GEZICHT SHINE CONTROL

NIVEA SUN GEZICHT SHINE CONTROL werd speciaal ontwikkeld voor de jongere of glimmende huid. De formule heeft een matterend en hydraterend effect én beschermt de huid doeltreffend tegen uv-stralen met SPF30.
Het resultaat? Een beschermd gezicht dat niet glimt!

PROTECT & HYDRATE EN KIDS

NIVEA PROTECT & HYDRATE EN NIVEA SUN KIDS:
BESCHERMING VOOR JE HUID ÉN JE KLEDING

De zomer is hét seizoen bij uitstek om een eindje te fietsen, te wandelen of te ontspannen op het strand. Wie zomer zegt, zegt ook zonnebescherming! Soms laten de uv-filters in zonnecrèmes echter vlekken na, zelfs na het wassen, vervelend he? Dankzij NIVEA is dat verleden tijd!

De gamma’s Protect & Hydrate en Kids maken gebruik een baanbrekende formule op basis van 2 ingrediënten: een anti-herafzettingsmiddel en een complexvormer.
Het resultaat? De eerste zonnebescherming die de huid van jou en je kinderen beschermt tegen de schadelijke uv-stralen én die de intensiteit van door zonnecrème veroorzaakte vlekken helpt te verminderen na het wassen.