NIVEA
Micellar Shampoos
Was je haar in alle zachtheid

BEN JE MEER COLOR OF DETOX?

Zoek je een shampoo die je haar grondig wast en het respecteert? Ontdek de nieuwe toevoegingen aan ons Micellar-assortiment: voor gekleurd of gehighlight haar kies je voor Pure Color Micellar Shampoo en Conditioner duo. Voor een detox van je haar, die je eenvoudig thuis kan uitvoeren, vertrouw je op de Pure Detox Micellar Shampoo die het haar respecteert, verfrist en hydrateert.

DE NIVEA MICELLAR-FAMILIE BREIDT UIT!

NIVEA Micellar Shampoos wassen het haar en de hoofdhuid in alle zachtheid. De micellen zijn milde reinigingsmiddelen voor het haar, die vuil en vet omhullen. Tegelijkertijd wordt de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid beschermd. Vandaag zijn er 3 nieuwe producten toegevoegd aan ons Micellar-assortiment: Pure Color Micellar Shampoo en Pure Color Micellar Conditioner voor gekleurd of gehighlight haar, en ook Pure Detox Micellar Shampoo voor een haardetox die je thuis kan uitvoeren.

PURE COLOR MICELLAR SHAMPOO EN CONDITIONER VOOR GEKLEURD HAAR:
BESCHERMING EN EEN LEVENDIGE KLEUR!


 
 
 
 
In amper 1 minuut beschermt de NIVEA Pure Color Micellar Conditioner het haar en de fixatie van je haarkleur terwijl je haar gevoed wordt. En voor een betere bescherming van je gekleurd of gehighlight haar, gebruik je NIVEA Pure Color Micellar Conditioner gedurende 10 minuten als een masker zodat je geniet van een langere zachtheid.

PURE DETOX MICELLAR SHAMPOO:
REVITALISEERT EN HYDRATEERT.


 
 
 
Geef je haar eenvoudig een detox bij je thuis: de Milde NIVEA Pure Detox Micellar Shampoo, verrijkt met biologische Groene Thee en Limoen, herstelt je haar en hoofdhuid. Het verwijdert effectief resten van stylingproducten en zorgt voor een gezonde uitstraling. Het revitaliseert en hydrateert door je haar en hoofdhuid opnieuw een gezonde uitstraling te geven.

VIND ALLE PRODUCTEN UIT HET MICELLAR-GAMMA.

Ons assortiment NIVEA Micellar bevat ook specifieke producten voor gevoelige, licht vette of droge hoofdhuid. De Comforting Micellar Shampoo met Waterlelie Extract reinigt zonder de gevoelige hoofdhuid te irriteren. De Purifying Micellar Shampoo met Citrus Melissa Extract reinigt effectief normaal tot vet haar. De Hydrating Micellar Shampoo met Lotus Extract respecteert de hoofdhuid en hydrateert droog haar tot in de puntjes.


De milde NIVEA Pure Color Micellar Shampoo, verrijkt met Frambozen Azijn en Macadamia Olie, reinigt je haar op milde wijze en respecteert de pigmenten in je haarkleur voor een anti-fade effect. Het beschermt je haar en zorgt ervoor dat je kleur niet vervaagt.