Magnesium Dry

Een doeltreffende bescherming
dankzij de kracht van magnesium

Ontdek NIVEA Magnesium Dry

Een gezonde levensstijl is voor steeds meer mensen een must: regelmatig sporten en een evenwichtig eetpatroon zijn slechts enkele voorbeelden van wat die levensstijl inhoudt. Sporten laat ons echter zweten, en daartegen hebben we bescherming nodig. Magnesium is een onmisbaar mineraal voor ons lichaam: het speelt een rol bij het functioneren van onze spieren en botten, het kan helpen bij stress, en op je huid bestrijdt het zweetgeurtjes als een pro. Ontdek onze nieuwe generatie NIVEA deodoranten!

DEODORANTEN VS ANTI-TRANSPIRANTEN:
KEN JIJ HET VERSCHIL?

Magnesium Dry

Ontdek jouw Magnesium Dry

Magnesium Dry is de eerste deodorant van NIVEA met magnesium van natuurlijke oorsprong, zonder toevoeging van aluminium en alcohol. Het biedt doeltreffende bescherming tegen transpiratie én een goed gevoel.

Met Magnesium Dry hoef je dus niet te kiezen!

DRAAG ZORG VOOR JE LICHAAM DANKZIJ MAGNESIUM: EEN MINERAAL MET VEEL GOEDE EIGENSCHAPPEN

Balanced diet

Ga voor een evenwichtig eetpatroon

Wat je eet heeft directe invloed op hoe je je voelt. Voedingsstoffen voorzien je lichaam van de juiste brandstof voor elke uitdaging. Voedingsstoffen zijn te vinden in fruit, groenten, noten en andere superfoods. Wist je trouwens dat magnesium van natuurlijke oorsprong een voedingsstof is die van essentieel belang is voor je lichaam? Naast de hierboven genoemde voedingsmiddelen bevatten ook broccoli, erwtjes, linzen, bonen, noten enz. volop magnesium.

Skincare

Verzorg je huid

Het is algemeen bekend dat als je goed voor je huid en lichaam zorgt, je beter in je vel zit. Me-time is daarom belangrijk! Zorg ervoor dat je niet alleen goed sport en eet, maar ook elke dag je gezicht en lichaam hydrateert, ontspannende douches of warme baden met magnesiumzout neemt, mediteert wanneer je kunt en voldoende slaap krijgt. Hello happy you!

Sport

Kies je favoriete sport

Na een lange dag geeft sporten je een heerlijk energiek en fit gevoel. Zwemmen, hardlopen, fietsen, yoga of zelfs een kleine wandeling buiten  kan een geweldige manier zijn om je energieniveau aan te vullen! Er zijn tal van manieren om fit te blijven, kies de sport die het best bij je past.