Kids sun roll on en klein meisje smeert op haar wangen

Gesmeerd door kinderen
en geliefd door ouders

EEN LUDIEK FORMAAT VOOR KINDEREN
EN WAAR OUDERS WEG VAN ZIJN

Hoe gek ze ook zijn op spelen in de zon, kinderen zijn allerminst dol op het idee om een zonnecrème aan te brengen. Voor ouders verandert dat ritueel maar al te vaak in een regelrechte karwei. Dankzij de 4 roll-ons van NIVEA SUN ontdekken kinderen een leuke en handige manier om zelf een zonneproduct aan te brengen. Ouders kunnen oprecht enthousiast zijn om te zien dat hun kinderen ervan genieten zich te beschermen met: • een zeer hoge bescherming (SPF 50+) • een extra waterbestendige formule • een zeer effectieve UVA/UVB bescherming

VOOR ELK WAT WILS!

HYDRATEREND

De eerste roll-on die NIVEA SUN lanceerde is een extra waterbestendige, hydraterende roll-on. Zijn ludieke gebruik en iconische parfum roepen onmiddellijk herinneringen aan vakantiedagen op. De formule is speciaal aangepast aan de fragiele kinderhuid, heeft een hydraterend effect en helpt het risico op huidreacties, veroorzaakt door de zon, te verminderen.

GEKLEURD

NIVEA SUN breidt de hydraterende roll-on uit met 2 gekleurde versies, groen en roze. Na het aanbrengen van de zonnebescherming verdwijnt de kleur van de verzorgende formule voor gelijkmatige applicatie en betrouwbare bescherming. Het kleurtje geeft een leuk aspect en de kinderen zijn er gek op. De verzorging is extra waterbestendig en beschermt zeer effectief tegen UVA-/UVB-stralen – iets wat ook de ouders kan geruststellen.

SENSITIVE

NIVEA SUN Kids stelt ook een ongeparfumeerde versie voor de meest gevoelige huid. De formule, met aloë vera en licochalcone, is uiterst geschikt voor de zeer gevoelige huid. Ze beschermt tevens de huidbarrière en heeft een hydraterend effect om het risico op huidreacties door de zon te helpen verminderen.


EEN GESCHIKT ZONNEPRODUCT VOOR DE NODEN
VAN ELK KIND

De zomer komt eraan en de kinderen zullen als eersten willen genieten van de eerste zonnestralen. Wij zullen hen zeker niet tegenhouden, maar mogen niet uit het oog verliezen dat de kinderhuid gevoeliger is voor schade door UVA/UVB-stralen dan die van volwassenen. Het is dus wenselijk om een efficiënte en gebruiksvriendelijke zonnecrème bij de hand te hebben om schade aan de huid door zonlicht te vermijden.

NIVEA SUN, de nr. 1 in zonnebescherming van kinderen in België, heeft een gamma zonneproducten dat specifiek ontwikkeld is voor de kinderhuid. Of de kinderen nu een fragiele en gevoelige huid hebben, ouders kunnen steeds kiezen voor het gamma (NIVEA SUN Kids Protect & Play en NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play Sensitive) en het formaat (spray, triggerspray en roll-on) dat het best beantwoordt aan de behoeften en voorkeur van hun kroost.

* Gebaseerd op data van Nielsen voor sun en aftersun producten voor kinderen in de periode 1 januari tot 6 oktober 2019 voor de volledige Belgische kleinhandelsmarkt.
Meer informatie: Beiersdorf NV, 20 Square Marie Curie, 1070 Brussel.

5 GOUDEN REGELS VOOR KINDEREN

5 gouden tips