GEVOELIGE HUID

Deze zomer geniet ook de gevoelige huid van de zon!

De zon is eindelijk terug! Het is dan ook belangrijk dat jij en je kindje een aangepaste zonbescherming gebruiken die de huid beschermt tegen reacties veroorzaakt door de zon. Daarom ontwikkelde NIVEA twee productgamma’s – eentje voor kinderen, en eentje voor volwassenen – die volledig afgestemd zijn op de noden van de gevoelige huid. Zo kunnen jullie volop van de zon genieten!

NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play zonbescherming

WELKE ZONNEBRANDCRÈME IS
GESCHIKT VOOR KINDEREN?

NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play zonbescherming heeft een SPF50+ index, wat een zeer hoge bescherming biedt tegen UVA- en UVB-stralen. De formule is extra resistent tegen water, zo kan je kindje genieten van de zon terwijl het speelt of zwemt in water! Deze zonbescherming bevat ook geen parfum, wat het risico op huidreacties vermindert. Het is een ideale zonnebrandcrème voor de bescherming van de huid van kinderen.

VOLWASSEN HUID GEVOELIG VOOR DE ZON

Vertoon je ook een huidreactie zodra de eerste zonnestralen komen piepen? De nieuwe producten van NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect voor de gevoelige huid zijn exact wat je nodig hebt! De formule verzacht de huid en biedt haar een betrouwbare bescherming tegen huidreacties door de zon. De SPF50+ index geeft je een zeer hoge bescherming tegen de schadelijke effecten van UVA- en UVB-stralen. De producten zijn waterbestendig. Dankzij de lichte textuur plakken ze niet en zijn ze eenvoudig aan te brengen. Zo geniet je in alle rust van de zon!

NIVEA SUN Sensitive

INGREDIËNTEN

INGREDIËNTEN AANGEPAST AAN DE GEVOELIGE HUID

Aloë Vera

Aloë Vera komt oorspronkelijk uit de Arabische schiereilanden. Vandaag vind je het in meerdere regio’s, waaronder het Middellandse Zeegebied. Aloë Vera bevat tot 98,5% water, waardoor het gekend is voor zijn natuurlijk hydraterende kracht.

Zoethoutextract

Dit kostbare ingrediënt dat gehaald wordt uit de zoethoutwortel bevat Licochalcone A. Het beschikt over eigenschappen tegen roodheid, kalmerende en antioxiderende eigenschappen die de huid beschermen tegen vrije radicalen veroorzaakt door uv-stralen.

Panthenol

Panthenol is lid van de krachtige B-complex vitamine familie. Het bevat natuurlijk hydraterende, verzachtende en regenererende eigenschappen. Het behoudt de zachtheid en soepelheid van alle huidtypes.
WIST JE DAT?

WIST JE DAT?

De zon maakt gelukkig

De zon bevordert het vrijkomen van het gelukshormoon serotonine. Ze stimuleert de productie van vitamine D, wat essentieel is voor een gezonde botstructuur en -dichtheid. De zon geeft ook een gloed aan je huid die je ziet aan de buitenkant en voelt aan de binnenkant.

3 eetlepels zonnecrème

Om beter van de zon te genieten, moet je je huid op de juiste manier beschermen. Een aangepaste SPF-index (zonbeschermingsfactor) is dus essentieel. Om het lichaam voldoende te bedekken, heeft een volwassene ongeveer 30 milliliter zonnebrandcrème nodig. Dit komt overeen met 2 tot 3 eetlepels.

Zonnebescherming

De huid (afhankelijk van het type) kan zichzelf tussen 5 en 30 minuten beschermen. Een SPF 30 zou betekenen dat je 30 keer zo lang in de zon zou kunnen blijven dan dat. Dit op voorwaarde dat de zonnebrandcrème elke twee uur en na het zwemmen, afdrogen of zweten opnieuw wordt aangebracht.