NIVEA Crème Care Intensieve Voeding

Wow! Biedt intense verzorging, zonder een plakkerig gevoel

Nieuw: NIVEA Care

NIVEA CARE

WIL JE EEN INTENS VOEDENDE, NIET-PLAKKERIGE CREME?

NIEUW NIVEA CARE: 100% VOEDEND EN 0% PLAKKERIG
De mening van een expert

Interview met Dr. Christiane Meyer

Dr. Christiane Meyer – Manager Productontwikkeling en NIVEA Lichaamsverzorging

5 VRAGEN AAN DR. CHRISTIANE MEYER

MANAGER PRODUCTONTWIKKELING UNIVERSELE CREMES EN NIVEA LICHAAMSVERZORGING

NIVEA CARE biedt intensieve en langdurige voeding, zonder een plakkerig gevoel achter te laten op de huid. Dr. Meyer legt uit hoe de formule werkt.

Wat gaf de aanleiding tot de ontwikkeling van NIVEA CARE? 
Uitgebreide studies toonden aan dat veel vrouwen op zoek zijn naar een premium verzorging in de vorm van eenvoudige huidverzorging die diepgaande voeding biedt zonder een plakkerig gevoel. Met NIVEA Care ontwikkelden de onderzoekers van Beiersdorf een compleet nieuwe manier om aan beide eisen te voldoen: een crème die intensieve, langdurig en voedende huidverzorging biedt, zonder een plakkerig gevoel achter te laten, een product speciaal ontworpen voor hedendaagse vrouwen. 

Wat is het verschil tussen het nieuwe NIVEA Care, de klassieke NIVEA Creme en NIVEA Soft? Welke crème is het meest geschikt voor wel huidtype? 
De iconische NIVEA Creme formule biedt beschermende verzorging door een dun beschermend laagje achter te laten op de huid. De vochtinbrengende crème is geschikt voor alle huidtypes, voor kinderen en volwassenen en dat tijdens alle seizoenen. NIVEA Soft daarentegen biedt een frisse verzorging die licht aanvoelt op uw gelaat. De frisse hydraterende formule van NIVEA Soft is daarom bijzonder geschikt voor jonge vrouwen, omdat ze tegemoet komt aan al hun huidvereisten. Door veroudering vraagt de huid meer verzorging en hydratatie om zacht aan te voelen. NIVEA Care levert exact wat de huid van de hedendaagse vrouw nodig heeft: intensieve voeding zonder een plakkerig gevoel, in een crème die een aangename huidervaring biedt.


Bevat NIVEA CARE bewaarmiddelen? 
NIVEA Care bevat bewaarmiddelen (parabenen) om de aangroei van micro-organismen te voorkomen. Zonder bewaarmiddelen zou je de producten niet lang kun gebruiken na opening. Ze zouden erg snel slecht worden. Micro-organismen zoals bacteriën en schimmels komen via contact met onze huid in het product terecht en vermenigvuldigen zich gemakkelijk in waterhoudende cosmetische producten. Parabenen en andere bewaarmiddelen voorkomen dat cosmetische producten slecht worden omdat zij de ontwikkeling van microben belemmeren. Daardoor kan de veiligheid en de kwaliteit van huidverzorgingsproducten gegarandeerd worden. 

Is NIVEA CARE geschikt voor alle huidtypes? 
Ja, NIVEA CARE is geschikt voor alle huidtypes. Het werd ontwikkeld om uitstekende voeding te bieden voor alle huidtypes. De producten werden getest volgens grondige en uitvoerige gebruikerstests, uitgevoerd op honderden consumenten. De testen vonden plaats in verschillende regio’s wereldwijd om aan te tonen dat de crème optimale voeding biedt in alle klimaten. 

Bevat NIVEA CARE een beschermingsfactor? 
NIVEA Care is het perfecte product voor vrouwen die op zoek zijn naar een eenvoudige maar effectieve huidverzorgingsoplossing. Het product focust zich op huidverzorging voor zowel gezicht als lichaam en biedt intense, langdurige voeding voor de huid. Daarom bevat NIVEA Care geen chemische filters. Aangezien de formule extreem snel wordt opgenomen door de huid is het de ideale basis alvorens zonbescherming aan te brengen.