doeltreffend

48u
DOELTREFFEND,
NIVEA
VERZORGING
INBEGREPEN


Protect & Care

Ontdek de nieuwe deodorant geïnspireerd door NIVEA CREME

De enige deodorant geformuleerd met ingrediënten van NIVEA Creme

De enige deodorant geformuleerd met ingrediënten van NIVEA Creme

NIVEA heeft 25 jaar expertise op het vlak van deo's en huidverzorging en biedt nu NIVEA Protect & Care aan. De formule belooft niet alleen een betrouwbare bescherming maar verzorgt ook de delicate okselhuid. Deodorants focussen meestal op één specifiek voordeel. NIVEA slaagde erin een formule te ontwikkelen die het beste van beide samenbrengt: een heel doeltreffende bescherming van 48 uur en delicate verzorging, verenigd in de nieuwe deodorant van NIVEA.

Een heel doeltreffende bescherming van 48u

Voortaan hoef je je geen zorgen meer te maken over transpiratie en onaangename lichaamsgeurtjes! De vernieuwende formule van NIVEA Protect & Care deodorant voorkomt zowel transpiratie als ongewenste geur. Ze biedt een uiterst doeltreffende bescherming van 48 uur zodat je je de hele dag beschermd en fris voelt.

Een heel doeltreffende bescherming van 48u

Text Snack Name

Speciale verzorging voor je oksels

De okselhuid is heel gevoelig en wordt vaak blootgesteld aan diverse invloeden die het gevolg zijn van hygiënemaatregelen. Bovendien zit ze vaak verstopt onder strakke kleding, die zo wrijving en vocht veroorzaakt. Okselverzorging is dus geen overbodige luxe. De alcoholvrije formule van Protect & Care werd speciaal ontwikkeld met ingrediënten van NIVEA Creme. Ze is heel mild en wordt goed verdragen door de delicate okselhuid. De snel geabsorbeerde formule kleeft niet en maakt de huid zacht en aangenaam droog.

De unieke geur van NIVEA Creme

NIVEA Protect & Care is het enige transpiratiewerende middel geformuleerd met de essentiële ingrediënten NIVEA Creme. Het parfum is geïnspireerd door de blauwe doos, een geur die iedereen kent. Hij roept de hele dag een gevoel van verzorging en pure frisheid op.

De unieke geur van NIVEA Creme

Ontwikkeling

Ontdek de nieuwe deodorant geïnspireerd door NIVEA CREME

48u deodorant bescherming met ingrediënten en een parfum geïnspireerd door NIVEA Creme

NIVEA Protect & Care deodorant

NIVEA DEODORANT - PROTECT & CARE

Geniet van een 48u durende deobescherming met verzorgende ingrediënten van NIVEA Creme

NIVEA MEN Protect & Care deodorant

48u doeltreffendheid, verzorging en bescherming voor de okselhuid

Uiterst doeltreffende bescherming en verzorging? Beide zijn mogelijk! Ontdek de nieuwe NIVEA MEN Protect & Care deodorant.
De mening van een expert

FAQ

Waarom heeft mijn okselhuid een speciale verzorging nodig?

De okselhuid is heel gevoelig omdat ze wordt geplaagd door diverse irritaties. Deze delen van de huid worden immers vaak bedekt door kleding en blijven dus vochtig. Bovendien moeten oksels heel wat ruwe behandelingen ondergaan zoals scheren of epilatie. Daarom hebben ze bijzondere aandacht nodig. De nieuwe NIVEA Protect & Care deodorant werd zo ontwikkeld dat hij de huid verzorgt zodat ze glad en zacht blijft. Al die factoren verzorgen de oksels terwijl ze langdurig beschermen tegen lichaamsgeurtjes en transpiratie.

Waar komt de vieze geur van zweet vandaan?


Deodorants moeten vooral lichaamsgeurtjes beperken. Lichaamsgeurtjes komen van bacteriën die het zweet op onze huid afbreken. Zweet zelf is geurloos. Het zijn de bacteriën die vieze geurtjes veroorzaken. Deodorants kunnen bestanddelen met antibacteriële eigenschappen bevatten. Die verminderen de groei van bacteriën zodat lichaamsgeurtjes niet zo sterk zijn. Daarom voelen we ons beschermd en fris wanneer we het parfum van onze deodorant de hele dag kunnen ruiken. Bovendien werken NIVEA deodorants niet alleen via hun aangenaam parfum. Ze bevatten ook anti-bacteriologische stoffen die bacteriën bestrijden. Dit betekent dat er minder bacteriën zijn die lichaamsgeurtjes kunnen veroorzaken.

Wat is er zo speciaal aan de nieuwe formule van de nieuwe NIVEA Protect & Care deoodorant?


Voor het eerst ontwikkelde NIVEA een deodorant met ingrediënten van NIVEA Creme. Het is een verzorgende deodorant die een uiterst doeltreffende bescherming van 48 u combineert met een speciale verzorging voor je oksels. Protect & Care deodorant draagt een uniek parfum die door NIVEA Creme is geïnspireerd, waardoor hij een streling voor de zintuigen wordt.
De formule bevat verzorgende ingrediënten van de NIVEA Creme. Dus wat betekent dat?

We gebruikten sommige ingrediënten van NIVEA Creme, die bekend staan om hun bijzonder huidvriendelijke en verzorgende eigenschappen.

Het product biedt dus twee grote voordelen: 48 u betrouwbare bescherming tegen transpiratie en lichaamsgeurtjes en een verzorgde, gladde en zachte okselhuid.

Hoe beschermt een anti-transpirant me tegen transpiratie en lichaamsgeurtjes?

Een anti-transpirant moet vooral zweten afremmen. Het bevat daarom betrouwbare transpiratie werend bestanddelen die het zweten beperken. Hierdoor blijven de oksels aangenaam droog zonder zichtbare tranpiratievlekken en worden onaangename geurtjes voorkomen.

Hoe gebruik ik het transpiratie werend middel om het beste resultaat te verkrijgen?


Het is belangrijk dat je het product op een schone en droge huid gebruikt. Zo kan het optimaal doeltreffend werken vóór je begint te zweten. Natuurlijk gebruiken sommige mensen hun transpiratie werend middel meermaals per dag om zich verfrist en beschermd te voelen, maar je bereikt het beste resultaat door het op een schone huid te gebruiken.