NIVEA SUN Protect & Bronze voor een langdurige bruine teint

Een natuurlijke bruine teint met langdurig resultaat

NIVEA SUN Protect & Bronze

NIVEA SUN Protect & Bronze Producten

NIVEA SUN PROTECT & BRONZE

NATUURLIJKE BRUININGSACTIVATIE IS NU MOGELIJK! 

Wil je je huid beschermen, maar ook een mooie bruine teint krijgen? Het NIVEA SUN Protect & Bronze gamma combineert zonnebescherming met een langdurig, natuurlijk bruin resultaat. Het nieuwe NIVEA SUN Protect & Bronze gamma zonnebescherming werkt onmiddellijk na het aanbrengen, om je huid in alle vertrouwen te beschermen. Bovendien activeert het Pro-Melanine extract het natuurlijke bruiningsproces van de huid – 0% zelfbruiner!

AFTERSUN EN ZONNEBESCHERMING

De huid heeft behoefte aan onbezorgd zonnebaden.

NIVEA Protect & Bronze After Sun Lotion

NIVEA Protect & Bronze After Sun op het Strand

De lichte lotion met Pro-Melanine extract verzacht de huid en verzorgt ze na de blootstelling aan de zon, voor een aangename zachte huid. De lotion biedt weldadige verzorging na een lange dag in de zon. En hij doet nog meer. De lotion activeert de eigen melanineproductie van de huid zodat

NIEUWE VERPAKKING, DEZELFDE BETROUWBARE BESCHERMING

MODERN DESIGN EN INNOVATIE HAND IN HAND

Alle NIVEA producten – inclusief zonnebescherming – in een nieuw jasje. Nieuw logo, strak design, blauwe wereld. We hopen dat je ervan gaat houden, net zoals wij!
UV-Camera

VERZORG JEZELF EN ANDEREN MET NIVEA SUN

GENIET VAN DE BESTE ZOMERMOMENTEN

We houden allemaal van de zon, zwemmen in de zee en ontspanning op het strand. Om het belang van zonnebescherming aan te tonen, maakte NIVEA in samenwerking met kunstenaar Thomas Leveritt, UV-straling zichtbaar met een speciale cameratechniek. Denk er dus aan: Verzorg jezelf en anderen! Met NIVEA SUN.
FAQ

Veelgestelde Vragen

Hoe gaan zonnebescherming en een prachtige bruine teint hand in hand? 
Wereldwijd dromen vrouwen van betrouwbare zonneproducten zonder te hoeven inboeten op een prachtig, natuurlijk bruiningsresultaat. Met NIVEA SUN Protect & Bronze is dit nu mogelijk. Dankzij het Pro-Melanine extract in de samenstelling wordt de eigen melanineproductie van de huid gevoelig geactiveerd, terwijl de huid optimaal beschermd wordt tegen UVA-/UVB-straling. Betrouwbare zonnebescherming en een prachtige bruine teint gaan nu hand in hand! 


Wat is er zo speciaal aan het NIVEA SUN Protect & Bronze gamma? 
NIVEA SUN Protect & Bronze heeft twee voordelige effecten: het beschermt de huid bovenal tegen schadelijke UV-stralen. En bovendien wordt het natuurlijke bruiningsproces geactiveerd – zonder een zelfbruiner. NIVEA SUN Protect & Bronze combineert zonnebescherming met een prachtige bruine teint. Wanneer de huid wordt blootgesteld aan UV-stralen activeert deze ter bescherming de aanmaak van een bruin pigment, melanine genaamd. Melanine geeft de huid kleur en beschermt op natuurlijke wijze de celkernen. Bruinen maakt dus deel uit van het huidbeschermingsmechanisme. NIVEA SUN voegde een actief ingrediënt toe dat dit eenvoudige maar briljante huidmechanisme in werking zet. Het belangrijkste ingrediënt van het unieke NIVEA SUN Protect & Bronze gamma is het Pro-Melanine extract. Het activeert opmerkelijk de natuurlijke melanineproductie van de huid. Zelfs na het zonnen blijft de natuurlijke melanineproductie geactiveerd. De NIVEA SUN Protect & Bronze producten ondersteunen het natuurlijke vermogen van de huid om een langdurige bruine teint te behouden, terwijl de huid optimaal beschermd blijft.


Hoe gebruik ik de NIVEA SUN Protect & Bronze producten? 
De NIVEA SUN Protect & Bronze producten kunnen worden gebruikt zoals elk ander zonnebeschermingsproduct. Breng de zonnecrème royaal aan vóór blootstelling aan de zon. Breng steeds genoeg zonnecrème aan om uw huid gelijkmatig te behandelen. Breng de zonnebescherming regelmatig aan, specifiek na het zwemmen, afdrogen of indien je zou zweten. De Bronze After Sun Lotion kan ook gebruikt worden zoals elk ander zonnebeschermingsproduct. Het kalmeert de huid en activeert daarnaast de melanineproductie om een langdurige bruine teint te bekomen.

Hoe is NIVEA SUN Protect & Bronze het meest effectief? 
De beschermende zonnefilters van Protect & Bronze zijn meteen actief na het aanbrengen.


Is het NIVEA SUN Protect & Bronze gamma dermatologisch goedgekeurd?
Ja, dit is de standaard voor alle NIVEA producten.


Is het NIVEA SUN Protect & Bronze gamma geschikt voor de gevoelige huid?
NIVEA SUN beschikt ook over zonnebeschermingsproducten voor huidtypes die speciale zorg vereisen. Voor een gevoelige huid raden we de NIVEA Protect & Sensitive zonnemelk aan.


Is het NIVEA SUN Protect & Bronze gamma enkel geschikt voor vrouwen? 
Nee, zowel mannen als vrouwen die van een prachtige, langdurige bruine teint willen genieten, kunnen de producten gebruiken.


Zijn de NIVEA SUN Protect & Bronze producten zelfbruiners?
Nee, zelfbruiners zijn producten die een ingrediënt bevatten dat inwerkt op de bovenste huidlaag om zo een bruine kleur te krijgen, zonder eigenlijke zonnebescherming. Zelfbruiners resulteren vaak in een vlekkerige en onnatuurlijke huidkleur indien ze ongelijkmatig worden aangebracht. Het NIVEA SUN Protect & Bronze gamma heeft een verschillend effect. Het pro-melanine plantenextract is een natuurlijk ingrediënt, dat de diepere huidlagen bereikt om zo de aanmaak van melanine te bevorderen. Het NIVEA SUN Protect & Bronze gamma beschermt uw huid en activeert de melanineproductie, voor een prachtige en volledig natuurlijke bruine teint.

INSCHRIJVEN VOOR DE NIVEA NIEUWSBRIEF

*Dit veld is vereist